IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • http://borsi.blog.bg/politika/2013/0...ciia-q.1050032
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Е, как така поверително, след като ни засяга ?!Абе, идиоти, вие ни въвличате във война !За да се спасите, ни хвърляте във война и как така доклада не е даден на никой , за да се прочете !?За какво се събирате и криете пъклените си обещания ?Най -накрая ще ви застигне Драгунов , както я карате !..[/B]
      Твоят елементарен черен пиар, съчетан с налудна истерия, вече става досаден. Поне да беше цитирала Уолстрийт Джърнъл и Ню Йорк Таймс - има ги в Дневник. Колко да ти повтарям, че сме в инвестиционен сайт и следва да сме на ниво...

      Коментар


      • Аууу демократичното правитерлство, при което парите за подслушване на гражданите са повече от парите за култура, контролират се медиите и баш демократите са с индоимена от службите заради връзки с организираната престъпност

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ха добрутру!
          Как го позна бе? Той е толкова законспириран! Никога не бих се сетил!
          Хахаха ...
          Това, за което пишете не се отнася за темата.Не започвайте пак с комлексите си.
          Не нужно да говорим за тях в такава тема, нали.

          А иначе омаскарихте ли поредното БГ демократично правителство? Няма значение има ли нещо вярно в тия доноси?
          Заслужавате си тинята и да ви наричат "матрял". Ей неможе и ден без да са на власт от БСП, защо пък?

          Коментар


          • Президентът: Докладът за Сарафово е поверителен и нямам право да го размножавам" http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...poveritelen_i/
            rkirov
            Рейтинг: 1078
            Весело
            211:4605 фев, 2013
            Малии "секретен"
            Намерили са под вола теле и сега мислят как научно да го обяснят .


            ...................
            наталия

            Е, как така поверително, след като ни засяга ?!Абе, идиоти, вие ни въвличате във война !За да се спасите, ни хвърляте във война и как така доклада не е даден на никой , за да се прочете !?За какво се събирате и криете пъклените си обещания ?Най -накрая ще ви застигне Драгунов , както я карате !..


            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Соколов, ти ли си бре ???
              Ха добрутру!
              Как го позна бе? Той е толкова законспириран! Никога не бих се сетил!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Лъжец седесарски!
                Къде е корупцията на Луканов? Всички знаят, че Луканов не остави на семейството си НИКАКВИ имоти или пари

                Къде е корупцията на Виденов. Цяла България знае, че Жан Виденов не е обвиняван от НИКОГО в корупция.

                И за Станишев данните за корупция са НУЛА. Независимо от напъните ви герберастки. За разлика от жената и банкерката на Бойко. Пък и за самия Бойко се носят легенди за богатството му натрупано от наркотици, рекет и бандитизъм. И скоро и те ще лъснат лъжецо седерастки!
                Дори няма да ти се обяснявам на червените глупости. Да напомня купоните и мораториума на Луканов (защо го убихте, бог да го прости), грабежа на банките и хиперинфлацията при Виденов, кражбите на Тройната при Станишев и неговата Моника (Хохегер).

                Да напомня червените милионери, докладите за Станишев на ЕК, спирането на еврофондовете.

                Но ти си пиши глупостите. Да видят всички старшинката, кандидат за властта...

                Коментар


                • Каквоо ли, оказва се че в странта ни им едни типажи, които са изедници и врагове на България? Дано да ги разкрият час по скоро.Ще си играем на компроматна война?
                  Да видим.
                  Как е, харесва ли ви мин.председателя ви да е участник в активно мероприятие.

                  Ами то до сега правителствата са работили с такива типажи.Явно.

                  Кои и защо има интерес от това активно мероприятие ще си проличи, но след атентата в Бъргас и срещу Доган, това е поредното ........

                  Да не говорим, че е точно сега и е супер удобно.Целият свят разбра за външния фактор Македония, вътрешния ДПС-Доган. и престъпните босове и олигарси на Русия.

                  Ами при тия факти горе, едва ли Бъгария някога ще има положителен образ, къде и да е по света.Ужас.
                  Last edited by Scrooge McDuck; 05.02.2013, 13:49.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    "Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички“, обърна се Борисов към журналистите. Пайсеее...
                    Бойко Борисов: Целта е да ни изкарат всички маскари (ОБЗОР)
                    05 февруари 2013 | 12:07 | Агенция "Фокус"
                    http://www.focus-news.net/?id=n1745846

                    София. Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти документите от папката „Буда”, които бяха публикувани в медиите. Според Борисов – излизането на тези документи сега е атака срещу него, защото е накърнил много интереси със спирането на проекта за АЕЦ „Белене” и с това, че е станал мотор за изграждането на „Набуко”.

                    „По едно и също време аз, понеже бях добър професионалист, ме бяха предпочели за охрана и двамата – Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. Костов и Атанасов ги тресеше такава треска дали царя ще се яви на избори или само ще идва и ще си ходи, че имаше зверски натиск да разберат за това. Понеже с Киро Радев се познавахме, с покойния Рангел Геровски в БОП-а, тогава работеше оперативен офицер, аз му бях ръководител на дипломната работа в пожарната и познавах тези момчета там. Обикновено търсеха да намерят някакъв контакт, да разберат, защото само аз ги возих – аз и Тодор Живков, аз и царят. Пътуваме с часове, с дни. Дали нещо не съм разбрал, дали ще се явява или не. Викан съм тогава и в ресторант Олимп, само и само, ама най-приятелски, така и така кажи”, обясни Борисов.

                    „Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всички, които стоите тук. Днес мога да разпоредя на службите - да образуват подобни дела на всичките ви журналисти. На другия ден, или когато дойдат след един месец при теб и те питат – ти искаш ли да си агент и ти кажеш – не, те го свалят на отчет. И вчера БОП-а този документ показа. Само че от няколко дена това се върти през медиите на г-жа Йосифова, видяхте как всички новини от разсекретяването на стенограмите и СРС-ата за стотици милиони кражби потънаха и се говори само за това”, коментира Бойко Борисов.

                    Ако бях агент, и ако аз съм могъл да помогна на службите, само щеше да ми е приятно да го споделя. Обаче, целта е да ни изкарат всички маскари, каза премиерът Бойко Борисов. Логичен е въпросът – откъде идва „Буда”? Знаете, за съжаление, че тогава ми се случи едно нещастие – 1997 г., когато взривиха на Цветелина джипа. Това дело се казва „Буда”. В това дело има три изречения отдолу, в които пише, че тя живее на семейни начала с Бойко Методиев Борисов – шеф на фирма "Ипон". И понеже знаете, че делата се кръщават, тогава някой решава така да го кръсти. Сега вече целта е да бъдем всички маскари – в смисъл и Борисов бил агент. Буда... Аз съм православен, знаете, друг Господ, друг Бог”, коментира премиерът.

                    На въпрос - защо сега излизат тези информации, Борисов заяви: „Защото няма какво да правят, изборите идват. Не помните ли какво правеше Бриго Аспарухов, Татяна Дончева преди избори, компроматите, които излизат”.

                    „Последното, което е важно – е как, когато ние дойдохме на власт, излязоха 9 доклада срещу Сергей Станишев и как тогава един гражданин ни донесе най-секретния доклад, който го е намерил на улицата или където беше. Ако прокуратурата беше работила така, както трябва и аз винаги в случая съм заставал на страната на Станишев, тези доклади са дошли при него и той ги е дал на службите да работят. После ги е забравил, те са се скатали умишлено, за да може като дойде нова власт – ето ти един компромат. В други държави по закон Станишев да влезе 10 години в затвора”, каза още Борисов.
                    „Логичен е въпросът – защо офицерът Младен Георгиев се връща в МВР на работа. Връща се, когато премиер става Сергей Станишев, а министър на вътрешните работи Румен Петков. Когато службата ДАНС се организира, съответно Младен Георгиев отива в ДАНС. Това става по времето на управлението на Станишев. Никаква моя намеса. Някои казват – заема висш пост. Той го е заел по времето на Станишев и Румен Петков”, посочи министър-председателят.

                    На въпрос - кой може да вади и да пуска секретни документи по сайтове Борисов отговори: „Защо сега? Две много важни неща – това, че реално ние спряхме АЕЦ „Белене” и накърнихме много интереси и това, че аз станах мотор на проекта „Набуко”. Това са двете неща, които ги извадиха от равновесие и избързаха да го пуснат сега”.

                    „Помните, че преди две-три години го бяха подсказали пак оттам и си спомняте тогава Яне Янев къде беше, той пръв започна да пита по тази тема. Само че тогава нямаше избори и не беше интересно. Сега вчера Моника какво направи – каза през своите сайтове – големите медии не развиват този огромен скандал”, заяви министър-председателят.

                    На въпрос - свързан с дейността на фирма „Ипон” и евентуални подозрения, че има връзка с криминални структури Борисов обясни: „Как по това време, когато охранявам Тодор Живков и се явявам на митинги с него, и в същото време със Симеон Сакскобургготски обикаляхме страната и той стана премиер, ще имаме връзка с криминални структури? Това са много, много весели от тяхна страна неща. Съжалявам за тези хора от „Бивол”, че им се явяват маша. По този начин като излиза винаги има оттенък на ченгеджийница”.

                    „За разлика от тях, аз само дадох факти, които можете да проверявате. Повтарям – когато на Станишев му извадиха тези документи, аз нямаше как да не ги покажа, Затова само давам пример с какви хора са били пълни службите”, каза още премиерът.

                    За всички е ясно, че щом така ме атакуват, много интереси съм нарушил, каза премиерът Бойко Борисов.

                    „Това показва цялата организирана схема за дискредитация, която искат да ми направят, но няма как да я направят. Ако има 0.00001% вярно в това, което говори опозицията, вярвайте ми, президентът Барак Обама няма да ме посреща с военни почести, канцлерът Меркел няма да ме посреща с военни почести, няма всички директори на най-големите в света служби, когато идват в България, да дават най-добрата оценка за мене като полицай, няма да имам ордените на Испания, на Франция за полицейските си дейности” - каза Борисов.

                    На въпрос - дали трябва да се търси наказателна отговорност от тези, които вадят секретни документи, Борисов заяви: „Докато не се осъди тежко някой, това няма да спре. ГЕРБ да си спомняте да е извадил документ срещу някой, срещу някой от опозицията да е изтекъл някакъв материал? Това, което вчера комисията прави в парламента, е разследване на Прокуратурата и Следствието и то по времето, когато е управлявал Станишев, не сега, за да кажат – ами те разсекретяват СРС-ата. Разсекретяват ги, защото хората трябва да знаят, но то не е от нас. Разследването е било, когато още Александров е бил шеф на Следствието, когато са си давали оставки и т.н”.

                    На въпрос започва ли „битката с папките” и кой обича тази битка, Борисов заяви: „За всички избори досега съм минавал през такъв етап. За всички, което дава възможност на хората да оценят срещу какво се борим. За всички е ясно, че щом така ме атакуват, много интереси съм нарушил и то интереси в полза на хората. Това е проблемът”.

                    Аз съм ръководил службите 5 г. и много агенти съм направил, координирал съм ги и всичко, което пише в закона. След това близо 4 г. ръководих ДАНС пряко, каза Борисов и добави колко недобре звучи шефът да е агент на дадена служба. По думите му няколко са важните неща, от това, което е чул, защото сценарият винаги е един и същ - Дончева, Бриго, Атанасов - един кръг хора, които излизат и изговарят нещо, което партийните им лидери, не можели да го кажат.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                      Божеее то още имало такива типажи.А бе не разбра ли че си остарял в възгледите си за светъл комунизъм и социалисъм и мисленето ти е старо, въобще си като болен.
                      Защо ни губиш времето с отживелици.Толкова ли си зле?

                      А да и нещо много важно докато има матрял, мислещ като теб, горко ни.
                      Та ти с начина си на мислене си враг на БЪлгария, да не говорим с действията ти.
                      Ужас болна работа.
                      Соколов, ти ли си бре ???
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                        кики, коки, гигоу, кат 123 и там знайни и незнайни малоуминци. Четете ли ?

                        http://www.blitz.bg/news/article/180442
                        Четем бе Паток. И кво?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Биволъ: Обясненията на Борисов го уличават в лъжа

                          Премиерът Бойко Борисов днес произведе две нови обяснения за досието Буда, които го уличават в лъжа, коментира сайтът Биволъ.

                          В сайта цитират неговите обяснения: "Естествено че ще ми образуват дело за наблюдение, като съм охранявал Тодор Живков, а после и царя. Тъй че не съм аз бил за тях интересния, други са били оперативно интересните лица за Костов и Атанасов." И другото: "Логичен е въпросът откъде идва "Буда"? Знаете, за съжаление, че тогава ми се случи едно нещастие - 1997 г., когато взривиха на Цветелина джипа. Това дело се казва "Буда". В това дело има три изречения отдолу, в които пише, че тя живее на семейни начала с Бойко Методиев Борисов - шеф на фирма "Ипон". И понеже знаете, че делата се кръщават, тогава някой решава така да го кръсти. Сега вече целта е да бъдем всички маскари - в смисъл и Борисов бил агент. Буда... Аз съм православен, знаете, друг Господ, друг Бог", заявява Борисов.

                          От Биволъ коментират: "Документите и хронологията на събитията неопровержимо го уличават в лъжа. Буда обаче е трансцендентен във времето и пространството. За него един месец назад-напред във времето е шега работа. Какво значение има, например, че Делото за оперативно наблюдение "Буда" е образувано на 24 февруари 1997, а джипът на Цветелина гръмва месец по-късно, на 27 март 1997? Какво значение има, че на 24 февруари Костов не е премиер, а премиер е Софиянски? Правилно, никакво значение няма. Особено ако се имаш за божество и считаш всички останали за идиоти.

                          Предложението за образуване на Дело за оперативно наблюдение (ДОН) "Буда" е от 24 февруари 1997 г. Рапортът на Младен Георгиев за взрива срещу Бориславова е изготвен на 27 март 1997 г. Документът е публикуван от Биволъ преди три седмици.

                          БГНЕС припомня, че само няколко часа след като МВР официално съобщи, че премиерът Бойко Борисов не е бил вербуван и не е бил агент под псевдонима "Буда" Balkanleaks, който е свързан с Wikileaks разпространи нови документи. На 24.02.1997 г. в сектор "Вътрешен тероризъм" на ЦСБОП е образувано Дело за оперативно наблюдение (ДОН) срещу Бойко Методиев Борисов. Делото е с номер 0996, с псевдоним "Буда".

                          Мотивът за делото е красноречив: "за придобиване на информация по отношение на процеси, представляващи оперативен интерес в силовите групировки и структури. За предотвратяване и пресичане на евентуална престъпна дейност от техни представители". На документа има гриф "Строго Секретно", но според изявление на Цветан Цветанов по повод на досието "Буда", грифът "класифицирана информация" при всички случаи е изтекъл".

                          По-рано вчера МВР разсекрети папката "Буда", в която според шефа на ГДБОП Станимир Флоров имало само два документа. Единият документ с предложение за регистрация в оперативния отчет беше публикуван от Биволъ в неделя. Вторият документ, показан от МВР е за снемане от оперативния отчет поради липса на среда. Той е изготвен на 29.01.1998 г. с рег. номер 1048 и е подписан от същия водещ офицер Младен Георгиев, който сега е главен секретар на ДАНС. Предложението за сваляне от оперативен отчет е одобрено от Венцислав Великов. Вижда се също, че Младен Георгиев е сменил кодовото си име. В първия документ той е НБ-22, а във втория е C-8.

                          ДОН "Буда" е доказателството, че МВР или лъже, или манипулира обществото. Освен това става ясно, че Борисов е разработван като представител на силова групировка за предотвратяване и пресичане на престъпна дейност, а съвсем не е служил доблестно на МВР като информатор. /БГНЕС
                          Боко и компания очевидно ни смятат за идиоти. И ще си платят за това точно след 5 месеца!

                          Впрочем във форума има и идиоти, които имат ментални проблеми.

                          Речник на думите в българския език
                          ментален процес – мислене
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • http://www.blitz.bg/news/article/180442

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              "Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички“, обърна се Борисов към журналистите. Пайсеее...
                              кики, коки, гигоу, кат 123 и там знайни и незнайни малоуминци. Четете ли ?

                              http://www.blitz.bg/news/article/180442

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Лъжец седесарски!
                                Къде е корупцията на Луканов? Всички знаят, че Луканов не остави на семейството си НИКАКВИ имоти или пари, освен апартамента от социалистическо време. Ама седесарите вземахте и този ЕДИНСТВЕН апартамент на семейството на Луканов. Има разлика с ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА на Цветанов , нали!

                                Къде е корупцията на Виденов. Цяла България знае, че Жан Виденов не е обвиняван от НИКОГО в корупция. Че до скоро работеше като преподавател в университет. Дори се чудеха, че ходел на официални места със закърпена риза. За разлика от Цветанов! Парвенюто милиционерско носи само специално поръчани за него ризи с везан монограм. Tzv Tzv

                                И за Станишев данните за корупция са НУЛА. Независимо от напъните ви герберастки. За разлика от жената и банкерката на Бойко. Пък и за самия Бойко се носят легенди за богатството му натрупано от наркотици, рекет и бандитизъм. И скоро и те ще лъснат лъжецо седерастки!


                                Божеее то още имало такива типажи.А бе не разбра ли че си остарял в възгледите си за светъл комунизъм и социалисъм и мисленето ти е старо, въобще си като болен.
                                Защо ни губиш времето с отживелици.Толкова ли си зле?

                                А да и нещо много важно докато има матрял, мислещ като теб, горко ни.
                                Та ти с начина си на мислене си враг на БЪлгария, да не говорим с действията ти.
                                Ужас болна работа.

                                Коментар

                                Working...
                                X