Valentin Georgiev
http://news.bgnes.com/view/1056974
Цели 3 дни Рошко съчинявал какво да отговори...
Агенция БГНЕС - Плевнелиев: Сам си пиша речите и се гордея с тях
news.bgnes.com
Сам си пиша речите и се гордея с тях. Това се казва в официално писмо на президента Росен Плевнелиев три дни след като в страната избухна грандиозен скандал във връзка с използваните кадри в първото му новогодишно поздравление.
Харесвам · · Сподели · преди около час от Sofia ·
6 души харесват това.
Мария Радулова Те сега разбрах, че не му е лесно...
преди около час · Харесвам · 3
Don Rodrigo Цяла седмица... и пак не му стигна, за да намери доблест да си признае грешката и да се извини.
преди около час · Харесвам · 5
Don Rodrigo А това със самостоятелното писане на речите е вицът на деня. Точно затова не може да върже две смислени изречения, ако не чете от листчета.
преди около час · Харесвам · 4
Daniela Lyubenova Dimitrova Питам, като сам ходи до WС, пак ли така се гордее...
преди около час чрез мобилния · Харесвам · 1
Stefan Savov Повече, защото резултатът е много по-добър.
преди около час · Харесвам · 2
Мария Радулова Ох...Даниела...отговора ми е на върза на езика ми...ама съм възпитана
преди около час · Харесвам · 1
Daniela Lyubenova Dimitrova Почвам, Мария, да губя възпитанието си (до колкото го имам), защото Те не се държат възпитано...
Ivan Petrov А вие откъде знаете, че ходи сам до тоалетната?
Мария Радулова То ...като се замисли човек...добър въпрос
преди около час · Харесвам
Rosiza Ivanova Боже, Пижо бил и писател !!!
Angelina Georgieva Речта беше добра,но кой сложи Планините на Колорадо за фон и кой издокара цялата излагация,това е въпроса ,който се вее из медийното пространство!!
Мария Радулова чак добра...като всяка друга до сега...
Angelina Georgieva Е, малко по-добра от посредствените глупотевини на Гоце, но седнал,зле гримиран с тъп израз,тези неща ги подминах,ама гафа с планините,...........((((((((((
Daniela Lyubenova Dimitrova Реtrоv, ами така си мислех, до момента, в който ти зададе своя въпрос...Хм...замислям се...и ще спирам, че стане цинично...
преди около час чрез мобилния · Харесвам
Angelina Georgieva Но не и да се хвалиш с нея,умря циганката,айде по-скромно!!
Ivan Petrov Свикнал съм да се съмнявам в очевидното, затова попитах, но както виждам никой не знае отговора.
Iren Pandova Аааа..един сал го знае и той е Боко .
преди 38 минути · Харесвам
Ева Кузманова Този така се е харесал, че ме е страх да не си посегне.
http://news.bgnes.com/view/1056974
Цели 3 дни Рошко съчинявал какво да отговори...
Агенция БГНЕС - Плевнелиев: Сам си пиша речите и се гордея с тях
news.bgnes.com
Сам си пиша речите и се гордея с тях. Това се казва в официално писмо на президента Росен Плевнелиев три дни след като в страната избухна грандиозен скандал във връзка с използваните кадри в първото му новогодишно поздравление.
Харесвам · · Сподели · преди около час от Sofia ·
6 души харесват това.
Мария Радулова Те сега разбрах, че не му е лесно...
преди около час · Харесвам · 3
Don Rodrigo Цяла седмица... и пак не му стигна, за да намери доблест да си признае грешката и да се извини.
преди около час · Харесвам · 5
Don Rodrigo А това със самостоятелното писане на речите е вицът на деня. Точно затова не може да върже две смислени изречения, ако не чете от листчета.
преди около час · Харесвам · 4
Daniela Lyubenova Dimitrova Питам, като сам ходи до WС, пак ли така се гордее...
Stefan Savov Повече, защото резултатът е много по-добър.
Мария Радулова Ох...Даниела...отговора ми е на върза на езика ми...ама съм възпитана

Daniela Lyubenova Dimitrova Почвам, Мария, да губя възпитанието си (до колкото го имам), защото Те не се държат възпитано...
Ivan Petrov А вие откъде знаете, че ходи сам до тоалетната?
Мария Радулова То ...като се замисли човек...добър въпрос

Rosiza Ivanova Боже, Пижо бил и писател !!!
Angelina Georgieva Речта беше добра,но кой сложи Планините на Колорадо за фон и кой издокара цялата излагация,това е въпроса ,който се вее из медийното пространство!!
Мария Радулова чак добра...като всяка друга до сега...
Angelina Georgieva Е, малко по-добра от посредствените глупотевини на Гоце, но седнал,зле гримиран с тъп израз,тези неща ги подминах,ама гафа с планините,...........((((((((((
Daniela Lyubenova Dimitrova Реtrоv, ами така си мислех, до момента, в който ти зададе своя въпрос...Хм...замислям се...и ще спирам, че стане цинично...
преди около час чрез мобилния · Харесвам
Angelina Georgieva Но не и да се хвалиш с нея,умря циганката,айде по-скромно!!
Ivan Petrov Свикнал съм да се съмнявам в очевидното, затова попитах, но както виждам никой не знае отговора.
Iren Pandova Аааа..един сал го знае и той е Боко .
преди 38 минути · Харесвам
Ева Кузманова Този така се е харесал, че ме е страх да не си посегне.
Коментар