IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Valentin Georgiev
    http://news.bgnes.com/view/1056974

Цели 3 дни Рошко съчинявал какво да отговори...
    Агенция БГНЕС - Плевнелиев: Сам си пиша речите и се гордея с тях
    news.bgnes.com
    Сам си пиша речите и се гордея с тях. Това се казва в официално писмо на президента Росен Плевнелиев три дни след като в страната избухна грандиозен скандал във връзка с използваните кадри в първото му новогодишно поздравление.
    Харесвам · · Сподели · преди около час от Sofia ·

6 души харесват това.
    Мария Радулова Те сега разбрах, че не му е лесно...
    преди около час · Харесвам · 3
    Don Rodrigo Цяла седмица... и пак не му стигна, за да намери доблест да си признае грешката и да се извини.
    преди около час · Харесвам · 5
    Don Rodrigo А това със самостоятелното писане на речите е вицът на деня. Точно затова не може да върже две смислени изречения, ако не чете от листчета.
    преди около час · Харесвам · 4
    Daniela Lyubenova Dimitrova Питам, като сам ходи до WС, пак ли така се гордее...
    преди около час чрез мобилния · Харесвам · 1
    Stefan Savov Повече, защото резултатът е много по-добър.
    преди около час · Харесвам · 2
    Мария Радулова Ох...Даниела...отговора ми е на върза на езика ми...ама съм възпитана
    преди около час · Харесвам · 1
    Daniela Lyubenova Dimitrova Почвам, Мария, да губя възпитанието си (до колкото го имам), защото Те не се държат възпитано...
    преди около час чрез мобилния · Харесвам · 1
    Ivan Petrov А вие откъде знаете, че ходи сам до тоалетната?
    Мария Радулова То ...като се замисли човек...добър въпрос
    преди около час · Харесвам
    Rosiza Ivanova Боже, Пижо бил и писател !!!
    Angelina Georgieva Речта беше добра,но кой сложи Планините на Колорадо за фон и кой издокара цялата излагация,това е въпроса ,който се вее из медийното пространство!!
    Мария Радулова чак добра...като всяка друга до сега...
    Angelina Georgieva Е, малко по-добра от посредствените глупотевини на Гоце, но седнал,зле гримиран с тъп израз,тези неща ги подминах,ама гафа с планините,...........((((((((((
    Daniela Lyubenova Dimitrova Реtrоv, ами така си мислех, до момента, в който ти зададе своя въпрос...Хм...замислям се...и ще спирам, че стане цинично...
    преди около час чрез мобилния · Харесвам
    Angelina Georgieva Но не и да се хвалиш с нея,умря циганката,айде по-скромно!!
    Ivan Petrov Свикнал съм да се съмнявам в очевидното, затова попитах, но както виждам никой не знае отговора.
    Iren Pandova Аааа..един сал го знае и той е Боко .
    преди 38 минути · Харесвам
    Ева Кузманова Този така се е харесал, че ме е страх да не си посегне.

Коментар

• Valentin Georgiev
      Неи знам дали сте слушали днешната "Деконструкция" на Петър Волгин по БНР. Въпросът, а по-скоро отговорът, който той задаваше бе "Ще има ли наказани по случая с дюните в Несебър?"... А издълбоко лайтмотивът на предаването беше как да бъде променена системата, така че да не избираме едни и същи, които винаги ни разочароват... Ами няма как при положение, че който дойде на власт, бива смачкан и принуден да се адаптира към "месомелачката", иначе жална му майка!
      Асен Генов е на мнение, че улицата /т.е. революцията/ би могла да ни доведе до промяната. Mincho Hristov смята, че разковничето е в бюлетината... аз съм скептичен и по двете линии - при първото, няма сили за такава мощна организация. Обикновено улицата решава успешно конкретни казуси и искания. При бюлетината пък има манипулации и всъщност няма избор... Има ли други алтернативи? О, да - гробищата на "Орландовци" и "Бакърена фабрика"... Или терминалите 1 и 2... А вие какво друго бихте предложили?
      Харесвам · · Сподели · преди 48 минути от Sofia ·

наталия петрова и 5 други харесват това.
      Преглед на всички 35 коментара
      Valentin Georgiev Няма по-голяма излагация от това да дойдеш на власт с голямата кошница обещания за възмездие и после да се изсереш в устата на тези, които са ти дали доверие. С извинение, но точно това направиха Борисов и ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Ако е прибрал 100, защо не ги запорираха и тях...?
        Защо 4г нищо не се направи а сега се вдига пушилката.....
        Защо доказаният престъпник - министър на войната и министърката на бедните ги оправдаха...ОСЪДЕТЕ ГИ ......!!! Защо ги скатавате..?
        Пак ли са виновни в бездействие прокурори, следователи и съдии...?

пп Или цялата ви работа е БиБ ( балони и балони)
        Естествено че пак. А когато уволнят някого от магистратите като тази последната председателка на измисления съюз на съдиите, веднага крещите, че има произвол и диктатура.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Ами как да ги запорират, като те са усвоени и усчетоводени... нали фирмите и сега си работят? Да не са били спрени последните 4 години?
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            И какво му е "огромното"?
            На хлапета ли ще си играем?

Коментар

• "Сергей Станишев уточни, че не искат да управляват сами и че в следващия кабинет трябва да влязат представители на неправителствени организации, работодателски и браншови организации, синдикати и др.

Що за глупост е синдикатите да са в правителството? Такова нещо беше възможно само при социализма преди 1989 г. Това момче е изтрещяло съвсем от страх, че ще загуби изборите и започна да говори невероятни глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                ако е прибрал 100, какво значение имат 4 ??
                Защо 4г нищо не се направи а сега се вдига пушилката.....
                Защо доказаният престъпник - министър на войната и министърката на бедните ги оправдаха...ОСЪДЕТЕ ГИ ......!!! Защо ги скатавате..?
                Пак ли са виновни в бездействие прокурори, следователи и съдии...?

пп Или цялата ви работа е БиБ ( балони и балони)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Защото нищо не струва да поднесе извинение за гафа. А гафът е огромен
                  И какво му е "огромното"?

Коментар

Е, на един му запорираха вече 4 милиона. Дано му ги приберат по силата на присъда.
                    ако е прибрал 100, какво значение имат 4 ??
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Моля тези, които не харесват казаното да пояснят защо! А иначе може пак да си го плюят!
                      Защото нищо не струва да поднесе извинение за гафа. А гафът е огромен

Коментар

• Президентът Росен Плевнелиев: Гордея се с тази реч и ми се иска повече хора да чуят и да разберат посланията в нея

София. Президентът Росен Плевнелиев излезе с изявление по повод новогодишната си реч и последвалите коментари за кадъра със снимката на Аспен, Колорадо. В изявлението, разпространено от Прессекретариата на държавния глава, се казва: Като президент сам пиша речите си и стоя зад всяка своя дума в тях. Благодаря на хилядите хора, които изпратиха съобщения, писма или се обадиха, за да изразят подкрепата и одобрението си за това, което чуха в Новогодишната нощ. Тези хора споделиха, че обръщението е приковало вниманието им, накарало ги е да се почувстват горди от постъпките на сънародниците ни, „доказали своя героизъм в наши дни” и „за които все забравяме да говорим”. Светлана от Бургас дори ми написа в свое писмо: „Който има очи да вижда и който има уши - да слуша!”
                        Гордея се с тази реч и ми се иска повече хора да чуят и да разберат посланията в нея. Обещавам да ги припомням често през тази година. Надявам се Новогодишното ми обръщение да е докоснало сърцата на българите, защото е искрено и отразява дълбоката ми вяра, че можем повече като народ.
                        Президентът не отговаря за техническата реализация и за визуализацията на обръщението. Затова считам, че тези, които тръбяха „гафът на Плевнелиев”, се отнесоха с неуважение както към държавния глава, така и към президентската институция като цяло. Концепцията за Новогодишното обръщение е на моя екип, а за техническата реализация се доверихме на Българската национална телевизия. Представителите на президентската администрация са поискали от БНТ кадри или снимки от Пирин и Рила. По случая в президентството правим проверка и е възможно да има наказани служители поради недостатъчното им внимание в обръщението ми да се появи снимка, която не съответства на изискванията ни.
                        Сигурен съм, че както сега, така и занапред ще има по-съществени задачи, които ни предстои да решаваме заедно. Такъв беше и смисълът на моето обръщение. Вярвам, че в крайна сметка той е бил възприет и посланията ми ще бъдат чути.

http://www.focus-news.net/?id=n1734697

Моля тези, които не харесват казаното да пояснят защо! А иначе може пак да си го плюят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Заслуженото за Батко и Братко

В червено-синята мъгла всичко се затлачваше до такава степен, че след време героите й, вместо в раирани костюми и зад решетките, се появяват целите в бяло. За да ни убедят като в стария комунистически девиз, че те пак са тук и са пак същите. Разчиташе се на късата памет и на партийните ментета, които винаги подлъгваха избирателите. Но времената се промениха, пипалата на Октопода биват отрязвани едно след друго, вижда се краят на криминалния преход. Затова и не случайно Комисията за отнемане на престъпно имущество сложи ръка върху 4,1 милиона на Веселин Георгиев, бивш шеф на пътния фонд по време на тройната коалиция. Той стана известен с раздадените многомилионни обществени поръчки за ремонт на пътища на фирмите на братята си. Скандалът, станал известен като „Батко и Братко”, доведе до санкции от ЕК и провокира създаването на Закона за конфликт на интереси. Сега остава не само той, но и останалите остапбендеровци да получат заслуженото. Само когато те се озоват зад решетките, в Европа ще повярват, че страната е станала правова държава, а у нас никога повече няма да има червено-синя мъгла.
                          http://www.monitor.bg/article?id=368030

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=GevwWq7LJag

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Е, на един му запорираха вече 4 милиона. Дано му ги приберат по силата на присъда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ами тогава кажи, коя е по демократична сега....
                                нали по демократичност ще ги избираме или не , по възможности в управлението или не , по интерест или не...
                                Защо пък да ги избираме по демократичност? Ще ги избираме заради политиката, която водят или която обещават да водят. На мен ми харесват някои стъпки на това правителство. При предишното просто знаех че крадат - един 7, другият 5, третият 3 пъти. При това правителство няма нито един уличен. Имаше заподозряни, които веднага бяха прогонени. Това е!
                                В БСП не се встъпва за да правиш демокрация. Там се ходи за да крадеш. А старците - по силата на навика.

Коментар

Working...
                                X