Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Г-Н КАРОЛЕВ, а още по бързо лети легендата, че от както свят светува едни хора се вдигат и сменят уж елитите си..Като не желаят да променят битието им- насилствено..Не, че се променя бързо положението, но елитите ги е страх и се грижат по добре за ХОРАТА..Точно в страните където през средновековието след бунтове са палили замъците на феодалите и са носили отрязаните им глави на кол, сега има демокрация и хората живеят добре..
Прави ли Ви впечатление какви за коментарите на западните медии- те даже намират за закъснели тези протести- спрямо бедността на народа де
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеПопулярната теза не беше ли, че като идват избори влизам във форумите, а не обратно?Вече се обърках каква е теорията на конспирацията
Между другото, кой е моделът "Исландия"? Завалиите решили да пишат нова конституция, направили сайт и вътре други завалии дали предложения. Законодателите казали, че евентуално ще ги имат предвид. Нито е писано нещо сериозно като предложение, нито е приемано. Този модел си го имаме и в България, на сайта на Президента.
Много бързо лети тази пропаганда, че там, някъде, зад края на света, има чудесна страна, в която всичко, което лети, се и яде
Къш, къш птицо проклета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеПривет, г-н Каролев.. Забравихте ни нещо........ Не се сещате за нас.
О.. моля да бъда извинен. забравих ,че идват избори.Вече се обърках каква е теорията на конспирацията
Между другото, кой е моделът "Исландия"? Завалиите решили да пишат нова конституция, направили сайт и вътре други завалии дали предложения. Законодателите казали, че евентуално ще ги имат предвид. Нито е писано нещо сериозно като предложение, нито е приемано. Този модел си го имаме и в България, на сайта на Президента.
Много бързо лети тази пропаганда, че там, някъде, зад края на света, има чудесна страна, в която всичко, което лети, се и яде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред Божидар Димитров, образованието в Симеоново е едно "много добро образование", а рейтингът на Бойко Борисов се вдига в момента. Абе, тези хептен за глупаци ни мислят...
ето:
Анкета оценяваща нагласите на обществото за периода 18.02-31.03.2103 г. Изразете своя вот в анкетата: За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес?. Нека заедно оценим политическата обстановка в страната към днешна дата и дадем реална оценка на партиите преди парламентарни избори 2013 г.
За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.
ГЕРБ (39%, 2 254 Votes)
Глас народен (23%, 1 352 Votes)
БСП (11%, 607 Votes)
Атака (6%, 338 Votes)
ДСБ и Единство (5%, 262 Votes)
За никой (4%, 257 Votes)
България на Гражданите (2%, 136 Votes)
за 2 дни глас народен губи 2%
ДСБ вдига 1%Last edited by hari55; 27.02.2013, 09:41.
Коментар
-
Снощи докато спах, един от бръмбарите в главата ми много яко дращаше и ме докара до следната мисъл.
Защо събориха правителството.?
1. За да не може да гласува НЕ на строежа на АЕЦ БелЯІНЕ. още едно доказателство, че БСП и енергийна мафия са едно и също нещо.
2. за да не се случи увеличението на пенсиите, което ще дръпне гласоподаватели на БСП.
3. Да се избяга от наказателна отговорност, за кражбите на Червената чума и Ванчовата шайка, като се създават безредици и нови правителства от техни марионетки.
А народа да гаси тока иииии............ да си плаща високите сметки.
Няма лабаво!Last edited by hari55; 27.02.2013, 09:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеКакво става, банда
О.. моля да бъда извинен. забравих ,че идват избори.
Коментар
-
http://www.frognews.bg/news_51924/A_...vite_sablazni/
Радвам се, че с много хора от форума споделяме мисли, че интелигентните хора са винаги опозиция на властта. Искам да припомня, че тези идеи са присъщи на цивилизацията в Европа от няколко века..Намират началото си от Волтер, Русо, Лутер, Ян Хус..
Друго , което все още не е осъзнато от моделите на Възраждането според мен е - Отговорността на заможните и богатите пред обществото и народа. През нашето Възраждане това е традиция и отговорност..Да припомня ли - Братя Георгиеви- СУ, В. Априлов- Априловската гимназия,Д. Ценов- Стопанска академия - Свищов, Кудоглу- Болница- приюти- Пловдив, П. Берон- Рибния Буквар..безплатни учебници, Христо . Г. Данов- безплатните учебници и книги, Наиден Геров...И много и много..
Сега да ги сравним със сегашните Богаташи - олигарси
КОЛКО УНИВЕРСИТЕТИ, УЧИЛИЩА , ЦЪРКВИ, БИБЛИОТЕКИ, ЧИТАЛИЩА СА ФИНАНСИРАЛИ..
мНОГО СА РАЗЛИЧНИ НАЛИ- ЯХТИ, МУТРЕСИ, БЕНТЛИТА, САМОЛЕТИ, ПЪЛНА НАЦИОНАЛНА БЕСОТГОВОРНОСТ..
Коментар
-
Няма пречка след като интернет организира и подкрепя протести в цял свят, да не може и да контролира и даже да се гласува с него..Това ще е още една от прогнозите , които ще се сбъднат от фантастичните романи и утопии...И да не стане сега ще се случи в близкото бъдеще..Според мен основната пречка пред това днес са само политиците и законодателството, приемано пак от тях
Коментар
-
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ДОБРО УТРО ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ- МНОГО СТРЕСОВА РАБОТА ИМАТЕ
Съни и аз все повече мисля, че едно от средствата за народен контрол са електронното правителство и социалните мрежи. На по късен етап, защо не и електронно правителство. Но в краина сметка наи важното е будното общество и да се скача на политиците, както е в старите демокрации..За мен примери са Франция, Испания, Италия, Гъргия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМисля си все повече за модела "Исландия"
Не става въпрос да пренасяме или копираме сляпо непреносими неща.
Трябва да започнем с промяна на Мисленето.
И мисля, че има първи прачки в тази посока.
От протест по битови проблеми, премина в Бунт срещу системата.
Срещу корупцията и срастването на съдебната система с властта.
Искане за отговор "Накъде вървим"?
20 години е дълъг срок за легитимиране на една политическа система.
Нашата показа, че е един карценом, който разяжда всичко градивно.
Така започна промяната в Исландия.
Хората попитаха - "Накъде вървим".
Смениха правилата и седнаха заедно да напишат Конституцията си!
Елиминираха тези, които им обясняваха колко невъзможни са всякакви промени.
И днес вървят напред.
Сега лъва пак се осъзна и скъса синджиря. Ако не иска нов Костов следва да извие чрез неподчинение ръцете на политиците и да ги разкара от властта. Всички тези дето ни се хилеха мазно 23 години от телевизорите и успяха да ни измамят и да ни пробутат един след друг Костов, Царя, Гея, Бандитко, и вездесъщите обръчлари.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар