If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да обобщим :Партиите на ,,прехода" са загубили всякакво доверие, както и така наречените им лидери !Тъй като те няма да се махнат сами, ние трябва да ги прогоним, но тъй като сме силни само тук и на маса, се обричаме на гибел и зачеркваме България !Тъжен извод ! А БОЛШЕВИКИТЕ ОТ ГЕРБ СЪЩО СА В КЮПА
Jordan Iliev
Извикал Господ тримата последни министър-председатели на България. Явили се пред него Симеон II, Сергей Станишев и Бойко Борисов.
Седнал Господ на трона си и попитал Симеон II:
- Ти какво направи за България по време на управлението си.
- Опитах се да оправя България за 800 дни, но не успях.
Господ му отвърнал:
- Ти си честен с мен. Застани от дясната ми страна.
След това попитал Сергей Станишев:
- А ти какво направи за България?
- Аз направих тройна коалиция, но това беше грешно решение.
Господ му отвърнал:
- Ти също си честен с мен. Застани от лявата ми страна.
След това погледнал Бойко и го попитал:
- А я ми кажи ти какво направи за България.
Бай Бойо го погледнал, вдигнал си яката на коженото яке, по4есал се по пле6ивата тиква и му казал:
- Абе брато, ти май си ми седнал на местото!
Снимката я публикувам с разрешение на действащ служител при Цвък който е възмутен ,,ВЕРВАЙ НАРОДЕ, ВЕРВАЙ! И това е най-дребното и нещастно нещо. А какво ли се случва с големите суми и далавери. Къде се потопиха над милион ?..''
Увеличението е между 252 и 504 лева, а причината е, че парламентът забрави да гласува замразяването на заплатите. http://www.svobodnoslovo.eu/?p=112637
а бе, друго си е мерцедес - такси
...да сложиш и едни възпоменателни табелки на седалките от чии депутатски дупета са търкани
Амааа, Коки, и тарифите да са като ....депутатските кюфтета, нъл тъй
Друг си е я ,да се вози човек в ползвани от тях коли .И за да може повече матреала да им се наслади , тарифата шъ е по тънката лайсна .
Коментар