IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ами да - Властта не му е самоцел на Станишев, но разрухата на България, безотговорността и грабежа й са му самоцел. Но точно такива шемети като теб, Гигов, ще го отнесат най-много.
    До разруха докара България Бойко Борисов! Ограби и разпиля оставената му пълна хазна, направи 4 милиарда нови дългове и се чупи. Избяга позорно като п..ка!
    Борисов изкара народа на улицата, не Станишев. И това не можеш да го промениш.

Станишев ще остане в историята с увеличение на доходите над 45%, с увеличение на пенсиите над 50%, с влизането в ЕС като пълноправен член.

А Борисов ще остане в историята като първия криминален престъпник-български премиер, като източил и банкрутирал държавата, като производител на всевъзможни скандали и като позорно изгонен от гнева на народа! С това ще остане!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
      ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Сериозно? И от кога ти и чунчавия почнахте да не харесвате Бареков? До вчера като лижеше Бойковия задник беше много хубав!
        Как ЕДИН път до сега не съм ви чул да го изкритикувате нещо! И не знаете ли че курвата дава само докато и плащаш? Вие ще видите с какви л..на ще ви залеят придворните герберски вестници "Телеграф" и "Монитор" ако Тиквоч загуби изборите.

Впрочем Бареков, ТВ7, Телеграф и Монитор, ако ще свирки да правят на Станишев, утре няма да ги погледна. Не ми трябва курвенска любов!
        За депутата от БСП и бивш министър на вътрешните работи "Южен поток" е петролопровод
        http://www.investor.bg/centralna-i-i...belene,147537/

Коментар

Станишев каза че няма да вади Бойковите кестени от огъня.
          И с право. Аз ви казах че никой нормален човек няма да иска да управлява разрушената от пожарникаря държава.
          Добре че беше ти гигов, та ни осветлиш

Коментар

• http://www.nek.bg/cgi
            ИНТЕРЕСНО

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Бареков и ТВ7 прекаляват:
              То не бяха капитани-цигани-длъжници, то не беше популизъм.
              Сериозно? И от кога ти и чунчавия почнахте да не харесвате Бареков? До вчера като лижеше Бойковия задник беше много хубав!
              Как ЕДИН път до сега не съм ви чул да го изкритикувате нещо! И не знаете ли че курвата дава само докато и плащаш? Вие ще видите с какви л..на ще ви залеят придворните герберски вестници "Телеграф" и "Монитор" ако Тиквоч загуби изборите.

Впрочем Бареков, ТВ7, Телеграф и Монитор, ако ще свирки да правят на Станишев, утре няма да ги погледна. Не ми трябва курвенска любов!

Коментар

Станишев каза че няма да вади Бойковите кестени от огъня.
                И с право. Аз ви казах че никой нормален човек няма да иска да управлява разрушената от пожарникаря държава.
                Ами да - Властта не му е самоцел на Станишев, но разрухата на България, безотговорността и грабежа й са му самоцел. Но точно такива шемети като теб, Гигов, ще го отнесат най-много.

Коментар

• НАРОДА Е КАЗАЛ- НИКОИ НЕ ИСКА ДА Е ПАЗАЧ НА ОБРАН БОСТАН

Коментар

• Агенция БГНЕС - Ройтерс: Борисов застраши инвестиционния климат
                    news.bgnes.com
                    България не успява да даде тласък на отворената си, но малка икономика след тежката рецесия. Протестите срещу строгата фискална политика и ниските жизнени стандарти принудиха клонящото в дясно..
                    моля герболшевиките за коментар..

Коментар

• Станишев каза че няма да вади Бойковите кестени от огъня.
                      Станишев не ще да е премиер, ако БСП спечели изборите
                      Няма да бъда следващият министър-председател на България независимо как ще протекат парламентарните избори, заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев, който подчерта, че властта за него не е самоцел.

Коментар

• Бареков и ТВ7 прекаляват:
                        То не бяха капитани-цигани-длъжници, то не беше популизъм.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ma_podobriava/
                          ХА -ХА ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ, АМА ВИЕ НАПЪЛНИХТЕ БОЛНИЦИТЕ ОТ МНОГО НАРОДНА ЛЮБОВ

Коментар

• Преставам с дългите статии.

Ето само един интересен линк:

http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/..._-_iarost_ili/

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Критика на страшния разум
                              Пламен Асенов.
                              Разумът е наистина страшно нещо, граждани. Особено когато липсва.
                              ....
                              Стамболов, престани с дългите статии
                              давай ни линка - http://asenov2007.wordpress.com/2013...шния-ра/
                              поне да четем оригинала, не твоята версия

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Критика на страшния разум

Пламен Асенов.

Разумът е наистина страшно нещо, граждани. Особено когато липсва.

Спотайват се в момента сини и червени и гледат към улицата като мишки в трици. `...................
                                Стамболов, за да бъда честен спрямо останалите - Какво ме бОли, какво е написал Пламен Асенов???!!!
                                Нито го знам кой е, нито е написал и един ред в този форум!

Знам, че глупостта е заразителна, но все пак трябва да се пазим от нея.

Аман от цитати на знайни и незнайни воини.
                                Last edited by anon6706; 27.02.2013, 17:16.

Коментар

Working...
                                X