IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ето нещо за коментар от платения "будист"

    Ваньо Танов: Много хора ще са доволни, ако Баретата не е на този свят

    Знаем, Ваньо! Знаем. Най-доволен ще е агент "Буда", който е въртял бизнес с авери на Златко баретата и същият заплашва да разкрие истината пред съда. Затуй Цвъки му изпрати хората на Станимир Флоров да го гръмнат, пък те се издъниха...

    Сега идеята е да го убият в болницата, уж сам си умрял от раните. Ама и този опит за убийство ще бъде разкрит щом паднете от власт сикаджийски бандити!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      ами този който строи Инфраструктурата на България и всеки ден реже лентички защото сме закъсняли с 22 години.да ви е честит откритият днес път до Каварна. 47 км с отлично каество.
      Глупак вместо да окраде тези 17.752 милиарда взел да ги инвестира в бъдещето на България!

      Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев
      Аз избирам Бойко Борисов! и още 20 мои познати ще го подкрепим за втори мандат!
      Бойко Борисов е този който върза касовите апарати с НАП за да не крадете и си плащате мизерният данък от 10%
      Бойко Борисов е този който накара наемодателите да си плащат данък върху доходите от наеми.
      Бойко Борисов е този който излови митничарите как се делят рушвети
      Бойко Борисов е този който вдигна заплатите на лекари ,учители, Армия полиция, от 01.01.2013 г. и пенсиите с 9.3% от 01.04.2013 г.
      Бойко Борисов е този който удържа инфлацията на нива 3 пъти по ниски от тези на Тройната Ламя ръководена от БСП некадърници.
      Бойко Борисов е този който даде на бизнеса над 1 милиард евро европейски безвъзмездни средства.
      Бойко Борисов е този който даде хляб на хиляди строители на инфраструктурата на България.
      Бойко Борисов е този който улови "учените" от БАН как си крадат държавни пари в псевдо проекти.
      Бойко Борисов е този който уволни всеки министър тръгнал да краде или некадърен в действията си!
      Бойко Борисов намали драстични корупцията в КАТ с въвеждане на камери за нарушителите.
      Бойко улови и тикна в затвора наглите..
      мога да ти напиша оше един вагон ползи от управлеието му.
      Явно за бойкоборисов бъдещето на България са мангалите, защото инвестира почти само в тях !!!Само пълен малоумник не би могъл да разбере, че това е губеща инвестиция, защото мангалите произвеждат само л.йна и нови мангали, ако не броим престъпната им дейност. И не те знам отде имаш толкова познати, подкрепящи ГРОБ, освен ако не живееш във Столипиново.
      За глупостите, които изброяваш:
      Да - бойкоборисов стегна примката около вратът на всички, имащи нахалството да изкарват някакви пари - само и само за да има повече за крадене.
      Да - бойкоборисов вдигна минимално заплатите на някои лица... само дето реалната инфлация е по-голяма В ПЪТИ. Глупостите за ниска инфлация не биха фанали дикиш и у някое 10-годишно хлапе - дори склерозиралите бабета могат да кажат колко поскъпнаха тока, храните, да не говорим за порното (парното).
      бойкоборисов не е дал нищо на реалния бизнес, а само на своите псевдофирми. На същия тоя РЕАЛЕН бизнес престъпното правителство дължи колосални суми и не плаща, също като някой мангал. Само на Софарма Трейдинг напримерно хунтата на бойкоборисов виси с над 100 милиона.
      бойкоборисов не е дал хляб на никого - всички помним как работниците във ВМЗ едва не умряха от глад. Под ботуша на това животно безработицата в нещастната ни Родина достигна най-високите си нива от Жан Виденов насам.
      бойкоборисов отделя за Българската наука по-малко пари, отколкото за уличните помияри - и това доказва най-явно неговата същност - на селски недоеволюирал дебил - нещо средно между прост овчар, мечка и шебек.
      бойкоборисов прави само козметични промени в кабинета си. Ако беше толкова смел, защо досега не е уволнил Гномът - въпреки че той открадна парите от Здравната каса (Конституционният съд потвърди противозаконността на този жест) или Маймуняка, под чиято некадърна власт в МВР престъпността в България достигна до нивата на откровен бандитизъм и тероризъм срещу мирните граждани, а след случая Катуница страната едва не бе хвърлена в гражданска война?
      бойкоборисов може да е тикнал в затвора някакви "нагли" - но орди от хиляди нагли мангали-рецидивисти - насилници, крадци, мародери, убийци продължават безнаказано да тероризират Българския народ... но те са неприкосновени, защото са електорат на същият тоя картофоглав изрод !!!

      И аз мога да ти изброя още хиляди чудовищни престъпления, извършени от бойкоборисов и хунтата му, но за платен драскач като тебе няма да си хабя клавиатурата.
      Last edited by X_Y; 04.02.2013, 10:51.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
        ето виж как БСП увелииха дълга на България от 15 милиарда при царя на 53 милиарда през 2009 г.- това го казва световната банка,Всички пари от тези фондове не са окрадени а са прехвърлени от единият джоб в другия.или влязоха в общият кюп.
        Защо не ми вържеш връзките на обувките като във филма Маргарит и Маргарита??? Това е социалистическо и ще ти допадне
        Чунчо ако Боко е бил доносник на ДС, ЦСБОП-о, ще се откажеш ли от герп, А.... отговори на тоя въпрос пиле шарено...

        можеш ли да ми кажеш каква идеология изповядва герп, освен кражба и овладяване на Публични (общински, държавни и общински) парични потоци.....

        Коментар


        • И сръбският Бойко бил гъст с мафията.За разлика от нашия премиер, на Ивица Дачич му искат оставка


          03.02.2013 | 21:50 | Николай Марченко
          За разлика от България, уж членка на Европейския съюз, информацията за връзките на сръбския премиер Ивица Дачич с наркомафията доведе до политическа криза в страната. Докато у нас за досието на Бойко Борисов като информатор на службите в престъпния свят се говори само в интернет, в Белград днес прозвучаха призиви за оставката на правителството и предсрочни избори.

          “Политическа криза се разгоря в Сърбия заради обнародвана информация за контакти на настоящия премиер Ивица Дачич в качеството му на министър на вътрешните работи през 2008 година с представител на най-големия наркокартел на Балканите”, пише РИА Новости.

          Информацията за срещите на Дачич с 63-годишния бизнесмен Родолюб Радулович, по прякор Миша Америка, появила се в края на тази седмица в белградските медии, беше официално потвърдена от полицията. Самият премиер призна в събота вечер на извънредно свикана пресконференция, че се е срещал с Радулович, но тогава не е знаел за неговата принадлежност към мафията.

          В потвърждение на своите думи Дачич показа пред журналистите т. нар. Бяла книга за дейността на криминалните групи в Сърбия, която той получил от полицията през декември 2008 година . В нея Радулович не се упоменава в качеството му на представител на клана Дарко Шарич, който се издирва от сръбските власти за търговия с наркотици.

          „Тази информация (за срещите с Радулович) тихомълком беше архивирана, за да бъде използвана за натиск и шантаж, когато дойде времето за това”, заяви Дачич. Той е категоричен, че никога не е извършвал престъпления и че борбата с престъпността е главен приоритет на неговото правителство.

          Сръбският премиер изказа предположение, че зад кампанията за дискредитиране на правителството може да стоят хора, желаещи да възпрепятстват борбата срещу корупцията. По оценка на Дачич, сръбското правителство е стабилно и няма сериозни политически причини за предсрочни избори. http://www.pik.bg/srabskiyat-bojko-i...narkomafiyata/
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Adriana-Bella Beleva
            Един прост въпрос от една проста
            Защо Цецко не опази тайната на Буда?
            защото това не е тайна а комунистиески компромат сътворен в БСП централата с помоща на руските спец служби, помагаци на БСП да се домогне до властта и отново да продава интересите на България на Русия за лични облаги.

            Коментар


            • Adriana-Bella Beleva
              Един прост въпрос от една проста
              Защо Цецко не опази тайната на Буда?

              Коментар


              • Vessela Kulev
                Бъдещите анкети на ЦИК щели да съдържат едно ново събирателно за гласоподавателите на ГЕРБ: БУДАЛИ.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  Буда Фалцета финансира своята политика с мизерията на народа, с неувеличени пенсии, с окрадени частни пенсионни фондове, с окраден резерв на НЗОК, със средства от Приватизация невлезли във Сребърния фонд, с опоскан Фискален резерв, с Бизнес който е подложен на рекет, със Съсипан капиталов пазар, със задлъжняване на държавата.......

                  ЧУНЧО, АРЕ СИ ИЗБЪРШИ УСТАТА ОТ С*ИРКИТЕ и малко повече хигиена!
                  http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
                  ето виж как БСП увелииха дълга на България от 15 милиарда при царя на 53 милиарда през 2009 г.- това го казва световната банка,Всички пари от тези фондове не са окрадени а са прехвърлени от единият джоб в другия.или влязоха в общият кюп.
                  Защо не ми вържеш връзките на обувките като във филма Маргарит и Маргарита??? Това е социалистическо и ще ти допадне
                  Last edited by 4un4o; 03.02.2013, 22:49.

                  Коментар


                  • Възможно ли е държавно ведомство да изхарчи двойно повече пари, отколкото му е отпуснал парламентът, но в края на годината да излезе, че дори има спестени средства?
                    Да, ако става дума за Министерския съвет> Администрацията на Министерския съвет изяде 2 пъти бюджета си .http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1753145 .
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      ами този който строи Инфраструктурата на България и всеки ден реже лентички защото сме закъсняли с 22 години.да ви е честит откритият днес път до Каварна. 47 км с отлично каество.
                      Глупак вместо да окраде тези 17.752 милиарда взел да ги инвестира в бъдещето на България!

                      Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев
                      Аз избирам Бойко Борисов! и още 20 мои познати ще го подкрепим за втори мандат!
                      Буда Фалцета финансира своята политика с мизерията на народа, с неувеличени пенсии, с окрадени частни пенсионни фондове, с окраден резерв на НЗОК, със средства от Приватизация невлезли във Сребърния фонд, с опоскан Фискален резерв, с Бизнес който е подложен на рекет, със Съсипан капиталов пазар, със задлъжняване на държавата.......

                      ЧУНЧО, АРЕ СИ ИЗБЪРШИ УСТАТА ОТ С*ИРКИТЕ и малко повече хигиена!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Кой всъщност е бойкоборисов ???
                        ами този който строи Инфраструктурата на България и всеки ден реже лентички защото сме закъсняли с 22 години.да ви е честит откритият днес път до Каварна. 47 км с отлично каество.
                        Глупак вместо да окраде тези 17.752 милиарда взел да ги инвестира в бъдещето на България!

                        Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев
                        Аз избирам Бойко Борисов! и още 20 мои познати ще го подкрепим за втори мандат!
                        Бойко Борисов е този който върза касовите апарати с НАП за да не крадете и си плащате мизерният данък от 10%
                        Бойко Борисов е този който накара наемодателите да си плащат данък върху доходите от наеми.
                        Бойко Борисов е този който излови митничарите как се делят рушвети
                        Бойко Борисов е този който вдигна заплатите на лекари ,учители, Армия полиция, от 01.01.2013 г. и пенсиите с 9.3% от 01.04.2013 г.
                        Бойко Борисов е този който удържа инфлацията на нива 3 пъти по ниски от тези на Тройната Ламя ръководена от БСП некадърници.
                        Бойко Борисов е този който даде на бизнеса над 1 милиард евро европейски безвъзмездни средства.
                        Бойко Борисов е този който даде хляб на хиляди строители на инфраструктурата на България.
                        Бойко Борисов е този който улови "учените" от БАН как си крадат държавни пари в псевдо проекти.
                        Бойко Борисов е този който уволни всеки министър тръгнал да краде или некадърен в действията си!
                        Бойко Борисов намали драстични корупцията в КАТ с въвеждане на камери за нарушителите.
                        Бойко улови и тикна в затвора наглите..
                        мога да ти напиша оше един вагон ползи от управлеието му.
                        Last edited by 4un4o; 03.02.2013, 22:59.

                        Коментар


                        • Кой всъщност е бойкоборисов ???

                          Досието "Буда" на престъпникът- премиер:


                          Предложението за регистрация на секретния сътрудник Бойко Борисов е подписано от оперативен работник, обозначен като НБ-22. С него се е съгласил (но подпис липсва) колегата му НБ-20. .....

                          съкращението "НБ" според номенклатурата на ЦСБОП обозначава направление "Терор", сектор "Вътрешен тероризъм" ("Външният тероризъм" се обозначава с "НА"). Tака нареченият "Терор" всъщност работи основно по контрабандните канали и организираните престъпни групи. По това време с "вътрешен тероризъм" се занимават силовите групировки на мутрите. Именно те тероризират страната, обикновените граждани в нея и особено тези, които успяват да постигнат нещо не благодарение на съмнителни обвързаности и задкулисни сделки с властта, а с талант, енергия и интелект, най-вече това са честните предприемачи у нас. „Вътрешен тероризъм" са групировките, осуетяващи нормалната икономическа дейност в границите на България, гражданските свободи и всяка спонтанна проява на активност и воля за живот.


                          http://www.dnes.bg/politika/2013/02/...borisov.179212

                          Т.е. лицето бойкоборисов е един от групировката тъмни субекти, антибългари и изверги, целящи съсипването и унищожаването на Отечеството ни - икономически, демографски, социално !!! И цялата му дейност, докато е на власт, доказва това - геноцид срещу Българския народ, покровителстване и насърчаване на циганския тероризъм, необявена, но безмилостна война с бизнеса, проваляне на важни инфраструктурни проекти, мълчаливо съгласие с грабежът и бандитизмът на монополите !!! Поредното доказателсткво, че този отвратителен и тъмен субект трябва не само да бъде свален от власт, но и съден от специален трибунал за противодържавна дейност !!! Той трябва да бъде използван безжалостно, за да бъде разкрита и смазана цялата антибългарска завера, да бъде принуден да стори това с цената на всичко, дори ако се наложи жив да бъде дран, за да се разпее !!! Или бойкоборисов, или България - скоро ще трябва да избирате !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Да и парите ги вкарва в Бюджета и ги харчи за инфраструктура.
                            това са 17.752 милиарда в повече не е лев два. Много сте окрали Сами си го навряхте , Некадърният ПЕС се изложи в плюнките
                            Чунчо ша носиш ли Пури на Буда Фалцета в панделата

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              С асфалта от Албания Бойко транзитира наркотици, това е всеизвестно.
                              Да и парите ги вкарва в Бюджета и ги харчи за инфраструктура.
                              това са 17.752 милиарда в повече не е лев два. Много сте окрали Сами си го навряхте , Некадърният ПЕС се изложи в плюнките

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Да купи албански асфалт за тъпите комуняги - да рупат асфалт за да не измрат от глад.
                                С асфалта от Албания Бойко транзитира наркотици, това е всеизвестно.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X