Първоначално изпратено от Kiro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KiroСтранното е друго един питекантроп като тебе да смята , че като натрупа близо 15000 поста е значим. Не с тях доказваш големите си комплекси и липса на интелект. Сега ни обясни какъв принос си направил с това уникално количество постове- уникални анализи ли, прогнози или мисли си предложил. Нее тъпи низкоинтелигентни забележки с цел да водиш всички по постове. Сигурен съм , че си неудачник в живота и професията
. Сериозен човек не би си поставил такива безмислени цели.
Писал съм и толкова.
А визирах броя си постове с това, че процентно, спрямо техния брой, съм се заяждал с много малко никове.
Във форума има никове на които от 100 поста, 95 са заяждания с 80 ника.Last edited by anon6706; 28.01.2013, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
Нали знаеш приказката - Лозето не ще молитва, а мотика!
Не ви е лесно на вас селяните през зимата. Вино, кръчма и политика. Само дето обърнахте форума на кръчма.
П.П. Специално тази тема е психиатрия и на мен лично не ми пречиш.Last edited by anon6706; 28.01.2013, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеХубави новини днес
Заминава си минисътра на образованието...на какво ли друго местенце, но все пак, се дава шанс за Науката, бравоВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ТРОЛОВЕЕЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ГОСПОДАРЯ СИ И ЗНАЕТЕ КЪДЕ ДА ГО ЦЕЛУВАТЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМога да карам и на задна със сто, като в НСО.Last edited by vikhunter; 28.01.2013, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОще 5 месеца и азапочва голямото...Пребиране на топло....Серго се моли дамусе размине обръщането на хастара.....Червени боклуци...вземете пример как се управлява....а не министрите ви да се срещат тайно с бандитски лидери...и данеси подават оставките....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеДесенцито пък на задна.
Коментар
Коментар