IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Пропуснал си да добавиш, че причина за всичко това е днешното правителство и да поискаш оставката му. Веднага!
    Капна ти БЛАЖНО (разбирай мазно) върху белата ГЕРПаджийска риска ризка.....

Коментар

• Ти сам го каза, а може да е виновен и АЛАХ- ВИЖ ГЕРБ НЕ СА СЕ СЕТИЛИ ЗА НЕГО

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Открито писмо от Николай Колев - Босия, Чавдар Янев и Янаки Ганчев

ДО
        ПОСЛАНИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
        ВАШИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА,
        ........
        Пропуснал си да добавиш, че причина за всичко това е днешното правителство и да поискаш оставката му. Веднага!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Много е етично и демократично да наричаш политическите си опоненти така.

Андрей Ковачев пред БЛИЦ: Станишев ме нарече хулиган зад кулисите на "Факторът Кошлуков"!
          Евродепутатът ще се оплаче в европарламента от лидера на ПЕС, настоява за извинение

Лют скандал се завихри зад кулисите на тв предаването "Факторът Кошлуков" между лидера на БСП Сергей Станишев и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев. "На разминаване го чух как каза на Илияна Йотова: "Защо се занимаваш с дребни хулигани?". Попитах го, за мен ли се отнася. Той ми отговори: "Да", и се усмихна", заяви Ковачев пред БЛИЦ.Той се закани, че ще се оплаче от Станишев на председателя на европарламента Мартин Шулц и на неговата партия - ПЕС. "Учуден съм, че използва такива изрази по мой адрес при положение, че не се познаваме. Аз му подадох ръка, за да му честита Нова година, а той се зачуди и се дръпна. После все пак се ръкувахме, след което каза тези неща по мой адрес. Изпуснал си е нервите, сигурно. Нали беше казал, че ако ГЕРБ не си отиде след изборите по нормален начин, може да стане и по друг или нещо от сорта. Той е председател на ПЕС, на втората по големина партия на Европейските социалисти и за мен е много учудващо, че не внимава какво говори. Честно казано, надявам се това да е просто едно изказване, без да са вложени чувства в него", обясни Ковачев.

Евродепутатът е твърдо решен да накара Сергей Станишев да му се извини. "Не му отива, все пак е лидер на европейска партия", каза още пред БЛИЦ Андрей Ковачев.

http://www.blitz.bg/news/article/174295

Момчета се държи каточели е родено със сребърна лъжичка. Очевидно вече се смята за свръх елитен политик, далеч над всички останали. А ББ и ГЕРБ за него са като слуги, които можеш да нагрубяваш и обиждаш колкото и както си искаш, без да се извиняваш.
          Е, добре, но ББ го бие като тъпан всеки път. Предстоят още два пъти и започва филма "момчето си отива"! За съжаление на мнозина съфорумци.
          Аве колега ти си полегна, хапна, поля го с едно бело винце, облече си белата ризка, обу си черното панталонче, сложи си на врата баджа ГЕРП и се отдаде на ТРОЛене... Аве БОКО......

Коментар

• Станишев се изхвърли....

"Задачата е ясна - да спечелим изборите в България с БСП и европейските избори през 2014 г. с ПЕС, защото е нужна промяна. Вярвам, че БСП може да допринесе много за необходимата промяна в България и в Европа.
            Ако не знаете какво е мегаломания, сега може да научите. Значи ако германските социалисти, френските, испанските, италианските и изобщо европейските социалисти изберат повече евродепутати, това Станишев ще си го отчете като своя заслуга, а и на БСП. Ех, бедни ми Станишев, ще паднеш ти на референдума и изборите, да те видим после като спукан балон!

Коментар

• Открито писмо от Николай Колев - Босия, Чавдар Янев и Янаки Ганчев
              Събота, 05 Януари 2013 17:16
              О Т К Р И Т О П И С М О

ДО

ПОСЛАНИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

ВАШИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА,

България е пълноправен член на Европейския съюз.

България и българският народ са изправени пред избора за радикална промяна на политическото статукво сега или да остане територия с изчезващ народ:

1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г.
              2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17,5%.
              3. По смъртност на населението (14,32‰) България зае първо място в Европа.
              4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми.
              5. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална над 25%).
              6.Броят на активно заетите са под 1,5 мил. и тенденциите са да спадне двойно през следващите 20 години..
              7. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г.
              8. По благополучие (Wellbeing) на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни.
              С провала и на това правителство, завърши подмяната на вота на народа.
              На 15 ноември скандалът в Конституционния съд изведе от съмнение, че България се намира в Конституционна криза. Същата тенденция се наблюдава и при избора на нов Главен Прокурор, където безпринципно зад една кандидатура застанаха БСП, ГЕРБ и ДПС. Това бе само върхът на айсберга и отвори кутията на Пандора и доказва, че държавността в България е брутално потъпквана.

Основната част от българите са твърдо убедени, че ние сме обречени като нация, ако не настъпи промяна в статуквото.
              Политиците и политическите партии в България, не работят за нас и в наш интерес, поради което ние, Суверенът, сме задължени да оттеглим подписът си от Обществения договор, нарушен едностранно от страна на тези, които сме избрали да ни представляват.
              Основополагащите държавността институции, работят единствено и само за корпоративните и тясно политически интереси и доверието в тях, е под критичен минимум.
              Суспендирането на Конституцията от страна властта, налага въвеждане на Граждански борд над властта, включващ, разпускане на Народното събрание и изготвяне на нова Конституция по примера на Исландия. Излъчване на служебно правителство от гражданския сектор, от хора необвързани с политически партии.
              При изготвяне на нова Конституция водещи ще бъдат принципите на Лисабонския договор и Европейската харта за правата на човека. И ще бъдат отразени тревогите на Европейски институции относно нивото на корупция и проблемите в съдебната, медийна и бизнес среда.
              Водени сме от убеждението, че властта се делегира от гражданите, за да служи на гражданите. Искаме край на порочната практика да ни управлява партокрацията!
              Цялата държавна власт да произтича и се осъществява от народа.
              Никоя политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет, е записано в Конституцията на Република България.
              Ние суверенът на България, от 8 януари започваме действия за възстановяване на Властта на Народът!
              Николай Колев - Босия
              Чавдар Янев
              Янаки Ганчев

http://sofia-press.com/%D0%BF%D0%BE%...87%D0%B5%D0%B2

Коментар

• Много е етично и демократично да наричаш политическите си опоненти така.

Андрей Ковачев пред БЛИЦ: Станишев ме нарече хулиган зад кулисите на "Факторът Кошлуков"!
                Евродепутатът ще се оплаче в европарламента от лидера на ПЕС, настоява за извинение

Лют скандал се завихри зад кулисите на тв предаването "Факторът Кошлуков" между лидера на БСП Сергей Станишев и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев. "На разминаване го чух как каза на Илияна Йотова: "Защо се занимаваш с дребни хулигани?". Попитах го, за мен ли се отнася. Той ми отговори: "Да", и се усмихна", заяви Ковачев пред БЛИЦ.Той се закани, че ще се оплаче от Станишев на председателя на европарламента Мартин Шулц и на неговата партия - ПЕС. "Учуден съм, че използва такива изрази по мой адрес при положение, че не се познаваме. Аз му подадох ръка, за да му честита Нова година, а той се зачуди и се дръпна. После все пак се ръкувахме, след което каза тези неща по мой адрес. Изпуснал си е нервите, сигурно. Нали беше казал, че ако ГЕРБ не си отиде след изборите по нормален начин, може да стане и по друг или нещо от сорта. Той е председател на ПЕС, на втората по големина партия на Европейските социалисти и за мен е много учудващо, че не внимава какво говори. Честно казано, надявам се това да е просто едно изказване, без да са вложени чувства в него", обясни Ковачев.

Евродепутатът е твърдо решен да накара Сергей Станишев да му се извини. "Не му отива, все пак е лидер на европейска партия", каза още пред БЛИЦ Андрей Ковачев.

http://www.blitz.bg/news/article/174295

Момчета се държи каточели е родено със сребърна лъжичка. Очевидно вече се смята за свръх елитен политик, далеч над всички останали. А ББ и ГЕРБ за него са като слуги, които можеш да нагрубяваш и обиждаш колкото и както си искаш, без да се извиняваш.
                Е, добре, но ББ го бие като тъпан всеки път. Предстоят още два пъти и започва филма "момчето си отива"! За съжаление на мнозина съфорумци.
                Last edited by diletant; 05.01.2013, 21:06.

Коментар

• http://www.segabg.com/pic/11015/630401-l.jpg

Коментар

• http://www.segabg.com/pic/11016/630524-l.jpg

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Плевнелиев: Който тръби за "гаф на президента" не уважава държавния глава и президенството като институция

На петия ден след скандала с новогодишното обръщение на президента, което бе илюстрирано със снимка от Скалистите планини в Колорадо, САЩ, прессекретариатът на държавния глава разпространи следното изявление на президента Росен Плевнелиев:

„Като президент сам пиша речите си и стоя зад всяка своя дума в тях. Благодаря на хилядите хора, които изпратиха съобщения, писма или се обадиха, за да изразят подкрепата и одобрението си за това, което чуха в Новогодишната нощ. Тези хора споделиха, че обръщението е приковало вниманието им, накарало ги е да се почувстват горди от постъпките на сънародниците ни, „доказали своя героизъм в наши дни” и „за които все забравяме да говорим”. Светлана от Бургас дори ми написа в свое писмо: „Който има очи да вижда и който има уши - да слуша!”
                        Гордея се с тази реч и ми се иска повече хора да чуят и да разберат посланията в нея. Обещавам да ги припомням често през тази година. Надявам се Новогодишното ми обръщение да е докоснало сърцата на българите, защото е искрено и отразява дълбоката ми вяра, че можем повече като народ.
                        Президентът не отговаря за техническата реализация и за визуализацията на обръщението. Затова считам, че тези, които тръбяха „гафът на Плевнелиев”, се отнесоха с неуважение както към държавния глава, така и към президентската институция като цяло. Концепцията за Новогодишното обръщение е на моя екип, а за техническата реализация се доверихме на Българската национална телевизия. Представителите на президентската администрация са поискали от БНТ кадри или снимки от Пирин и Рила. По случая в президентството правим проверка и е възможно да има наказани служители поради недостатъчното им внимание в обръщението ми да се появи снимка, която не съответства на изискванията ни.
                        Сигурен съм, че както сега, така и занапред ще има по-съществени задачи, които ни предстои да решаваме заедно. Такъв беше и смисълът на моето обръщение. Вярвам, че в крайна сметка той е бил възприет и посланията ми ще бъдат чути.”
                        ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕ РАЗБИРАШ ЛИИИИИИИИИИИИ
                        Вместо да се извини, президентът Плевнелиев убийствено нахален – обидили сме били институцията Му!

http://afera.bg/skandalno/34510.html

Коментар

• Дари SMS -че изчисти костюмче .Най-новата игра на фондация "Снимка от Колорадо'' Националната служба за охрана (НСО) ще плати около 62 000 лева без ДДС за пране и химическо чистене

От НСО обявиха тази седмица, че имат обществена поръчка с предмет "химическо чистене, пране и съпътстващи ги дейности за обекти на НСО за двегодишен период".

Поръчката е разделена в две самостоятелно обособени позиции - едната се отнася за служителите на НСО в София, а другата за почивната база "Сандрово" край Варна.

Предвижда се за нуждите на службата в София да се дадат около 25 000 лева без ДДС за пране и около 10 000 лева без ДДС за химическо чистене. Те трябва да отидат за събиране, пране, дезинфекция, сушене, гладене, опаковане и транспортиране на спално бельо, хавлии, хавлиени кърпи, одеяла, покривки, килими, пердета и завеси, както и за химическо чистене и опаковане на униформено облекло, сака, панталони, блузи, шлифери, жилетки, риза, палта, якета, пуловери, вратовръзки, шалове, спортно облекло и дори рокли.

Останалите пари по обществената поръчка ще бъдат изхарчени за нуждите на базата край Варна, като там е нужно да се събира, пере, дезинфектира, суши, глади, опакова, транспортира спално бельо, хавлии, хавлиени кърпи, одяла, покривки, килими, пердета, завеси.

Преди дни стана ясно, че властта ще се вози в 20 нови автомобила, за които ще са необходими 3,6 милиона лева. За първи път доставката ще бъде по Закона за обществените поръчки.
                          http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1702977
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Хуан Карлос в интервю изказа болката си от трудностите пред испанците

Препоръчване (4)

От Дневник Всички статии на автора
                            Последна промяна в 18:25 на 05 яну 2013, 382 прочитания, 17 коментара
                            Крал Хуан Карлос

Крал Хуан Карлос

Associated Press
                            По темата

Кралят на Испания призова за единство в преодоляването на кризата - 25 дек

Икономиите в Испания достигнаха и кралското семейство - 30 сеп

Испанският крал призова за единство в борбата с кризата - 18 сеп

Крал Хуан Карлос вече не е почетен председател на WWF - Испания, заради участие в лов - 22 юли

Испанското кралско семейство намалява заплатите си - 18 юли
                            Кралят на Испания Хуан Карлос изказа болката си от това, че зарази икономическите трудности много млади испанци са принудени да емигрират от страната си. В интервю, каквито дава рядко, кралят използва повода - 75-ия си рожден ден, за да изкаже съпричастие с лишенията, които хората в страната изпитват, съобщи Би Би Си.

Интервюто идва след трудна година за испанското кралско семейство след като монархът се наложи да се извинява, че е участвал в лов на слонове в Ботсуана в разгара на финасовата криза, а зет му беше замесен корупционен скандал, припомня британската медия.

"Боли ме много", каза Хуан Карлос пред телевизия TVE, като уточни, че е измъчван от ситуацията, при която милиони семейства не могат да живеят достойно, а младите хора са принудени да търсят препитание извън страната си.

В интервюто кралят напомни за ролята си за обединението на страната след падането на режима на Франко и изрази надежда близо 40-те години на управлението му досега да бъдат асоциирани с думата "свобода".
                            ИМА СТРАНИ КЪДЕТО ДАЖЕ И КРАЛЕТЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ НА НАРОДА, АМА ТЕ НЕ СА МУТРОФОНИ...И НАРОДА СЕ БИЕ С ПОЛИЦИЯТА И ВСЕ Е НЕДОВОЛЕН

Коментар

• Плевнелиев: Който тръби за "гаф на президента" не уважава държавния глава и президенството като институция

На петия ден след скандала с новогодишното обръщение на президента, което бе илюстрирано със снимка от Скалистите планини в Колорадо, САЩ, прессекретариатът на държавния глава разпространи следното изявление на президента Росен Плевнелиев:

„Като президент сам пиша речите си и стоя зад всяка своя дума в тях. Благодаря на хилядите хора, които изпратиха съобщения, писма или се обадиха, за да изразят подкрепата и одобрението си за това, което чуха в Новогодишната нощ. Тези хора споделиха, че обръщението е приковало вниманието им, накарало ги е да се почувстват горди от постъпките на сънародниците ни, „доказали своя героизъм в наши дни” и „за които все забравяме да говорим”. Светлана от Бургас дори ми написа в свое писмо: „Който има очи да вижда и който има уши - да слуша!”
                              Гордея се с тази реч и ми се иска повече хора да чуят и да разберат посланията в нея. Обещавам да ги припомням често през тази година. Надявам се Новогодишното ми обръщение да е докоснало сърцата на българите, защото е искрено и отразява дълбоката ми вяра, че можем повече като народ.
                              Президентът не отговаря за техническата реализация и за визуализацията на обръщението. Затова считам, че тези, които тръбяха „гафът на Плевнелиев”, се отнесоха с неуважение както към държавния глава, така и към президентската институция като цяло. Концепцията за Новогодишното обръщение е на моя екип, а за техническата реализация се доверихме на Българската национална телевизия. Представителите на президентската администрация са поискали от БНТ кадри или снимки от Пирин и Рила. По случая в президентството правим проверка и е възможно да има наказани служители поради недостатъчното им внимание в обръщението ми да се появи снимка, която не съответства на изискванията ни.
                              Сигурен съм, че както сега, така и занапред ще има по-съществени задачи, които ни предстои да решаваме заедно. Такъв беше и смисълът на моето обръщение. Вярвам, че в крайна сметка той е бил възприет и посланията ми ще бъдат чути.”
                              ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕ РАЗБИРАШ ЛИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• http://bulgaria.actualno.com/Kupuvam...ws_411906.html

Коментар

Working...
                                X