IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новини от Investor.bg - приложение за Android

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поради ред причини, които се натрупваха с времето, реших да сваля Android приложенията, свързани със сайтовете от групата на Инвестор. Някои от приложенията се оказаха по-успешни от други. Като за финал прилагам малко статистика.

Първият прикачен файл показва статистиката за приложението, свързано с dnes.bg. Само за последния месец приложението има нови 225 инсталации. От гледна точка на потребителски сваляния това е второто ми най-успешно Android приложение.

Вторият прикачен файл показва статистиката за приложението, свързано с investor.bg. За последния месец приложението има нови 68 инсталации.

Третият прикачен файл показва статистиката за приложението, свързано с форума на този сайт. Все още без аналог в Google Play. Форумът все още няма и адекватна версия като за смартфон браузър. Близо 400 човека са се възползвали от това мое приложение.

Имам статистики и за приложенията, свързани със сайтовете gol.bg и az-jenata.bg, но ме мързи да ги качвам. Ако някой го интересуват тези статистики - нека ми пише.
    Attached Files
    Last edited by ivandavidov; 19.06.2016, 03:09.

Коментар

• Thanks.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Напиши едно и за BlackBerry и ще е си го сваля.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Като допълнение, вече са налични и няколко други подобни Android приложения в Google Play:

Новини от Dnes.bg

Новини от Gol.bg

Новини от Az-jenata.bg

Ще се радвам на всякакви отзиви, било то положителни или отрицателни, за да знам в каква посока да развивам тези приложения.

Коментар

• Новини от Investor.bg - приложение за Android

Много от сайтовете на Инвестор са достъпни като Android приложения през VIVA Apps, но там липсва Android приложение за investor.bg.

Тъй като редовно следя сайта investor.bg, също така ползвам смартфон и освен това съм програмист, направих едно сравнително просто Android приложение, което ми позволява лесно да следя топ новините, които се публикуват в сайта, без да си губя времето да отварям мобилен браузър.

Доста е удобно ако човек е зает и иска просто набързо да прелисти новините и да прегледа какво е публикувано през последните няколко часа. А ако някоя новина ме заинтригува - нейното съдържание е на точно един клик разстояние (отваря се мобилен браузър към самата новина).

Приложението е на разположение в Google Play: Новини от Investor.bg
            Last edited by ivandavidov; 22.02.2013, 14:48.
          Working...
          X