IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• шапкарино, не се напъвай с постовете,
    че твойте може и да не ти платят, ако
    има 3г мораториум по депозитити
    Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Имаш и едно вярно изречение. Останалото е хумореска.
    Впрочем как разбра и как ще ни убедиш, че точно ТОВА правителство е най-доброто за България? Що да не е ДРУГО служебно?

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
      Народът не знае какво иска точно формулирано! Много детско е да кажеш Не знам как да е,но и така не е
      Имаш и едно вярно изречение. Останалото е хумореска.
      Впрочем как разбра и как ще ни убедиш, че точно ТОВА правителство е най-доброто за България? Що да не е ДРУГО служебно?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Мац - бац
        Ще гласуваш ли за тях Приятно чистене на паметника на Червената армия

Координаторите на софийските протести създадоха движение за избори
        http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201...sti_suzdadoha/
        Ангел Славчев каза, че ще изтегли личните си резерви от 3 хил. лв, за да ги дари за регистрацията, и се надявал, че жена му няма да му се сърди...

Коментар

• Мац - бац
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• gigow,

Преди да пишеш МИСЛИ ! Опитай се поне! Знам,че МИСЛЕНЕТО не е за всеки!Не виждаш ли какво става последните три месаца в държавата? Не виждаш ли народът на какво ниво е в исканията си? Исканията на плакат са спомени от манифестациите в едно друго време! Преди избори купените писачи,популистите и масата спам има една цел да изгори и всяко зрънце на нещо иновативно. Само иновациите в икономиката могат да увеличат БВП и така да се увеличи стандарта на българина. Но и иновации в управлението може да променят пагубната практика до сега на политиците. Хората инстиктивно са против политиците но увисват когато ги питаш защо, ти какво предлагаш,как да се подобри системата. Хората масово демонстрираха че не познават нито Конституцията,нито изборните закони нито как работи Демокрацията.
            Народът не знае какво иска точно формулирано! Много детско е да кажеш Не знам как да е,но и така не е
            В основата на законите е скрит проблемът и за гарантирания дълъг живот на монополистите и за дългия живот на работата на адвокатите и юристите. Зад законите се крият не само монополистите но и всички групировки които са придобили и продължават да придобиват нови територии. ЗАТОВА Е НУЖНО НОВ СИСТЕМЕН ПОДХОД ! Напълно нов повтарям за такива които четат през ред и не мислят.
            Иначе нещата ще си продължат по старому и народът няма да разбира защо е така!
            Ето аз дръзвам да ви предложа нов модел,който е в пъти по-работещ от всяко партийно правителство,да не говорим за коалиционно правителство Най-вредното за държавата е коалиционно правителство-най-малкото за това,че ще се умножават по "n" всеки зам.министър,както и ще се създват нови министерства.
            Така,че алтернативите са или напълно партийно правителство или това което предлагам аз. Но това което предлагам аз е само за напреднали граждани в България,които знам много добре,че има но те не ходят дори на избори.
            Моля всеки който ме опонира да го прави със съществени аргументи и да предлага КАК ДА СЕ ПРОМЕНИ ТОВА 24 годишно тъпкане на едно място!
            Много добра идея е да се изполват изборите и за провеждане на референдум по зададени въпроси,каквато има в моето предложение! Това дори може да изкара допълнително граждани до урните и така да се увеличи изборния процент на гласувалите!
            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Кога си ме разгромил бе смотньо? През 2001 аз казах, че президентът ще е от ГЕРБ.
              А е луд този който иска да вземе властта след вас. Държавата е затънала в лайна до шия, кой ще иска да ги чисти? Само че се налага. Налага се да спрем разрухата и обедняването.
              Щото вие успяхте за три години и половина да увеличите държавния дълг с 2.8 милиарда и да изхарчите 3.5 милиарда от спестеното. Това дето "лошият" Станишев го спести.
              Старшинка, дръж се прилично. Квалификациите не те правят по-убедителен...

Разбрах че ще се пожертваш за да вземеш властта. Хайде нема нужда...

България в момента по отношение на фиска е една от най-стабилните страни в ЕС. При това с най-ниски данъци. При това с добро усвояване на еврофондовете, за разлика от батко-братко-Станишев. Така че твоята жертва ми е напълно ясна.

Коментар

• Ще се цункат !!!
                tnm

Коментар

• Ще се цункат - няма да се цункат
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Твоето чисто комунистическо желание да вземеш властта ме радва. Очевидно си забравил провалите на Луканов, Виденов и Станишев и отново искаш да възстановиш мафиотско-комунистическата тирания. Твоя неприкрит реваншизъм ме стимулира да те разгромя както през 2011 г.
                    Кога си ме разгромил бе ? През 2001 аз казах, че президентът ще е от ГЕРБ.
                    А е луд този който иска да вземе властта след вас. Държавата е затънала в лайна до шия, кой ще иска да ги чисти? Само че се налага. Налага се да спрем разрухата и обедняването.
                    Щото вие успяхте за три години и половина да увеличите държавния дълг с 2.8 милиарда и да изхарчите 3.5 милиарда от спестеното. Това дето "лошият" Станишев го спести.

Размер на вътрешния държавен дълг на 31.07.2009г - 2,786 милиарда лева
                    Размер на вътрешния държавен дълг на 31.01.2013г - 5,068 милиарда лева
                    При Бойко вътрешния държавен дълг се е увеличил с 2.281 милиарда лева

Размер на външния държавен дълг на 31.07.2009г - 3.332 милиарда евро
                    Размер на външния държавен дълг на 31.01.2013г - 3.605 милиарда евро
                    При Бойко външният държавен дълг се е увеличил с 273 милиона евро. Или с 533 милиона лева.

Ако се видят данните се забелязва че през всички години от 2001 до 2009 държавния дълг НАМАЛЯВА. При управлението на ГЕРБ държавният дълг се УВЕЛИЧАВА. Общо с 2.814 милиарда лева.

Фискален резерв.
                    Към 31.07.2009г - 7,711 милиарда лева
                    Към 31.01.3013г - 4.144 милиарда лева.
                    При ГЕРБ фискалният резерв намалява с 3.567 милиарда лева.

При управлението на ГЕРБ сме ОБЕДНЕЛИ с 6.381 милиарда лева.
                    Всеки българин, включително и пеленачетата е обеднял заради Бойко Борисов и некадърното управление на ГЕРБ с почти ХИЛЯДА ЛЕВА!

Данните са от сайта на МФ
                    http://www.minfin.bg/bg/statistics
                    Last edited by X_Y; 22.03.2013, 13:22.

Коментар

• Пак са цалуват Разбойко и Петър ла Фонтен
                      tnm

Коментар

• Цуни гуни
                        tnm

Коментар

• Един червен дол дренки !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
                            Най-добрият вариант за България е....да стане постоянно действащо: СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
                            Какво може да направи народа: то ще си стане естественно: избори на всеки три месеца....или да се направят едни подвъпроси на самите избори.

Някой ще каже не може служебното да остане един мандат, защото то чака изборите и новия кабинет.

Решението е: При изборите на 12 май ДА СЕ НАПРАВИ И РЕФЕРЕНДУМ С ВЪПРОС: Да продължи ли своята дейност "Служебното правителство"? Така България нека си избере партия,която да сформира Парламент,но да остане сегашното ПРАВИТЕЛСТВО - НЕЗАВИСИМО ОТ ВОТА!

Това ще гарантира не партийно правителство,експертно управление и с Парламент какъвто е вота на народа!Няма да има срасвания на всички власти нещо толкова пагубно и характерно при всички партийни управление!
                            Глупости! По точно ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ!
                            Нали за това се правят избори, за да може народът да посочи кой да го управлява. То вярно че след управлението на тъпата тиква почти всяко правителство ще изглежда нормално и приемливо, ама този кабинет все пак е назначен от пожарникарската марионетка, а това е неприемливо. Все едно Лукашенко да назначи сина си за президент и вече всичко да е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              И какво общо има това с факта, че Бойко Борисов е страхливец?

А относно резултатите от предните избори...

Както на човек, очевидно така и на цял народ се случва здраво да се напие. До едно време ти е хубаво, обаче после започваш да повръщаш, и тогава ти е кофти.
                              Сега българския народ ще трябва да повърне герберастката нечистотия. И ще има кофти вкус в устата поне до следващите избори.

Ама очистването на организма не става наведнъж, а по малко.
                              Ето днес изхвърлихме част от герберската мръсотия- Михаил Константинов. Утре друга такава и така малко по малко ще се очистим.
                              Твоето чисто комунистическо желание да вземеш властта ме радва. Очевидно си забравил провалите на Луканов, Виденов и Станишев и отново искаш да възстановиш мафиотско-комунистическата тирания. Твоя неприкрит реваншизъм ме стимулира да те разгромя както през 2011 г.

Пиши, старшинка, пиши. Както ти казах и преди, колкото повече беснееш, толкова за мен победата е сигурна...

Има данни, че една доста голяма партия ще получи доста по-нисък резултат от това, което е очаквала. Една друга пък малка партия ще изчезне завинаги от политическата карта на България. За ДПС няма да говоря – въпросът е с кого ще се коалират”,каза проф. Михаил Константинов.
                              „Не само правя прогнози, правя добри прогнози”, добави той и припомни втория тур на президентските избори през 2011 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Проф. Михаил Константинов: Днес БСП имат най-нисък резултат в цялата си история - с 40 мандата, партията почти се изравни с ДПС
                                И какво общо има това с факта, че Бойко Борисов е страхливец?

А относно резултатите от предните избори...

Както на човек, очевидно така и на цял народ се случва здраво да се напие. До едно време ти е хубаво, обаче после започваш да повръщаш, и тогава ти е кофти.
                                Сега българския народ ще трябва да повърне герберастката нечистотия. И ще има кофти вкус в устата поне до следващите избори.

Ама очистването на организма не става наведнъж, а по малко.
                                Ето днес изхвърлихме част от герберската мръсотия- Михаил Константинов. Утре друга такава и така малко по малко ще се очистим.

Коментар

Working...
                                X