Грешиш 4ун40, пълните некадърници бяха във възторг от ГЕРБ, защото той им даваше възможност за реализация за сметка на знаещите и можещите - за справка погледни умопомрачителното качество на "бездънната" банка кадри на ГЕРБ - калинка, милиционер, калинка, милиционер....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение4ун40, не ми слагай плюсове, защото аз ако мразя някой повече от БСП това е ГЕРБ - най-некадърното и безидейно правителство за последните 100 години, което освен че ни набута в тази безизходица и ни върна 20 години назад загроби тотално перспективата за нормално дясно управление в обозримо бъдеще - сега ще се суркаме по корем поне няколко години с надвикващи се популисти и откровени кандидат-диктатори! Интересно какво ли ще остане от българската държавност и икономика докато се оттече тази сган (Боко, Сидеров, Сл. Бинев, Каракачанов, и десетките новопоявяващи се леви, десни и национал популисти...)Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:36.
Коментар
-
Виж какво Манков, заблуждаваш се ако мислиш че протестното движение може да остане обединено и неидеологизирано - това няма как да стане, то е обречено да роди един или няколко леви, етатистки , а може би и антидемократически политически проекта. А аз моите идеи ще ги развивам когато се превърти радикалната лявата вълна и върху руините й започне бавното и мъчително възстановяване на европейска нормалност в България. Сега просто няма никакъв смисъл. Евентуално може да попиша малко по темата за реформа на съдебната система, но и това сега е безнадеждно изтикано на заден план и има нулева чуваемост.Last edited by energetik; 20.03.2013, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагосъстоянието на матриала е право пропорционално на заплахата от БУНТ.
Ако олигарсите и политиците им не разбират от БУНТ, трябва да им се бие ШУТА !!!
То през изминалата неделя се и видя
Коментар
-
4ун4о, къш бре
4ун40, не ми слагай плюсове, защото аз ако мразя някой повече от БСП това е ГЕРБ - най-некадърното и безидейно правителство за последните 100 години, което освен че ни набута в тази безизходица и ни върна 20 години назад загроби тотално перспективата за нормално дясно управление в обозримо бъдеще - сега ще се суркаме по корем поне няколко години с надвикващи се популисти и откровени кандидат-диктатори! Интересно какво ли ще остане от българската държавност и икономика докато се оттече тази сган (Боко, Сидеров, Сл. Бинев, Каракачанов, и десетките новопоявяващи се леви, десни и национал популисти...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеНяма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.
Това не е ляво, дясно или друго движение.
Това е, според мен, подем на българи, които не желаят безобразията да продължат.
А безобразията у нас са далеч над класическото разделение "ляво-дясно".
Или, по друг начин казано, те са в корените, над които е това разделение.
Ако продължи по предишния начин, просто отиваме към потъване в блатото.
Не те викам, за да хвърляш камъни по парламента.
Можеш да дойдеш и дадеш акъла си/мнението си наравно с всеки българин, който искрено е за промени.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагосъстоянието на матриала е право пропорционално на заплахата от БУНТ.
Ако олигарсите и политиците им не разбират от БУНТ, трябва да им се бие ШУТА !!!
П.п. Ако можеше 100 000 прошляка да сменят системата още 1997 когато в София имаше над 1 милион души по улиците , щаха да я сменят.Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКогато свършат аргументите почват обидите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеНяма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.
Коментар
-
"...хвани се и ти на хорото..."
Няма как, аз съм с дясно центристки убеждения и съм привърженик на еволюционния, а не на революционния подход. Ами че аз ако отида на протеста и си кажа моето виждане примерно за здравната реформа те ще ме пребият на място Но искрено желая протестното движение (макар и ляво) да се съхрани и утвърди, защото то може да е страхотен стимул за реформиране на сегашния олигархичен модел и елиминиране на най-уродливите му проявления - напр. някакво изсветляване на тотално забатачения енергиен сектор.Last edited by energetik; 20.03.2013, 13:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеХорото е на 12 май! Дайте хубава програма и начини за изпълнението и реално. и ще поведете хорото. Иначе на грачещи мързеливи лумпени и некадърници изхвърлени зад борда не вярвам.
Виж Меро -сина на тримата глупаци с една гънка от катастрофа може да ти повярва.
Бръкни си в задника и изкарай някой бисер! Кирето ще го пробва дали е истински!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеВместо да даваш съвети отстрани, хвани се и ти на хорото?
То е открито за всички, не иска членска книжка или внос.
Виж Меро -сина на тримата глупаци с една гънка от катастрофа може да ти повярва.
Бръкни си в задника и изкарай някой бисер! Кирето ще го пробва със зъби дали е истински!Last edited by 4un4o; 20.03.2013, 13:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеВместо да даваш съвети отстрани, хвани се и ти на хорото?
То е открито за всички, не иска членска книжка или внос.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мъж пламна в Ситово: Писна ми, няма хляб!
Той е с тежки изгаряния, транспортират го към Варна
40-годишен мъж от силистренското село Ситово се е самозапалил тази сутрин на стадиона в селото. Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин. Приет е в силистренската болница с 90% изгаряния, предаде БНР.
По информация на директора на болницата д-р Даниела Костадинова при приемането в болница мъжът е бил контактен. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."
В момента пострадалият пътува с линейка към клиниката по изгаряния във Варна. Придружава го съпругата му.
Мъжът е бил сам на стадиона, заяви комисар Ивелин Иванов, директор на ОД МВР Силистра, пред “Фокус“. Той отказа да коментира дали става въпрос за самозапалване. Свидетели са се притекли на помощ и са изгасили мъжа. Води се разследване, оперативната група е на мястото на инцидента. Окръжният прокурор и районният прокурор са запознати със случая.
Инцидентът е станал тази сутрин около 08.00 часа сутринта, съобщават от полицията в Силистра.
Това е петият случай на самозапалване в последните седмици. На 13 март 51-годишният Димитър Димитров се самозапали пред президентството.
Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.
В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина преди две седмици.
В понеделник се появи информация, че миньор се е запалил в Бобов дол в дома си пред сина си. Засега обаче властите официално съобщават, че става дума за битов инцидент, а не за опит за самоубийство.
Коментар
Коментар