IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Иван Бакалов: Рано или късно Борисов го чака съд и затвор!
    30.01.2013 / 18:48 от: Милена Нейова, "Гласове"
    „Такъв човек като Баретата не се стреля случайно. И няма никакви конспирации - да го гръмнат точно когато Цветанов и Цацаров са в Брюксел, за да дестабилизират държавата – коментира в специално интервю за „Гласове” журналистът Иван Бакалов. – Все някой им прави конспирации на тези. Просто Баретата е отивал в съда, в точно определен час. В това съвпадение да не би да участват и съдиите, щом са избрали този ден за делото? Световните агенции съобщават, че в България организираната престъпност отново демонстрира силата си.”

    - Г-н Бакалов, какъв е коментара ви за покушението? Имате ли версия кой и защо е поръчал главата на Златко Баретата?

    - Някъде из форумите видях коментар на читател: Добре дошли в 90-те. Аз мисля, че 90-те не са си отивали въобще. Подземният свят, населен с мутри и банди, се разрасна, след това премина в бизнеса и накрая влезе в политиката и управлението на държавата. Така че 90-те никога не са си отивали, а това е по-скоро преминаване на по-високо равнище. И

    ако някога се биеха улични банди, днес атентатите са по-перфидни.



    После стана премиер. А реално в онзи момент той беше компрометиран двукратно като министър на финасите в две правителства - едното преходно на Димитър Попов и другото на СДС. Около него имаше афери и т.н. Та този човек, съвсем не нов и чистичък като изваден от шкафа, изведнъж стана лидер и премиер. Както уж нямаше никаква алтернатива. Говоря за период от два-три месеца само.

    По същият начин, когато падаше Костов, нямаше алтернатива, никой не искаше да избира БСП на негово място. И се появи Симеон. За три месеца направи партия и помете и СДС, и БСП, и всички. Сините още приказват как подменил политическото и не знам си още какво. Ами те не щяха Костов, избраха Симеон. Това е.

    По същия начин ще се получи и сега. Ще се появи някой, който е дори добре известен, няма да е безспорен. И ще се обединят около него. Но

    на изборите няма да има победител. Дали БСП ще води на ГЕРБ с 2-3 процента, или обратно, това няма да е решаващо.

    Ще трябва да се прави коалиция. Ще се обединят около някоя фигура, за да направят някакво програмно или кой знае как ще го нарекат правителство. Това ще е добрият вариант.

    Лошият ще е коалиция на БСП и ДПС. Или ГЕРБ, сините и отцепили се от партията на Кунева вече избрани депутати да направят правителство. Защото аз подозирам, че в нейната партия има недоволни от това, че тя не иска да влиза в коалиция нито с БСП, нито с ГЕРБ. Там са се присламчили и гладни, които не искат да чакат.

    Имам чувството, че сега има натрупване на напрежение и нищо чудно следващите месеци то да почне да излиза, дори под формата на такива атентати и престрелки. Докато пишех книгата си за Борисов, говорих с хора, които са били в контакт с мутренския бизнес,

    хора от калибъра на Борисов. И един от тях ми каза: Аз се чудя как още никой не го е гръмнал! Страшно много хора са излъгани от тия!

    Говоря за хората от мутренските среди, които имат фирми, бизнес, а са излъгани от сегашните на власт.

    И не дай боже наистина да посегнат на премиера, това ще бъде много лош знак за България. Но с такъв премиер това може да се очаква.

    - Българинът като че ли винаги избира реванша, а не смисления ход. Както казвате, все няма алтернатива, но хоп, някой слага я синя лента, я корона, я фуражка и ето ти алтернативата! Но става все по-лошо. Докога? Имаме ли верен ход?

    - Не мисля, че е станало по-зле след Виденов, след Костов. Мненията по този въпрос са разделени на симпатизанти. Но

    сегашното управление, което също си има симпатизанти, е наистина катастрофа.

    И то се самооправдава със световната криза. Има подмяна и заблуда, чрез която лансираха образа на Борисов и го представиха като десен и като политик въобще.

    В момента на власт е някакъв трети ешелон на БКП, маскиран като дясна партия. Някогашната БКП през 90-те се разтвори в различни партии. Първият ешелон бяха реформаторите около Живков - Лилов, Луканов, техните хора. Вторият ешелон са средна номенклатура, технократи около 50-те, поколението на Станишев и др. Подобни се появиха и в други партии, в НДСВ имаше такива, деца на дребна номенклатура от едно време, завършили на Запад.

    Сега обаче е третият ешелон на БКП, милиционерите - Цветанов, син на шофьора на вътрешния министър, Борисов, второ поколение пожарникар,

    дребни партийни секретари като Цачева и т.н. Културно-образователното равнище на сегашните от ГЕРБ е няколко степени по-надоу от това на НДСВ например.

    Има поговорка: По е лоша простотията и от лошотията.

    И в това лансиране на Борисов и партията му участваха не само медиите, а една камара анализатори и хора, които формират, така да се каже, мнението на западни наблюдатели. Тук има фондации и центрове, които представиха Борисов като талантлив политик, който се учи, развива се, пък миналото му каквото било – било.

    - Ще оцелее ли на изборите?

    - Той ще продължи да е в политиката. Не го виждам премиер след изборите. Но той няма да излезе от политиката. Тепърва

    предстоят около него циркове и накрая ще завърши със съд.

    Дали и за колко ще влезе в затвора, не знам. Но аз все давам примера с Жак Ширак, който беше президент, пенсионира се и го осъдиха за престъпления, извършени 15 години преди това, когато е бил кмет на Париж.

    И ако си мисли Борисов, че като си сложи главен прокурор като сегашния комедиант от Пловдив това ще го спаси, лъже се.

    Точно такива протежета първи се обръщат. Само вижте как два пъти СДС си избраха главни прокурори и след това те се обърнаха срещу тях. Премиерът се заблуждава, че всичко е осигурено и няма да си има работа с правосъдието. Рано или късно, дали ще е при този прокурор или при следващия,

    той ще влезе в съда, а и в затвора. Това е реалистична прогноза.

    Вижда се, че това става в съседни балкански страни - в Румъния има осъден премиер, няколко министри. В Хърватия се случва същото и др. Който си мисли, че България ще направи изключение на Балканите, греши.
    http://www.glasove.com/ivan-bakalov-...POxMs.facebook

    Коментар


    • ХА - ХА АМА КОМАРНИЦКИ МНОГО ХУБАВО ВИ ЖУЛИ

      Коментар


      • http://www.segabg.com/pic/11043/634620-l.jpg

        Коментар


        • Малейййй, аз ще изляза най-голямата герберастка в този форум

          Нито един..."професионален" гербераст досега не изрази задоволство от смяната в Министерство на образованието...
          (един е намерил сили да се включи...с една прясно писана негативна статия, НО срещу решението борисово...предполага се, че щом бесепари го плюят, двойното отрицание трябва да подразбирам като плюс)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Едно фундаментално изказване на "поразяващата уста"
            "Ние имаме само един шанс - да плуваме колкото можем, организирано, консолидирано и мълчаливо", каза в заключение Татяна Дончева.

            Бих добавил само - към политическото гробище!

            ПП Много е кофти да те бият за избори и референдуми. А Станишко от 2009 г. за кой път му е? Но явно му е малко - на 7 юли пак!
            Хи, хи!

            Коментар


            • Тоя Комарницки !

              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Едно фундаментално изказване на "поразяващата уста"

                Татяна Дончева:
                Мутренските времена се върнаха в много по-зловещ вид

                Мутренските времена се върнаха отдавна. И се върнаха не във вида от 90-те години, а в много по-зловещ вид, защото всъщност ние дадохме на мутрите държавата, което е нещо качествено различно, коментира лидерът на "Движение 21" и бивш депутат от БСП Татяна Дончева в сряда пред БНР.

                "И я дадохме не сега. Началото бе през 2001 г, през 2005 г. в много голяма степен, а в 2009 г. окончателно. През 2001 г. един от представителите на подземния свят беше произведен в главен секретар на МВР, с което заличихме границата между законосъобразно и незаконосъобразно поведение за служителите на МВР. И ги накарахме да работят под идеята, че утре някой, който преследват днес, може да се окаже техен началник. Този период е свързан с десетки поръчкови убийства, които останаха неразкрити, за който се показа един доклад от списание "Конгрешънъл Куотърли" свързано с американския Конгрес, което списание беше скрито много набързо преди време, включително със съдействието на тогавашните представители на американската държавна администрация", каза Дончева.

                "Вторият етап, когато пуснахме мутрите в много голяма степен на ключови позиции, беше изборът на този идентифициран летящ субект от подземния свят за софийски кмет. Припомням, че в изборите за софийски кмет 4 дни преди гласуването се състоя показното убийство на Емил Кюлев, което на практика отключи гласуването на 20% от вота. Малко хора знаят, че Емил Кюлев не беше привърженик на станалия впоследствие кмет да става кмет, малко хора знаят", каза Татяна Дончева.

                "Следващият етап беше 2009 година, когато ние дадохме на мутрите държавата. Казвам това абсолютно ясно и категорично, защото мисля, че светът е за бдящите, а не за спящите. И ако ние продължим да си живеем така - в полулетаргия и 70% от гражданите да смятат, че могат някак си да снишат и да се приобщят към подземния свят, който ръководи страната, толкова по-жалко за нас", коментира тя.

                По отношение на последните две нападения – срещу Ахмед Доган на 19 януари и стрелбата срещу Златко Баретата на 29 януари – Татяна Дончева каза, че открива прилики в наглостта и в почерка, и в последиците, които се целят.

                Вчера ни обясниха, че причина за това, което се е случило, е липсата на законова възможност, веднага след първата инстанция, лицата да бъдат вкарвани в затвора преди влязла в сила присъда, посочи Дончева, визирайки реакциите на премиера Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов, според които такива като Баретата, неосъдени на последна инстанция, е по-здравословно да си стоят в ареста.

                "Вероятно, защото Върховният касационен съд все пак се опълчи на безумното предложение на някого - неудобни на властта лица да бъдат вкарвани в затвора на първа инстанция. И приеха, че след като подсъдимият има абсолютно коректно процесуално поведение и се явява на делото и не препятства събиране на доказателства, той няма защо да бъде задържан в затвора. Много кощунствено звучи това да обвиниш законодателя и съдебната власт, че продължава Златко Баретата да бъде на свобода. Той няма влязла в сила присъда, освен това ходи редовно на делото. И искам да ви кажа, че по някои от делата, вчера, не са се явили свидетелите. Вероятно са избягали", каза Татяна Дончева.

                "За първи път виждам снайперист, който да стреля в такова меле. На входа на Съдебната палата влизат и излизат всякакви хора и буквално е гмеж от движещи се хора. Освен това, извинете ме, елементарните разследващи познания изискваха Търговският дом да бъде незабавно заграден, опразнен и обискиран от-до. И абсолютно никакви гаранции няма, че стрелбата е проведена от апартамента, който е подпален, а не от някакво друго място. Това е абсолютно неотложно следствено действие, което всеки елементарно ограмотен, разследващ човек и оперативен работник би направил, не е направено, смята бившият депутат и член на вътрешната комисия.

                "Сегашните разследващи нито в случая с Доган, нито в случая с Баретата събират изначални абсолютно необходими факти. Искам да ви направя още един паралел във връзка с вчерашното дело на Октай Енимехмедов, защото той също би могъл да попадне в полезрението на стрелеца. Вчера съдът, оставяйки му мярката за неотклонение "Задържане под стража" и анализирайки досегашните факти, е стигнал до очеизвадния извод, че се касае вероятно за опит за убийство с оглед на оръжието, с оглед на близостта на стрелеца до жертвата и с оглед на един куп други подробности.

                Вие разбирате ли нелепата ситуация МВР да започне да прави защитни версии на този човек, на което ние бяхме свидетели от първата секунда?! И да обясняват висши представители на МВР, включително министърът на вътрешните работи, нелепи защитни версии. Нелепи и неиздържащи от никаква гледна точка. И сега това момче няма нужда от адвокати, извинявайте, те са му поели защитата, коментира пред БНР Татяна Дончева.

                "За да запазят властта си, мутрите ще се мъчат с цената на всичко да всяват страх и смятат, че ще постигнат това с такива стрелби", заяви бившият депутат.

                "На практика част от подземния свят ще стреля срещу друга част, която смятат за враждебна на властта. Защото те използваха подземния свят, за да дойдат на власт.
                Никой не се запита, освен националната еуфория, изключително "харизматичната" личност на подземния субект, имаше и едно изключително организирано участие на подземниците. И това никой никога не спомена и никой никога не си призна, че е оказал подкрепа в идването на ГЕРБ на власт. В случая имаме една мутрополицейска амалгама, която мисля, че тласка страната наистина към много опасен период.

                Но страхът е последното нещо, от което имаме нужда. И смятам, че трябва да осъзнаем като нация, че когато хората и народите са в средата на морето и не се вижда бряг, последното, което могат да направят, е да се страхуват. Това абсолютно ги лишава от всякакъв шанс.

                Ние имаме само един шанс - да плуваме колкото можем, организирано, консолидирано и мълчаливо", каза в заключение Татяна Дончева.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Като се замислих ,наистина 33 мандата за ГЕРБ са много ,как е тръгнало лудото Яне и Ярешки ще ви мине...... но това е само в сънищата на Мира Радева.... преди пишеше че СДС ще има 5 % ама нещо не и плащат и минала при други на захранка......
                  Монти, ти не разбираш от тези неща. Като гуруто ти - Станишев. Ти смяташе, че ще победите в референдума. Може би и сега смяташ така. Като гуруто ти - Станишев, който като някой исихаст се е втренчил в пъпа си и мечтае за поне една политическа изборна победа. Е, няма! И на изборите през лятото се вижда какво е положението - първа политическа сила не е БСП. И няма да получи първа мандат за правителство. Това е положението. А ти си продължавай като Би Гугълчо преди четири години да си баеш. Като си баеш, байно льо, кой ли те слуша!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                    Гиговчо, чети! И разликата ще се увеличава до лятото. И БСП с 33 мандата в новия парламент. Честито!


                    5% е разликата между ГЕРБ и БСП

                    24,8% от избирателите биха гласували за ГЕРБ, ако изборите бяха през януари, и 19,3% - за БСП. Това сочат данните от национално представително проучване за нагласите на пълнолетното население, проведено в периода 13-21 януари тази година от Института по модерна политика. ДПС и партия "България на гражданите" ще съберат около и малко над 5%, а „Атака" и коалиция „РЗС-Марешки" около 2.7%, но въпреки това се очаква те да преминат 4-процентната бариера и да влязат в следващия парламент. Най-малко гласове биха получили СДС, ДСБ и НДСВ.

                    Отношението към политическите партии не се е променило в последните месеци, като формацията с най-високо одобрение през януари на тази година е ГЕРБ, която събира 43,5% одобрение. Висок е обаче и процентът на неодобрение към управляващите, който е над 30 на сто, обясни социологът Евелина Славкова: „БСП са 27,7% и България на гражданите - със 17%. Неодобрението към БСП е 47,7% от страна на респондентите".

                    Най-одобряваният политик у нас продължава да е президентът Росен Плевнелиев, в сравнение с декември на миналата година обаче доверието към него е спаднало с около 4%, отбеляза още Славкова. Най-негативно е отношението към Ахмед Доган: „Бойко Борисов с 38,8% одобрение, Сергей Станишев с 23,7% одобрение от страна на запитаните. Най-негативно отношение имат респондентите към Ахмед Доган със 74,1% негативен вот. Иван Костов - с 66,8% неодобрение, Волен Сидеров - 62,2% неодобрение".

                    Изследването сочи още, че ако Бойко Борисов се отдели и направи собствена партия 64,9% ще гласуват за него, а не за ГЕРБ, докато ако Сергей Станишев се отцепи, той ще спечели едва 15% доверие. Останалите близо 85 на сто ще гласуват отново за БСП.
                    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1032828

                    ПП Абе сега като се замисля, 33 мандата са много. Вие какво ще кажете?
                    Като се замислих ,наистина 33 мандата за ГЕРБ са много ,как е тръгнало лудото Яне и Ярешки ще ви мине...... но това е само в сънищата на Мира Радева.... преди пишеше че СДС ще има 5 % ама нещо не и плащат и минала при други на захранка......

                    Коментар


                    • БСП реагира на някои събития като талибаните. Всеки, който не е с тях е предател. И заслужава смърт, в случая политическа. Кутьо, Кутьо, Господ като реши да накаже някого, първо му взима ума!


                      Стефан Воденичаров е жертва на кризисен пиар според левицата

                      Председателят на БАН Стефан Воденичаров, който е предложението на правителството за нов образователен министър, стана жертва на кризисен пиар. Това коментира депутатът от левицата Антон Кутев.

                      Въпреки качествата му ние няма да го подкрепим за поста, защото за три години и половина видяхме отношението на Борисов и на Дянков към науката и към БАН конкретно, заяви Кутев.

                      Според него с този акт премиерът Бойко Борисов се опитва да купи индулгенция. "Съжаляваме, но Борисов трябва да знае, че интелект не се купува. За нас това, което се случва, влизайки в министерството, Стефан Воденичаров не е толкова важно как ще влезе, за нас е много важно как Стефан Воденичаров ще излезе само след три месеца от това министерство. И, тъй като, за съжаление, ние сме убедени, че политиката, която водеше вече повече от три години и половина това правителство, няма да се промени с неговото назначаване, ние считаме, че той няма как да бъде полезен в този министерски стол. Именно за това няма да го подкрепим", допълни депутатът от левицата.

                      Антон Кутев с категоричност заяви, че няма никакви съмнения в качествата на Воденичаров, а по-скоро в провежданата до момента политика.

                      "За съжаление сме напълно сигурни, че този човек е използван с политически цели за сдобиване на индулгенция от хора, които никога не са имали отношение към науката и нямат никакво намерение да го придобиват", каза още Кутев.
                      http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1032898

                      ПП Вечна им памет на БСП!

                      ПП Гиговчо, и твоят глас няма да помогне!

                      ПП Всеки знае, че пенсионерите са синоним на слабоумие, офицерите - символ на тъпотия. А какво ли е съчетанието "пенсиониран офицер"! Бррр!

                      ПП И какво произлиза от това идиотско съчетания - гласоподавател на БСП!
                      Last edited by diletant; 30.01.2013, 19:26.

                      Коментар


                      • Гиговчо, чети! И разликата ще се увеличава до лятото. И БСП с 33 мандата в новия парламент. Честито!


                        5% е разликата между ГЕРБ и БСП

                        24,8% от избирателите биха гласували за ГЕРБ, ако изборите бяха през януари, и 19,3% - за БСП. Това сочат данните от национално представително проучване за нагласите на пълнолетното население, проведено в периода 13-21 януари тази година от Института по модерна политика. ДПС и партия "България на гражданите" ще съберат около и малко над 5%, а „Атака" и коалиция „РЗС-Марешки" около 2.7%, но въпреки това се очаква те да преминат 4-процентната бариера и да влязат в следващия парламент. Най-малко гласове биха получили СДС, ДСБ и НДСВ.

                        Отношението към политическите партии не се е променило в последните месеци, като формацията с най-високо одобрение през януари на тази година е ГЕРБ, която събира 43,5% одобрение. Висок е обаче и процентът на неодобрение към управляващите, който е над 30 на сто, обясни социологът Евелина Славкова: „БСП са 27,7% и България на гражданите - със 17%. Неодобрението към БСП е 47,7% от страна на респондентите".

                        Най-одобряваният политик у нас продължава да е президентът Росен Плевнелиев, в сравнение с декември на миналата година обаче доверието към него е спаднало с около 4%, отбеляза още Славкова. Най-негативно е отношението към Ахмед Доган: „Бойко Борисов с 38,8% одобрение, Сергей Станишев с 23,7% одобрение от страна на запитаните. Най-негативно отношение имат респондентите към Ахмед Доган със 74,1% негативен вот. Иван Костов - с 66,8% неодобрение, Волен Сидеров - 62,2% неодобрение".

                        Изследването сочи още, че ако Бойко Борисов се отдели и направи собствена партия 64,9% ще гласуват за него, а не за ГЕРБ, докато ако Сергей Станишев се отцепи, той ще спечели едва 15% доверие. Останалите близо 85 на сто ще гласуват отново за БСП.
                        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1032828

                        ПП Абе сега като се замисля, 33 мандата са много. Вие какво ще кажете?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          ...Нормално е бравурното оживление след вчерашния опит за покушение да засенчи доклада на десет неправителствени организации до ЕК
                          Ами такива теми са табу за управляващата хунта!
                          "Репортери без граници": От 2009 г. свободата на медиите в България върви надолу

                          Организацията „Репортери без граници” огласи редовния си годишен доклад за 2011-2012 г. за свободата на медиите в света, според който България за една година се е сринала от 70-о на 80-о място. На първо място традиционно е Финландия, последна е Еритрея. "В рамките на Европейския съюз индексът продължава да отразява ясно обособено разминаване между страни като Финландия и Холандия, които винаги са били сред отличниците, и държави като България, Гърция (70-о място) и Италия (61-во място). Тези държави продължават да не се справят с проблема за нарушаване на свободата на медиите в тях поради липса на политическа воля." Според индекса на „Репортери без граници” от 2009 г. страната ни трайно върви надолу по свобода на медиите, предаде АФП.

                          Няколко европейски страни са далеч зад останалите държави на Стария континент. Например смазването на протестите в Беларус след преизбирането на президента Александър Лукашенко отпрати страната с 14 позиции надолу – на 168-о място.

                          Турция, която се рекламира като модел за развитие в региона, отстъпва също с 10 места надолу и е на 148-о място.

                          Според авторите на проучването индексът от тази година за повечето страни не е повлиян от драматични политически събития и дава по-добро отражение на подхода и намеренията на правителствата по отношение на свободата на медиите в средно- и дългосрочен порядък.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            E как да не е фактор - не само ПЕС, но и шеф на най-голямата опозиционна партия, която отново се кани да дойде на власт Аз винаги съм бил много критичен към него, но за пръв път ще се съглася със старшинката - следва да признаваме опозицията, тя е фактор във всяка демократична държава...

                            Между впрочем, за меките червени хермафродитни китки е много характерно да крият политическите си пристрастия поради стара шумкарска традиция...

                            Дори и наближаващите след 5 месеца избори не окуражава меките червени хермафродитни китки да признаят политическата си принадлежност. Това, заедно сд просташкия им начин на черен пиар ги прави да изглеждат много неприятно - дори и когато критиките им имат основание....
                            Като гледам така всичките ти простотии не ме засягат.

                            Първо аз съм офицер и второ съм казал, че съм привърженик на БСП. И заявявам недвусмислено, че ще гласувам за БСП. Никакви Миглени, никакви Царе. Преди година си мислех, че Кунева може да донесе нещо ново, ама позицията и СРЕЩУ Белене и особено смешката "БойкоТ‘ ми идват в повече. Това е нонсенс. Уж сме партия на гражданите, а бойкотираме първия референдум на гражданското общество.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Гарантирано от Баце и цялата некадърна шайка около него !!!Държавният сектор в икономиката е натрупал 7.7 млрд. лв. дългове http://www.mediapool.bg/%D0%B4%D1%8A...ews202318.html
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Срещу Баретата е стреляно от таванския етаж на сградата срещу Съдебната палата. Произведени са няколко изстрела, след което апартаментът е бил запален.
                                Уликите - части от автомат "Калашников", калибър 7,62 мм, и гилзи, са били намерени при втория оглед на опожарения апартамент, от който бе стреляно срещу Баретата, съобщиха от СДВР, цитирани от bTV и БНР.


                                Трябва да се вдигне бюджета на МВР.
                                Така ще имат възможност да направят и 3-ти оглед. Мое още нещо да намерят.
                                Един въпрос за всички: Колко от вас ще пропуснат да намерят автомат Калашников при първи оглед на 35 квадрата апартамент?
                                Аз виждам прилика с атентата срещу Алексей Петров пред басейна Спартак, когато Боко Фалцета беше Главсек и сега срещу Златко Баретата, когато държи практически всичко

                                Коментар

                                Working...
                                X