IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Тоя пък сега ме изкара комунист

Нямал съм, нямам, няма да имам никога нищо общо с комуноиди като Станишев или пък ГерП

Никой не те пита кво си нямал, е чиляка партия ти е намерил, ако ти намери и няколко милиона да си имаш и марсианец ще искаш да си. Абе ентусиасти, кво да ги правиш.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Нямал съм, нямам, няма да имам никога нищо общо с комуноиди като Станишев или пък ГерП
      Не се оправдавай, не се оправдавай! Ако ти не обичаш Станишев, той те харесва много. Ти и такива като теб работят за него ежедневно. Вашето нещастие е в това, че не виждате как ви използва БСП. Ама какво да се прави, матриал!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Малко коментари за любимеца на Киро и Наивника. А, и на УНСС-то.

Коментар

• Малко коментари за любимеца на Киро и Наивника. А, и на УНСС-то.

Тошко - 21:13, 5 яну

Др.СтаниГЕЙЧО много злобно гледаше през очилцата при Кошлуков. Сърдит е на нацията! Той е такъв социалист, заченат по "полов и по кръвен път" а нацията го държи в опозиция. И той като "царчето" си мисли, че е роден да управлява, а няма един ден трудов стаж горкия. Като го изхвърлят от политиката - за нищо го не бива, от глад ще умре! Ха ха ха....
          СПИН-НАГЛОСТ - 21:04, 5 яну

В очите на "големият хулиган" Серьожата,всички останали нормални хора изглеждат дребни хулигани!
          4557 - 19:57, 5 яну

ОЧАКВАХ ПО ОСТрИ ВЪПрОСИ ОТ КОШлУКОВ, А НЕ ДА МУ СЕ МАЗНИ!
          jhggf - 19:54, 5 яну

Съсела да си събира багажеца и да отцепва за СКАПАНАТА СИ уКрАЙНА!
          умерен - 19:52, 5 яну

Ами изпуснал си е нервите мунюто......знае, че история след няколко месеца. Българите започнаха д апоумняват лека -полека след 45 години соц и 23 години мутро -капитализъм
          Пешо - 19:40, 5 яну

Йотова, ти по най-просташки начин през цялото време изричаше парадокси и не даваше на момчето да каже и дума. Пак ще се насерете със Станишев с многото си тъпи приказки - както на диспута с Бойко преди изборите.
          Некойси - 18:20, 5 яну

"улиган - 17:18, 5 яну

Много чувствителен гербераст.Чул-недочул,се прави на ущипана мома."

Ти осми изкласил ли си, Ощипан улиган, та и мнение даваш?

eee - 18:10, 5 яну

ДОЛЕН ПЕДАЛ - РУСКИ СЛУГА !!!
          ГЮЗЕЛ - 17:30, 5 яну

ТОВА ЧОВЕЧЕ С МИШОПОДОБНА ФИЗИОНОМИЯ ПРЕКАЛИ И Е ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ПРИ УКРАИНСКИТЕ СИ КОМУНИСТИ.ДАНО ТОВА ПРОДАЖНО БЪЛГАРЧЕ ,като предцедател на пес не направи такива поразии като ГЕОРГИ ДИМИТРОВ като предс. на КОМИНТЕРНА......като създаде МАКЕДОНИЯ.....как е възможно ДЕПУТАТ да ползва такъв езики как би реагирала Йотова ако Ковачев я беше нарекъл ПАЧАВРА ......
          баби - 17:27, 5 яну
          http://www.bnews.bg/article-66848

Няма друг политик толкова мразен от хората като Станишев.Затова си изпуска нервите.Най добре за това е да си ходи и да работи нещо.

ПП Коментарите са по примера на Киро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            БРАВООО ИМА ХОРА , КОИТО СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СА ДОНОСНИЦИ
            Точно на теб имах възможност да купя всичко, ама май няма да купя нищо.
            Цената е, всичо което редиш. Щом си против ГЕРБ и държавата, няма да има за теб сухо за акции. ТВОИТЕ АКЦИИ ВСЪЩНОСТ СА САМО МУТРАШКИ, ТА МИ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ САМО ИСКАШ ДА ИЗНУДВАШ ПРАВИТЕЛСТВОТО, Е Кире, лоша новина, от справедливата управляваща пария няма да оскубеш нито лев!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Днес имам време и те чета, ако тия глупости ги пишеш бадева, не знам кво да кажа за теб... УНСС ли може и без 100 марки и прасЕ..
              Ако ми обясниш какво означава повдигнатото, обещавам да не пиша повече срещу любимеца ти!

ПП Абе ти трябва да си доста дърт. Марките вървяха преди да се въведе еврото, а прасета отдавна не се дават за изпит. Сега върви само сухото евро. Питай, преди да пишеш!
              Last edited by diletant; 05.01.2013, 22:12.

Коментар

• БРАВООО ИМА ХОРА , КОИТО СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СА ДОНОСНИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ДА ДОЛОЖА НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ ТУКИ ИМА ИДНИ МИШОЦИ, ДЕТО ПРОДАВАТ АКЦИИ САМО НА ПЕЧАЛБА ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Мисля, че дело, плюс конфискации плюс държавна репресия ще ги откаже от пъклените планове! САМО ГЕРБ МОЖЕ!
                  Абе пич, ти що изгони чуждестранния инвеститор от форума?

Коментар

Защо пък контрабандни бе, момче?

ПП Парите си печеля честно, не съм от УНСС.
                    Днес имам време и те чета, ако тия глупости ги пишеш бадева, не знам кво да кажа за теб... УНСС ли може и без 100 марки и прасЕ..

Коментар

• ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ДА ДОЛОЖА НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ ТУКИ ИМА ИДНИ МИШОЦИ, ДЕТО ПРОДАВАТ АКЦИИ САМО НА ПЕЧАЛБА ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Мисля, че дело, плюс конфискации плюс държавна репресия ще ги откаже от пъклените планове! САМО ГЕРБ МОЖЕ!

Коментар

Ма ти си бил и СКРОМНИК бе френд, Лапай си от контрабандните кинти и да не ти Дрема... ГЕРПаджийте са пътници, Нема кой да ти тражи Ресто...
                        Защо пък контрабандни бе, момче?

ПП Парите си печеля честно, не съм от УНСС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ИЗЕДНИЦИ- БОЛШЕВИШКИ КЛОНИНГИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА
                          След всяко такова подобно изказване , ГЕРБ ти плаща по 100 долара!!!!!!!!!!!
                          Докога Кире ще караш с изнудване, искаш и акциите ли да ти купим!

Коментар

Да, днес съм малко свободен и се зачетох в пресата. И реших да стана Киро.
                            Ма ти си бил и СКРОМНИК бе френд, Лапай си от контрабандните кинти и да не ти Дрема... ГЕРПаджийте са пътници, Нема кой да ти тражи Ресто...

Коментар

• ИЗЕДНИЦИ- БОЛШЕВИШКИ КЛОНИНГИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА

Коментар

Аве колега ти си полегна, хапна, поля го с едно бело винце, облече си белата ризка, обу си черното панталонче, сложи си на врата баджа ГЕРП и се отдаде на ТРОЛене... Аве БОКО......
                                Да, днес съм малко свободен и се зачетох в пресата. И реших да стана Киро.

Коментар

Working...
                                X