Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Роман Василев става министър?
Прокурорът пред БЛИЦ: Питайте президента, а не мен
Публикувано: 12 март 2013, 16:26 | Обновено: 12 март 2013, 16:26
Разпечатай
прочитания: 9057 | коментари: 31
София, България
Зам.-градският прокурор на София влиза в състава на служебното правителство. Той ще е министър за развитие на електронното правителство. Поне така стана ясно от думите на президента Росен Плевнелиев.Тъй като длъжността не кореспондира с изявите на Василев, БЛИЦ потърси прокурора за коментар. "Знам какво искате да ме питате, но трябва да се обърнете към президента. Аз не мога да говоря по този въпрос", лаконичен бе Василев.
СИЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН ПОТЕНЦИАЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеValentin Georgiev
Както е видно, няма да има министър на икономиката, щото няма и икономика, нали така?
Състав и правомощия на служебното правителство, назначено от президента Росен Плевнелиев
Президентът Росен Плевнелиев представи днес служебен кабинет в следния състав:
Марин Райков - министър-председател и министър на външните работи.
Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на регионалното развитие.
Деяна Костадинова, вицепремиер и министър на труда и социалната политика.
Илияна Цанова, вицепремиер по управление на средствата от Европейския съюз.
Драгомир Йорданов, министър на правосъдието.
Проф. Иван Станков, министър на земеделието и храните.
Калин Христов, министър на финансите.
Кристиан Кръстев, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Николай Милошев, министър на образованието, младежта и науката.
Проф. Николай Петров, министър на здравеопазването.
Петя Първанова, министър на вътрешните работи.
Петър Стойчев, министър на физическото възпитание и спорта.
Роман Василев, министър за развитие на електронното правителство.
Тодор Тагарев, министър на отбраната.
Владимир Пенев, министър на културата.
Юлиан Попов, министър на околната среда и водите.
Асен Василев, министър на икономиката, енергетиката и туризма
http://president.bg/news1088/sastav-...levneliev.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Не знам вече какво да мисля. От една страна имаше протести, оставки. От друга президента ни слага за премиер явен агент и номенклатурчик, имащ завидно номенклатурно и агентско потекло ... А протестите тъкмо бяха започнали да утихват.Едва ли не целта на президента е да ги разпали отново, обаче защо?
Коментар
-
Слушам президента за целите на служебното правителство. Големи цели, голямо нещо. Сякаш назначава правителство за следващите 5-6 години, а не за два-три месеца. Това правителство има две задачи. Да запуши пробойните на кораба, отворени от гробарската партия и да проведе честни избори. Другото е дрън дрън!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Коментар
-
Пак от същия.
Самият Цветанов пък е изобличен, че лъгал от трибуната на НС, когато преди 2 г. обяви, че петима лекари от Г. Оряховица умишлено са убили новородено. Деветорна медицинска експертиза е обявила лекарите за невинни. Какъв беше смисълът от тази лъжа, не мога да ви кажа. Предполагам, че става дума за обикновена глупост. Ако глупостта беше стока, Цветанов можеше да завърти търговия на едро.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧУНЧО ОТ КОЛКО ГОДИНИ СИ ДОНОСНИК , КОМУНИСТ И ИБРИК
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...boren/?ref=rss
Коментар
-
Малко от Тони Филипов д-р
Един Валери пише във ФБ: „Какво нещо са технологиите, а... Използвам камерата на компютъра за огледало, докато се бръсна!!! Яко!”
Браво, но си закъснял, пич. Ние от две години вече се бръснем с помощта на камерата на джесемето. Веднъж докато бяхме в банята изгасна токът, и тогава го измислихме. Но и нашето е нищо в сравнение с Бойко. Той се бръснел редовно като се гледал по телевизора.
http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D...B0%D1%80%D1%82
Той не е доктор, дори не е Тони, ама е забавен...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ЧУНЧО ОТ КОЛКО ГОДИНИ СИ ДОНОСНИК , КОМУНИСТ И ИБРИК
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...boren/?ref=rss
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнениеКато каза кенеф, държавата все повече ми прилича на селски такъв с дупка по средата ... Нали знаете кое изплува най-отгоре ?!?!.
Last edited by 4un4o; 12.03.2013, 13:42.
Коментар
Коментар