Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахахааа!
Числото на подкрепата е 572. Какви 12000 бе? Я свали розовите очилца !
Споко, до сутринта ша ги нацъкат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБъзикаш, се ама наистина в София имаше радикализация и кръвта по главата на този белокос възрастен човек си каза думата. Шефът Борисов е милозлив и се трогна след което подаде оставка. Може би стана по-добре. В безвремието на служебен кабинет всички ще си дадат сметка какво не са свършили и какво трябва да правиш за да се чувстваш комфортно във властта. Има един много прост начин- просто правиш това което е най-добре за най-голяма маса от хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеЛорда бе това софиянци голема работа бре.Варна кряка но софиянци свършиха работа.Че земем да размислим и да си купим още един имот у София.Повече няма да критикувам столичаните.Голема работа са две седмици да четем афишите у София и те ти още едно висше образование
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВъв Facebook подкрепа на Бойко Борисов само за два часа са заявили 12 000 души, посочи Цветанов.
http://www.dnes.bg/politika/2013/02/...pred-ns.180686
Хахахааа!
Числото на подкрепата е 572. Какви 12000 бе? Я свали розовите очилца !Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВъоръжавай се Бате Пешо щото сигурно и в селската кръчма ще се натъкнеш на гербери! Аз ако се натъкна на антигербер, ще му хвърля ръкавицата за двубой на маса
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбразовани са. И осъзнати. Филма с юпитата вече сме го гледали. И те са го гледали и няма да допуснат юпита !!! Имат САМОЧУВСТВИЕ децата. Евалла. Лъвове са. Не са овце.
След днешните действия се очаква да има изключително висока избирателна активност от БЪЛГАРИТЕ, която ще удари много силно твоите приятели от ДПС.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКойто първи падне под масата лЕ?
А за после съм си приготвил и бойна прашка с железарчета и заплюл едно прозорче на Позитано 20 и едно на Раковска 134
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеабсолютно то и от екрана се вижда шепата клакьори, които като добри мажоретки суфлираха на Цветанов
Или вчерашната тъпня с т.н. "представители на протестиращите", най-малки поражения би имало ако липсваха
Не можаха да проумеят, че в света на Интернет, Калинките им за минути се разкриват
http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВъоръжавай се Бате Пешо щото сигурно и в селската кръчма ще се натъкнеш на гербери! Аз ако се натъкна на антигербер, ще му хвърля ръкавицата за двубой на маса
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМечо, скандирайте днес против Станишев и Доган. ГЕРБ е изпята песен. Ако видя това ще повярвам в намеренията на тълпата.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеРазбира се, че е егоистичен ход.
Имаше и друг сценарий, да покани Кристалина Георгиева да оглави експертен кабинет подкрепен от герб, който да продължи част от политиките на партията, да заздрави институциите, да възстанови резерва на едно приемливо ниво, да положи основата на нови политики по отношение на малкия и среден бизнес и разбира се да подготви и проведе едни честни и демократични избори...
Това е национално отговорно поведение.
че някой друг освен него може да управлява
и о,ужас-ами ако се справи по-добре
което няма да бъде никак трудно.
А сметките за ток ще продължават да идват
и без вземане на някакви истински мерки
играта ще загрубееhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар