Първоначално изпратено от hari55
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че БСП и олигарси притиснаха ДКЕВР за не изнася данните за грабежите им.
Той и Бойко, се страхуваше ,че каже ли всичко ще го затрият, затова действаше стъпка по стъпка по бавно но методично. Накрая с газовите посредници им скъса нервите и направиха метежа.
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНЕ казвам нищо лошо за ГЕРБ, а за това, че свършва прозрачността без твърдата ръка на Борисов. ДКЕВР започнаха да си правят каквото си поискат. БЕЗВЛАСТИЕ!
Той и Бойко, се страхуваше ,че каже ли всичко ще го затрият, затова действаше стъпка по стъпка по бавно но методично. Накрая с газовите посредници им скъса нервите и направиха метежа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеМечо, Гамизов доклокото ми е известно си е един елементарен лобист, който между другото завлече доста хора покрай последната си ПР кампания преди година и половина (имам познати, които са бачкали за него и още им виси с по няколко хиляди лева) - Това го казвам по повод "Големите енергийни интереси", които представлявалСега като го гледам гласят го за новия Яне Янев - момчето което да което хвърля димки и да разнася папки по телевизиите
А да видим сега дали ГЕРБ ще го набутат в парламента, ама едва ли, много ще бие на очиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
-
ГЕРБ поздравява всички опозиционери и конници без глави с тази песен:
http://vbox7.com/play:75d98ec1&al=2&vid=3887902
ГЕРБ (41%, 3 020 Votes)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеЩо так бе Миме????
ГЕРБ са виновни, че комунистите имат лакей във всички стуктури и партенки също.
ГЕРБ ли изпратиха онзи пуяк да иска разрешение за строежа на далекопроводите на АЕЦ БеляНЕ.? когато централата е спряна?
Коментар
-
Мечо, Гамизов доклокото ми е известно си е един елементарен лобист, който между другото завлече доста хора покрай последната си ПР кампания преди година и половина (имам познати, които са бачкали за него и още им виси с по няколко хиляди лева) - Това го казвам по повод "Големите енергийни интереси", които представлявалСега като го гледам гласят го за новия Яне Янев - момчето което да което хвърля димки и да разнася папки по телевизиите
А да видим сега дали ГЕРБ ще го набутат в парламента, ама едва ли, много ще бие на очиLast edited by energetik; 11.03.2013, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеНяма АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАЗЛИКА с ПОСЛЕДНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА бАЩИЦАТА (Б.Б.) ОТ ТРИБУНАТА НА НС
Помните го - нали?
За Атентата срещу него!!!
Само за тези си действия (и Б.Б. и Брад Пит с Очилата) трябва да бъдат вкарани в ЗАТВОРА!!!
Както старшинката защити на времето Местан (Доган) в прочутия си пост, така и ти сега защитаваш олигарсите, споменати в изказването на Дянков. Ех, червена истерия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
ГЕРБ са виновни, че комунистите имат лакей във всички стуктури и партенки също.
ГЕРБ ли изпратиха онзи пуяк да иска разрешение за строежа на далекопроводите на АЕЦ БеляНЕ.? когато централата е спряна?Last edited by hari55; 11.03.2013, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениене мога да разбера защо търсите под вола теле?
Инфлацията, е около 3% годишно. Доходите на всички сфери от държавната до частната са вдигнати с над 12% единствено пенсионерите с 20% плюс 9.8%
Останалите пари са наляти в инфраструктура което е довело до запазване от фалит на стотици частни фирми. тези 18 милиарда цитирани от Станишев ни спасиха от кризата и от големият глад и бунтове. Българина както винаги иска да е роб и си плюе истинските мъже в държавата. да не мислиш, че е лесно да се управлява една корумпирана държава и от всякъде да изскачат изненади и да те притискат олигарсите получили подаръци от БСП руските шпиони и заробили ни чрес енергетиката.
Ако държиш аз първи да си кажа мнението, гласят Хер Флик за БАЩИЦА, а Гамизов за ШАМАН !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
Гамизов ни го готвят или за нов ШАМАН или за нов БАЩИЦА !!!
едва ли ще излезе на преден план, по-скоро, ми прилича на някакво ...изнудване - техни си вътрешни сметки
но за Народа - остава облъчването
Комбинацията довечера с Дянков ще е убийствена
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТройната народът ВЕЧЕ я отхвърли. На предните избори.
Обаче ВАС, ГЕРБ, изхвърли с шутове от властта.
Нали си спомняш шутовете, дето ги раздаваше едно синьо л..но? Оня депутат, дето не подписа Конституцията, ама това не му попречи да се закълне в нея като конституционен съдия? Спомняш ли какви седесарски шутове раздаваше от трибуната Георги Марков, същият доносник на Шесто главно управление на ДС. Та тези шутове следват всичко седесарско, което се е докопало до властта. И ВИЕ герберските седесари ще ядете ху...рката!
И защо изпращате за лидери на протестите елементарни млади червени (винаги сте били шумкари), вместо Сергей да ги поведе. Защото ще го бият с камъни нали...
Вие, червените шумкари, сте търтеи, които не можете да носите отговорност и да работите. Затова теб старшинка след изборите те очаква отново опозиция...
Коментар
Коментар