IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Пламен Димитров: Мизерията е най-страшна при продавачки, шивачки и строители
    Синдикалистът настоява, че има резерви за увеличаване на доходите на работещите в някои сектори на икономиката
    Публикувано: 22 ян. 2013, 18:30 | Обновено: 22 ян. 2013, 18:30
    Разпечатай
    прочитания: 725 | коментари: 7
    София, България
    Пламен Димитров

    Според лидера на КНСБ Пламен Димитров в страната се задълбочава социалната поляризация, бедните става все по-бедни, богатите – все по-богати. Това се наблюдава откакто в България бе въведен плоския данък, каза Димитров пред БНТ.“Митът за спестяванията на българите трябва да бъдат развенчан, 65% от хората нямат никакви влогове, при останалите преобладават малките суми – до 1000 лева”, аргументира се синдикалистът.

    Това, според Пламен Димитров кара хората да не си плащат сметките за консумативи, или вноските за кредити. “Инфлацията расте, стоките поскъпват, безработицата се увеличава - 450 хиляди души загубиха работата си през последните четири години”, допълни той.

    “Икономиката дава възможност в някои сектори да има възможност поради добри резултати, за по-високи заплати, това е резерв който трябва да се използва”, каза шефът на КНСБ.

    “27% от наетите работници получават заплата под жизнения минимум. Те са преобладаващо от секторите хотелиерство, търговия на дребно, шивачество, строителство. От тези хора излизат понякога произлизат и големите трагедии при негативно финансово развитие”, смята Димитров. /БЛИЦ

    Коментар


    • Да коментират ибрик - троловете поредните простотии на Господарите си

      Коментар


      • Yavor Dachkov чрез Ivan Bedrov
        Както се хилим с Боко и неговите простотии, така ще ни вкара във война. Дееба и "десните" министри, политолози, социолози, журналя и всички останали бутафорковци, които се нагъзват за две карамелчета и едно бонбонче, както казва Пинтър. Заради тях ще стана радикален левичар - то бива глупост и алчност, ама чак толкова не бива. Синя измет= червени боклуци! Не мислете, че за външна политика Боко слуша генералите от ДС, с тях той работи за контрабандата. За външната политика, ЕС, НАТО и САЩ отговарят всички онези, които съветваха Костов, Михайлова, царя, Желев и прочие - сини каски с неогласени досиета от ДС. Да не забравяме внезапното му посещение при Обама и натиска от Израел...
        Bulgaria has evidence linking Hezbollah to Burgas bombing: report
        www.dailystar.com.lb
        Bulgaria has informed European officials of evidence implicating Hezbollah in last year’s attack on an Israeli bus at the Black Sea airport of Burga, Al-Hayat, quoting a source, reports.

        Коментар


        • Yavor Dachkov чрез Ivan Bedrov
          Както се хилим с Боко и неговите простотии, така ще ни вкара във война. Дееба и "десните" министри, политолози, социолози, журналя и всички останали бутафорковци, които се нагъзват за две карамелчета и едно бонбонче, както казва Пинтър. Заради тях ще стана радикален левичар - то бива глупост и алчност, ама чак толкова не бива. Синя измет= червени боклуци! Не мислете, че за външна политика Боко слуша генералите от ДС, с тях той работи за контрабандата. За външната политика, ЕС, НАТО и САЩ отговарят всички онези, които съветваха Костов, Михайлова, царя, Желев и прочие - сини каски с неогласени досиета от ДС. Да не забравяме внезапното му посещение при Обама и натиска от Израел...Bulgaria has evidence linking Hezbollah to Burgas bombing: report) цък > http://www.dailystar.com.lb/News/Mid...#axzz2Iinqjiez

          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Това не е изказване на някакъв платен от американците псевдоексперт, ами на говорител на фирмата строител на АЕЦ "Белене".
            "Росатом" обвини Борисов в спекулация с числата

            Изказванията на премиера на България Бойко Борисов за това, че за реализацията на проекта АЕЦ "Белене" са нужни 10 милиарда евро от държавния бюджет предизвикват огромно изумление. Това посочва пред ИТАР-ТАСС директорът на отдела за комуникации на "Росатом" Сергей Новиков, цитиран от агенция "Фокус".

            "През 2010 година по време на преговорите в София едно от условията на българския премиер беше да не се допусне да има разходи от държавния бюджет за проекта АЕЦ "Белене". През ноември същата година в Москва ние предложихме да построим централата фактически за сметка на собствени привлечени ресурси. Българската страна въз основа на оставените за нея 51% би покрила съответстващата част от разходите за сметка на печалбата от продажбата на произведената от АЕЦ-а електроенергия за около 19 години. По този начин нямаше да бъде похарчен нито лев от държавния бюджет", каза Новиков.

            Представителят на "Росатом" добави, че по време на преговорите в Москва през 2010 година българската страна е заела "странна позиция", като е заявила, че "след като станцията функционира на територията на България, то всички спечелени средства трябва да постъпят в държавния бюджет".

            "Ние предлагахме да построим АЕЦ, която би могла да генерира електроенергия, която можеше да бъде продавана, да се получава печалба и да се разплати с всички участници в проекта", подчерта Новиков.
            "Решението да не се работи по тази изгодна схема беше прието именно от правителството на Борисов, а не от предишното правителство или от някой отвън. Именно Борисов взе решение да не се строи станцията, за чието изграждане от бюджета на страната нямаше да бъде похарчен нито лев", каза представителят на "Росатом".

            Той добави, че през 2010 година цената на строителството на двата енергоблока на АЕЦ "Белене" е била 6,297 милиарда евро.

            "Премиерът Борисов знае за това. Изказванията на българската страна за цена на АЕЦ-а от 10 милиарда евро е спекулация с цифрите в най-чист вид", заяви Новиков.

            В последното изречение спекулация с цифрите в най-чист вид истинската дума е ЛЪЖА.

            Росатом директно нарича премиера на България ЛЪЖЕЦ! И лъжец е не само Бойко Борисов, лъжци са всички платени от американците тролове, като Стамболийски и другите.

            Антибългарското правителство на Борисов лишава България и българите от милиарди евра печалби, лишава българите от енергийна сигурност и ги обрича на ибрикчийство, каквито ибрикчии са платените герберастки тролове!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • За да не изстине скандалът ,цък > http://offnews.bg/index.php/148954/d...zi-pat-na-targ
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Не искам да ме управляват комунистите клонинги ГЕРБ и бащите и БСП
                Дясно управление с нови некомпрометирани лица лица..
                Киро това може да стане само ако властта се вземе с кръв .По друг начин не става.Така ,че и в бъдеще ще продължават да ни управляват клонингите на комунягите и ДС

                >>>http://offnews.bg/index.php/148947/s...tofitser-v-bkp
                Last edited by коки; 22.01.2013, 18:40.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                Коментар


                • Кирчо, приятно прекарване!
                  http://www.svnaum.com/begin.html

                  Коментар


                  • Ти екстрасенс
                    Животът е огледало.....усмихвай се

                    Коментар


                    • Ами тя си е ваша снаха- нали вие сте клонингите и слугите на БКП

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        http://grajdani.bg/?p=4415
                        ГЕРБ назначи 2069 “калинки” в държавната администрация
                        Публикувано на 22.01.2013 в Актуално, Актуално, прочетено 254 пъти

                        “2069 служители на държавната администрация са назначени без конкурс при правителството на ГЕРБ”. Това обяви Димитър Танев, член на Националния съвет на “Движение България на гражданите”.
                        Кое да коментирам, бе Киро? Хората на снахата от Политбюро, според едни, на червената кукувица, според други? Това ли ти е антикомунизма. То и старшинката агитираше за нея и те изпревари поне преди две години....

                        Пиши, пиши, само ни разсмиваш. И добре правиш че постна това поне два пъти. Първия път дори него забелязах....

                        Коментар


                        • МикМик!!!

                          Коментар


                          • Вървял юнакът през пустинята. Умирал от жажда. Стигнал до един оазис, в средата му прекрасен извор. До него стои змей.
                            Юнакът извадил меча и започнал да се бие със змея. След време и двамата се изморили и седнали да си починат.
                            Змеят задъхан попитал - Юначе, ти какво искаш? Юнакът отговорил - да пия! А змеят отвърнал - ами пий, защо се биеш?

                            Та, Кирчо, ти като искаш промяна, то за това има избори бе. Ти защо се биеш, Кирчо!

                            Коментар


                            • Ърч бееее.....ърч беееее......
                              Животът е огледало.....усмихвай се

                              Коментар


                              • ТРОЛ- ТРОЛ ,ИБРИК- ИБРИК

                                Коментар

                                Working...
                                X