IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Veronika Genova Zally
    ‎"Преди време, ББ, тогава гл.секретар на МВР ни съветваше когато в ресторанта влезе "добре облечен бизнесмен" с голяма група охрана, да излезем, защото така е по - здравословно.Помните ли? А сега? С прибежки и припълзавания ли да минаваме по улицата?За по здравословно.."
    това мислят гражданите за вашето управление

    Коментар


    • Valeri Tarandov
      Злати Баретата в едно интервю за БТВ беше казал култовата реплика: "За какво да гласувам за тях, та да ги правя богати?!"... Той е много по-малко престъпник от политиците, моля да го имате предвид...

      Коментар


      • Дилетант може ли да попитам защо го питаш него какво да се прави..Нали не тои, а Вие управлявате. Ама да де то се видя , че не знаете какво да правите и само похарчихте едни пари през приближените си фирми. Колкото до лозунгите ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ какво е ХЕМ ЛОЗУНГ ХЕМ ЛЪЖА..Наистина Гласувах за ГЕРБ НО ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.КАЖИ НЕЩО, КОЕТО ДА ПОДОБРИХТЕ И ПРОМЕНИХТЕ. НАЛИ ЛЪГАХТЕ С ЛОЗУНГИ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПЪЛНА ПРОМЯНА , А СЕГА СЕ ПОДРЕДИХТЕ ДО ДРУГИТЕ, КОИТО НАПАДАТЕ

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Два дни герберите в ЦИК се чудиха как да потулят истината за процента гласували, но не посмяха. Не посмяха да излъжат грубо народа. Явно си дават сметка, че идват скоро парламентарните избори и след тях ще трябва да отговарят пред правосъдието за измама, ако я извършат.
          Лъжите са приоритет на БСП. Герб са просто най-добрите . Нямат алтернатива ище управляват още един мандат. И върли комуняги ще гласуват за ГЕРБ защото няма по достойни!

          Коментар


          • Борисов ни изложи пред света, дипломати се кикотят

            http://www.pik.bg/borisov-ni-izlozhi...i-se-kikotyat/

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Нещо цялата организация се разпада. Толкова ле не можаха да скатаят 15300 бюлетини
              Наивник при положение ,че Баце знае ,че Голямата мечка го дебне следва ,че няма как да скатаят бюлетини.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                Много сериозни въпроси задаваш. Това е много хубаво. А как да стане това - ти имаш ли представа? Ама моля без лозунги да си даде оставка правителството.
                А какво прави правителството последните години освен, че качва цените на тока с което скапа цялата икономика?!

                В същото време, министърът на финансите също неправомерно е събирал ДДС и акцизи върху тези неправомерни такси, оскубали с милиони икономиката. Къде са били всички тези години омбудсмана, икономическа полиция, министър председателя, комисията в парламента отговаряща за енергетиката ни...
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                Коментар


                • Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  ОставаМЕ ???)

                  И този ли професионален лъжец остава?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Много сериозни въпроси задаваш. Това е много хубаво. А как да стане това - ти имаш ли представа? Ама моля без лозунги да си даде оставка правителството.

                    Коментар


                    • http://denisandfriends.com/?go=video...yerv&vidId=224
                      ХА-ХА- ХА

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Бойко Борисов се изложи световно по време на среща в хотел “Шератон” с представители на Американската търговска камара и чужди дипломати. Министър-председателят държа 30-минутна реч, в която на фалцет обясни защо е имало атентати в Сарафово, срещу Ахмед Доган, както и срещу Златко Баретата. Министър-председателят използва повода, за да повдигне отново темата за АЕЦ “Белене”, като заяви, че ако дойде на власт БСП, проектът щял да бъде възобновен. Това от своя страна щяло да съсипе финансовата стабилност на страната, която той поддържал вече близо четири години. Нервите на Борисов явно не издържаха, защото той на фалцет започна да обяснява на гостите на икономическия форум за лъжите на Станишев и Тройната коалиция. Министрите Тотю Младенов, Нона Караджова, Делян Добрев и Ивайло Московски похапнаха салата “Цезар” и сьомга на пара с гарнитура по време на речта на шефа си. След като той седна, те оставиха вилиците. Борисов не докосна храната пред себе си, избута чинията встрани и започна да пише есемеси. Гостите на форума от сърце се кикотеха на представлението на българския премиер, позасмя се и американския посланик Марси Рийс. http://www.pik.bg/borisov-ni-izlozhi...i-se-kikotyat/
                        Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                        Това Пик ли го казва или Коки? Или Киро, Или Гиговчо? А ти нямаш ли си собствено мнение?
                        Имам. http://borsi.blog.bg/politika/2013/0...gariia.1047602
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                        Коментар


                        • Лечков иска да е премиер или президент
                          Източник: в. "Стандарт" 16:41 / 29.01.2013 Отпечатай Изпрати
                          © Plovdiv24.bg

                          Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков има амбициите да стане премиер или в краен случай президент, разкри самият той в съда. Амплоато му на подсъдим по дело за служебни злоупотреби обаче се явявало огромна пречка за политическата му кариера.

                          "Цялата съдебна кампания срещу мен беше организирана, за да не стана кмет и аз не станах. Първата присъда на ямболския съд бе дадена в деня, когато стартира предизборната кампания за местните избори. Целта беше да не стана кмет, а аз може да искам да стана президент или премиер. Може да звучи нескромно, но е така", отсече Лечков.

                          Той застана за пореден път на подсъдимата скамейка пред Апелативния съд в Бургас. Адвокатите му обжалваха присъдата на окръжните магистрати в Ямбол от 2 години и 6 месеца условно и поискаха тя да бъде отменена. Самият Лечков пледира, че е абсолютно невинен. За пореден път той се оправда, че решението за отдаването на общински имот е взето от общинския съвет, а не от него. Процесът бе застрашен от провал, тъй като подсъдимият се яви пред магистратите без документи за самоличност. В крайна сметка адвокатът му представи собствената си лична карта и Апелативният съд разреши да бъде даден ход.

                          До месец магистратите ще решат виновен или невинен е бившият сливенски кмет. Процесът срещу него попада за втори път в апелативната инстанция. Първия път магистратите отмениха наложената присъда и върнаха делото за ново разглеждане заради допуснати процесуални нарушения.

                          Read more: http://news.plovdiv24.bg/412189.html#ixzz2JNqaTXLd
                          ОЩЕ ЕДИН ЦЕНЕН КАДЪР НА ГЕРБ ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА И ДА КРАДЕ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Въобще не съм ходила да си давам гласа .Причината както и преди писах си бе ясно ,че независимо от резултата ,всичко е предрешено -няма мърдане от Белене . Но това не пречи да постна новина касаеща ,че ЦИК е публикувала окончателните резултати от референдума

                            Централната избирателна комисия обяви окончателните резултати от референдума в неделя. На страницата на ЦИК бе публикувано решението, което гласи следното:

                            Централната избирателна комисия с Решение № 148-НР от 29 януари 2013 г. обяви резултатите от гласуването в националния референдум на 27 януари 2013 г. с въпрос „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала?” съобразно обобщените данни от гласуването в цялата страна, включително в дипломатическите и консулските представителства на Република България.

                            Броят на участвалите в гласуването в националния референдум на 27 януари 2013 г. граждани според броя на намерените в урните пликове е 1 405 463 и е по-малък от броя на участвалите в последните избори за народни представители на 5 юли 2009 г. гласоподаватели, който е 4 345 450.

                            Гражданите с избирателни права в националния референдум са 6 950 900. В националния референдум са гласували 1 405 463 гласоподаватели, представляващи 20.22 на сто от гражданите с избирателни права, от които с отговор „да” са гласували 851 757 граждани, което е повече от половината от броя на участвалите в националния референдум, поради което е налице хипотезата на чл. 23, ал. 3 от ЗПУГДВМС. След влизане в сила на Решение № 148-НР от 29 януари 2013 г. то следва да бъде изпратено на Народното събрание на Република България. Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок от обявяването му пред Върховния административен съд.
                            http://www.pik.bg/tsik-publikuva-oko...t-referenduma/

                            Два дни герберите в ЦИК се чудиха как да потулят истината за процента гласували, но не посмяха. Не посмяха да излъжат грубо народа. Явно си дават сметка, че идват скоро парламентарните избори и след тях ще трябва да отговарят пред правосъдието за измама, ако я извършат.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • КАЛИНКИИИИИИИИ- КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

                              Рангел Гюров се скри на Азорските острови
                              Скандалният шеф на научния фонд е собственик на къща там
                              Азорски острови
                              Свързани новини
                              Асистентка пробила в науката с труд за “бельото като дискурс”
                              Кошлуков пак се натегна на властта

                              Скандалният шеф на изпълнителния съвет на Фонд „Научни изследвания“ Рангел Гюров е на почивка на Азорските острови. Това е причината днес той да не бъде уволнен от Бойко Борисов. Днес премиерът отстрани образователния министър Сергей Игнатов и управителя на фонда Христо Петров заради нестихващия скандал с раздаването на държавните пари за наука.

                              Рангел Гюров е основният виновник за днешния уволнения, тъй като именно стои зад злоупотребите с огромни суми в научния фонд. В къщата на Азорските острови живеела съпругата му, твърдят правителствени източници. Всяка година по Коледа и Великден „анголският професор“ Гюров пътувал до живописната дестинация, уж да преподава. На обвиненията че си е купил къщата с далавери с държавни средства, чиновникът отговарял, че е спечилил парите като преподавател в Африка от 1990 до 1995 г.

                              Още от края на миналата година учени сигнализираха за корупция и нарушения при раздаването на субсидиите за наука. Те настояваха и за нов конкурс, но министър Сергей Игнатов до последно отстояваше тезата “нарушения няма”. Част от упреците за лобиране бяха именно към него заради факта, че Нов български университет, чийто ректор бе Игнатов, спечели значителна част от субсидиите. Освен това бяха раздадени пари за абсурдни теми – например близо 300 000 лв. за проучване на отношението на публиката към музейното дело.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Нещо цялата организация се разпада. Толкова ле не можаха да скатаят 15300 бюлетини
                                Опитаха се....
                                По ТВ 7 даже бяха заявили ,че по техни сметки не им стигат около 5,6 хиляди гласа...Даже и ги смятах и излизаше че са прави....
                                Ама бяха забравили за паралелното преброяване ...

                                Коментар

                                Working...
                                X