IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грешиш 4ун40, пълните некадърници бяха във възторг от ГЕРБ, защото той им даваше възможност за реализация за сметка на знаещите и можещите - за справка погледни умопомрачителното качество на "бездънната" банка кадри на ГЕРБ - калинка, милиционер, калинка, милиционер....

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      4ун40, не ми слагай плюсове, защото аз ако мразя някой повече от БСП това е ГЕРБ - най-некадърното и безидейно правителство за последните 100 години, което освен че ни набута в тази безизходица и ни върна 20 години назад загроби тотално перспективата за нормално дясно управление в обозримо бъдеще - сега ще се суркаме по корем поне няколко години с надвикващи се популисти и откровени кандидат-диктатори! Интересно какво ли ще остане от българската държавност и икономика докато се оттече тази сган (Боко, Сидеров, Сл. Бинев, Каракачанов, и десетките новопоявяващи се леви, десни и национал популисти...)
      Само пълните некадърници реват от ГЕРБ. И знаеш ли защо?..... защото ги накараха да си плащат данъците които укриваха преди. А некадърника като си плати данъка и фалира-не му остават средства за да преживява. Ти май си от тези последните. И аз започнах да плащам повече данъци които преди си спестявах. защото ги крадяха управляващите , но сега когато карам колата си по ремонтираните пътища , знам за какво съм дал парите си и си плащам с кеф. Тази година ще вкарам в Бюджета над 7000 лв повече от миналата. данък печалба. и над 100 000 лв повече осигуровки.
      Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:36.

Коментар

• Виж какво Манков, заблуждаваш се ако мислиш че протестното движение може да остане обединено и неидеологизирано - това няма как да стане, то е обречено да роди един или няколко леви, етатистки , а може би и антидемократически политически проекта. А аз моите идеи ще ги развивам когато се превърти радикалната лявата вълна и върху руините й започне бавното и мъчително възстановяване на европейска нормалност в България. Сега просто няма никакъв смисъл. Евентуално може да попиша малко по темата за реформа на съдебната система, но и това сега е безнадеждно изтикано на заден план и има нулева чуваемост.
        Last edited by energetik; 20.03.2013, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Благосъстоянието на матриала е право пропорционално на заплахата от БУНТ.

Ако олигарсите и политиците им не разбират от БУНТ, трябва да им се бие ШУТА !!!
          Начело с кого - Ангел Че Гевара Славчев, Дончо Дудев, Янко Петров и т.н. Гарантирам ти мечобиков че в София никога няма да тръгнат след подобни лица, които бяха наречени от един друг лидер на протестиращите "неделни клоуни на БСП"

То през изминалата неделя се и видя

Коментар

• 4ун4о, къш бре

4ун40, не ми слагай плюсове, защото аз ако мразя някой повече от БСП това е ГЕРБ - най-некадърното и безидейно правителство за последните 100 години, което освен че ни набута в тази безизходица и ни върна 20 години назад загроби тотално перспективата за нормално дясно управление в обозримо бъдеще - сега ще се суркаме по корем поне няколко години с надвикващи се популисти и откровени кандидат-диктатори! Интересно какво ли ще остане от българската държавност и икономика докато се оттече тази сган (Боко, Сидеров, Сл. Бинев, Каракачанов, и десетките новопоявяващи се леви, десни и национал популисти...)

Коментар

Няма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.
              Значи все пак имя място и за теб там (тук).

Това не е ляво, дясно или друго движение.

Това е, според мен, подем на българи, които не желаят безобразията да продължат.

А безобразията у нас са далеч над класическото разделение "ляво-дясно".
              Или, по друг начин казано, те са в корените, над които е това разделение.
              Ако продължи по предишния начин, просто отиваме към потъване в блатото.

Не те викам, за да хвърляш камъни по парламента.
              Можеш да дойдеш и дадеш акъла си/мнението си наравно с всеки българин, който искрено е за промени.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Благосъстоянието на матриала е право пропорционално на заплахата от БУНТ.

Ако олигарсите и политиците им не разбират от БУНТ, трябва да им се бие ШУТА !!!
                Тръгнал си с гол задник срещу надървен. Ти си луд ти си щур, ще им счупиш коравият олигархичен папур.
                П.п. Ако можеше 100 000 прошляка да сменят системата още 1997 когато в София имаше над 1 милион души по улиците , щаха да я сменят.
                Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:17.

Коментар

Когато свършат аргументите почват обидите !!!
                  аргументи съм ти дал бол , световната банка си е свършила работата и е написала аргументите. Ама лошото ,е че се иска и акъл, за твое голямо съжаление!

Коментар

• Благосъстоянието на матриала е право пропорционално на заплахата от БУНТ.

Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Няма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.
                      +1024

Коментар

• "...хвани се и ти на хорото..."

Няма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Ами че аз ако отида на протеста и си кажа моето виждане примерно за здравната реформа те ще ме пребият на място Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.
                        Last edited by energetik; 20.03.2013, 13:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Хорото е на 12 май! Дайте хубава програма и начини за изпълнението и реално. и ще поведете хорото. Иначе на грачещи мързеливи лумпени и некадърници изхвърлени зад борда не вярвам.
                          Виж Меро -сина на тримата глупаци с една гънка от катастрофа може да ти повярва.
                          Бръкни си в задника и изкарай някой бисер! Кирето ще го пробва дали е истински!
                          Когато свършат аргументите почват обидите !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Вместо да даваш съвети отстрани, хвани се и ти на хорото?
                            То е открито за всички, не иска членска книжка или внос.
                            Хорото е на 12 май! Дайте хубава програма и начини за изпълнението и реално. и ще поведете хорото. Иначе на грачещи мързеливи лумпени и некадърници изхвърлени зад борда не вярвам.
                            Виж Меро -сина на тримата глупаци с една гънка от катастрофа може да ти повярва.
                            Бръкни си в задника и изкарай някой бисер! Кирето ще го пробва със зъби дали е истински!
                            Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Вместо да даваш съвети отстрани, хвани се и ти на хорото?
                              То е открито за всички, не иска членска книжка или внос.
                              +1024
                              tnm

Коментар

• Мъж пламна в Ситово: Писна ми, няма хляб!
                                Той е с тежки изгаряния, транспортират го към Варна

40-годишен мъж от силистренското село Ситово се е самозапалил тази сутрин на стадиона в селото. Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин. Приет е в силистренската болница с 90% изгаряния, предаде БНР.

По информация на директора на болницата д-р Даниела Костадинова при приемането в болница мъжът е бил контактен. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

В момента пострадалият пътува с линейка към клиниката по изгаряния във Варна. Придружава го съпругата му.

Мъжът е бил сам на стадиона, заяви комисар Ивелин Иванов, директор на ОД МВР Силистра, пред “Фокус“. Той отказа да коментира дали става въпрос за самозапалване. Свидетели са се притекли на помощ и са изгасили мъжа. Води се разследване, оперативната група е на мястото на инцидента. Окръжният прокурор и районният прокурор са запознати със случая.

Инцидентът е станал тази сутрин около 08.00 часа сутринта, съобщават от полицията в Силистра.

Това е петият случай на самозапалване в последните седмици. На 13 март 51-годишният Димитър Димитров се самозапали пред президентството.

Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина преди две седмици.

В понеделник се появи информация, че миньор се е запалил в Бобов дол в дома си пред сина си. Засега обаче властите официално съобщават, че става дума за битов инцидент, а не за опит за самоубийство.

Коментар

Working...
                                X