IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Владиславе е затова хората са на улиците- това отвратително самодоволство и тъпотия не се търпят..Големи успехи , големи кадри , а хората не ви искат и мизерстват.., както и бащите ви комунистите..Защото всички разбраха, че сте клонинги на комунистите, но по евтин и долнопробен вариант
    Ви?
    Видя нещо про-партийно в поста ми??
    Явно увлечен от постването в темата не си успял да разбереш отвращението ми от ГЕРБ???
    Специално за теб ще го напиша подробно ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева (щото това около нея още не е партия) нямат потенциал и воля да променят и градят...

Коментар

• Чунчо ченгета като тебе и мекеретата ще се крият от народа в миша дупка, ако продължите с наглостта си..Нали всички следяхте и подслушвахте, защо излязоха хората...Сега един по един ще свалят и кметовете ви, ама и ти ще се скриеш тогава..

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        iivanoff, как е валутната търговия
        Като му гледам акъла зле е!.... Ти му викаш куме Иване то търчи за ...................да те Фане.

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
          Ами то затова когато се поства нещо се пише и коментар. Или от БСП червената диария ви плащат само да леете помия без да четете и да мислите.
          Аз уважавам мнението дори на всеки глупак за него си, защото пътя който трябва да извърви за да се промени е негов, а ме мой !! затова не налагам нищо - дори и с коментар!
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Владиславе е затова хората са на улиците- това отвратително самодоволство и тъпотия не се търпят..Големи успехи , големи кадри , а хората не ви искат и мизерстват.., както и бащите ви комунистите..Защото всички разбраха, че сте клонинги на комунистите, но по евтин и долнопробен вариант
            Ако хората излезем на улицата дупе да ви е яко на метежниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
              iivanoff, как е валутната търговия
              добре

Коментар

• iivanoff, как е валутната търговия
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  ти не разбра ли какво ти обясних или държиш мнението ти да е последно?

- поста ти не съдържаше връзка със статията... за всички които не са я чели, коментара ти беше насочен към мен !! Не беше идентифицирал поста си правилно! По нищо не личеше дали ти не използваш този пост към мен дори и да си чел статията...

Ако не ти е ясно това, си изключително много проЗЗт !!
                  Ами то затова когато се поства нещо се пише и коментар. Или от БСП червената диария ви плащат само да леете помия без да четете и да мислите.

Коментар

• Владиславе е затова хората са на улиците- това отвратително самодоволство и тъпотия не се търпят..Големи успехи , големи кадри , а хората не ви искат и мизерстват.., както и бащите ви комунистите..Защото всички разбраха, че сте клонинги на комунистите, но по евтин и долнопробен вариант

Коментар

А като последната ти буква е Ф мога ли да направя асоциацията Фанимазакура. Япония!
                      ти не разбра ли какво ти обясних или държиш мнението ти да е последно?

- поста ти не съдържаше връзка със статията... за всички които не са я чели, коментара ти беше насочен към мен !! Не беше идентифицирал поста си правилно! По нищо не личеше дали ти не използваш този пост към мен дори и да си чел статията...

Ако не ти е ясно това, си изключително много проЗЗт !!
                      Last edited by iivanoff; 11.03.2013, 11:02.

Коментар

А първата буква на ника ми каква е бе умниче?

- не е ли ясна асоциацията ?

- аз към мен имам над 10 вида РАЗЛИЧНИ обръщения, всяко от които ме идентифицира на 100%
                        А като последната ти буква е Ф мога ли да направя асоциацията Фанетимазакура. Япония!
                        http://www.prosport.bg/news/11081-Fa...ko-Mafani.html
                        Last edited by hari55; 11.03.2013, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Интересно защо лепна Кунева към БСП? Щото самата Кунева заявява, че би подкрепила ГЕРБ, но не и БСП!
                          И тази сутрин Даниел Вълчев пак го потвърди.

Ама по-лесно е да повтаряте някакви изветрели мантри, като папагали!
                          Сори, всъщност исках да ги изредя поотделно, така че вместо тирета трябваше да сложа запетаи. Беше съвсем неволно (явно под действието на гербаджийските легенди).
                          НО това не променя мнението ми, че и в трите партии ПООТДЕЛНО няма потенциал и воля.

Коментар

Пак наговори един вагон глупости. Ника ти е Иванофф, хайде сега обясни каква е връзката между фамилия Иванофф и Иван като малко име. Иванчо, Иванчо...... вятър те вей на бял кон.
                            А първата буква на ника ми каква е бе умниче?

- не е ли ясна асоциацията ?

- аз към мен имам над 10 вида РАЗЛИЧНИ обръщения, всяко от които ме идентифицира на 100%
                            Last edited by iivanoff; 11.03.2013, 10:54.

Коментар

аз много добре видях че е коментар под статията, но понеже ти го постваш ТУК, където статията не е публкикувана за да се види че е от Иван Гарелов, а единствения ИВАН съм АЗ, какъв е извода?

- забележи, то ги постна тук, КАТО ОТДЕЛЕН КОМЕНТАР, дори без да направиш връзка изобщо със статията умнико !!

- да не се окажеш ти - малкомислен ??
                              Пак наговори един вагон глупости. Ника ти е Иванофф, хайде сега обясни каква е връзката между фамилия Иванофф и Иван като малко име. Иванчо, Иванчо...... вятър те вей на бял кон.
                              Бай Иване да те еВе кой те хване, като минеш покрай нас и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
                                Не мога да не се съглася с казаното.
                                Проблемът е, че алтернативата БСП-ДПС-Кунева няма потенциала и най-вече волята да изгради отново държавността и институциите като назначи "компетентни и квалифицирани" кадри.
                                КЪДЕ ми е алтернативата???
                                Интересно защо лепна Кунева към БСП? Щото самата Кунева заявява, че би подкрепила ГЕРБ, но не и БСП!
                                И тази сутрин Даниел Вълчев пак го потвърди.

Ама по-лесно е да повтаряте някакви изветрели мантри, като папагали!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X