IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Що млъкнахте. Нещо да не ви изненада работата.
    Custodite sortem vestram

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Кмете, те паднаха от власт бре !!!
      Ами не са! А като (ако) паднат, познай кой ще дойде.
      Ха да видим това пише ли го в сурите и катмите.

      Коментар


      • Комунистиииииииииииииииииииииииииии червена сволаааааааааааааааааааач

        Доде ли Видов Ден !!!

        Заплати 10 пъти по малки от европейските а ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

        Коментар


        • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          "Неплащането на осигуровки – престъпление, иска ГЕРБ"


          http://news.ibox.bg/news/id_219760473
          Кмете, те паднаха от власт бре !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • Слушайте бре на Соколов песента пеят востаниците
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

            Коментар


            • "Неплащането на осигуровки – престъпление, иска ГЕРБ"


              http://news.ibox.bg/news/id_219760473
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Времето на ББ - Буда започва да изтича. Това излезе преди няколко дни, но започнах да навръзвам нещата - Форбс писа за Буда ето тук:
                http://www.forbes.com/sites/andygree...illed-secrets/
                В статията един от журналистите, които пишат в Болканлийкс казва, че е оставил ключ към сайта в който има документ "застраховка" ако нещо стане с него или с някой от екипа на сайта! Пише за 86 мегабайта информация, в която има PDF и аудио файлове - явно документи, снимки и СРС-та на ББ, които напълно го уличават като мафиота, който в действителност е!!!!
                И сега най-интересното - американците държаха Борисов на каишка, защото притежаваха същите тези документи. Те знаеха миналото му (защото посолството им и тайните служби го разследват още от 90-те и това се знае от предни грами в Уикилиийкс) и за това му нареждаха какво да прави с големите проекти на България, така че да работи само в американски интерес!!!! Сега обаче, когато тези неща ги има и друг, дори и да не са разкрити все още, американците рискуват да бъдат свързани с Борисов - БУДА. Това означава, че той вече е напълно дискредитиран и ненужен за техните интереси. Това означава, че подкрепата от тяхна страна отпада и те ще се постараят да разрушат всяка връзка с него. А отпадне ли подкрепата на американците БУДА отива в канавката. Така че поредната еднодневка в политиката скоро ще изчезне. Само че тоя какви бели направи на България, преди да се махне много време ще ни трябва за да се възстановим. Важно е че БУДА скоро няма да го има!!!!
                Което ми напомня да призова - бягайте от ГЕРБ. Борисов ще бъде съден и осъден - той ще е 1вия, защото ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ!!! Тези, които го подкрепят трябва да внимават, защото така подкрепят мутрата и могат да бъдат съдени за съучастничество! Бягайте от него докато е време - не го подкрепяйте, не го спонсорирайте, а напускайте кораба преди да е потънал, защото ще повлече и вас. Буда вече потъва!
                Last edited by LuckyYou; 17.02.2013, 13:59.
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

                Коментар


                • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Написаното е за съжаление самата истина. Anton Todorov

                  Заключение: нито една от партиите в момента не спазва елементарна политическа хигиена, нито една от партиите в момента не предлага смяна на сегашния бандитски елит с нещо читаво и нормално.
                  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

                  Коментар


                  • Те много бря. Манков взе властта!!! Кефалите да му мислят !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

                    Коментар


                    • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                      НАРОДА ПРОТЕСТИРА, А ТРОЛОВЕТЕ УМИРАТ ОТ ЗЛОБА..

                      Коментар


                      • http://www.youtube.com/watch?v=xAttkhk9tS0

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Казах ви, на къде отиват нещата.
                          А бе ти както не я разбираше политиката ще излезеш най големия политиканин от всички ни.

                          http://www.youtube.com/watch?v=m14be...yer_detailpage
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

                          Коментар


                          • Написаното е за съжаление самата истина. Anton Todorov
                            Избор между чумата, холерата и СПИН-а е невъзможен избор. Да се подкрепи криминален престъпник като Борисов, защото може да дойде на власт друг криминален престъпник от БСП, ДПС или ДБГ няма никакъв смисъл - все ще управляват престъпници. Ситуацията става хептем гламава , защото:
                            1. Атака, които подкрепяха две години Мутрата, направиха мутра като Слави Бинев евродепутат!!!, който сега се явява като алтернатива на другата Мутра не могат да бъдат подкрепени по никакъв начин също.
                            2. НФСБ както върви ще се явят на изборите в коалиция с мутрата Слави Бинев, шефа на охраната на диктатора Живков Румен Ралчев /това вероятно се смята за прогрес, все пак е бил шеф на охраната на диктатора, не обикновен бодигард като сегашния/, професионалната чакарачка П.К. в ГОРД и каката на ММА боеца. Проста да падлудейш, както казват руснаците.
                            3. имаме и друг избор - ДБГ, начело със снахата на задкулисието, съдружника на Любен Гоцев и Емил Кюлев Даниел Вълчев и още една дузина професионални политически бояджии и бандюги
                            4. Може да се пусне също за коалициония партньор на ДПС в община Карлово, близкия до Ковачки и Бареков, Емил Кабаиванов или пък за другите бандити в тъмносиньо.

                            Заключение: нито една от партиите в момента не спазва елементарна политическа хигиена, нито една от партиите в момента не предлага смяна на сегашния бандитски елит с нещо читаво и нормално. Ще Ви дам само един пример - в колумбийския град Меделин, където през 80-те и 90-те години картелите управляваха всичко, където загинаха в междуособици десетки хиляди хора, днес втори мандат има за кмет университетски преподавател, професор, силно религиозен католик. 40 % от бюджета отива за образование, за кръжоци за децата, за научни изследвания и най-общо казано, за книголюбие. Книголюбците печелят, мафията е смазана, а далаверите не се толерират и веднага водят до ефективни присъди. Точка. Когато се намери група от хора, които да получат сериозна електорална подкрепа за такова нещо и го реализират на практика, помнете ми думата тук ще е друго - нормално и приятно за живеене. Няма обаче достатъчна маса базисно нормални българи - това е причината да не се случва.

                            Last edited by коки; 17.02.2013, 13:28.
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • Фискалист,кажи,брат,кой е моторът.Да помогнем.Заради очите на мъжете от портретите.Ако е външен,пак ще ни оправят.Мисля,че има останало здраво семе,нормално,дясно,не зло,но последователно и категорично.Иначе-само яд и жал.

                              Коментар


                              • Времето на ББ - Буда започва да изтича. Това излезе преди няколко дни, но започнах да навръзвам нещата - Форбс писа за Буда ето тук:
                                http://www.forbes.com/sites/andygree...illed-secrets/
                                В статията един от журналистите, които пишат в Болканлийкс казва, че е оставил ключ към сайта в който има документ "застраховка" ако нещо стане с него или с някой от екипа на сайта! Пише за 86 мегабайта информация, в която има PDF и аудио файлове - явно документи, снимки и СРС-та на ББ, които напълно го уличават като мафиота, който в действителност е!!!!
                                И сега най-интересното - американците държаха Борисов на каишка, защото притежаваха същите тези документи. Те знаеха миналото му (защото посолството им и тайните служби го разследват още от 90-те и това се знае от предни грами в Уикилиийкс) и за това му нареждаха какво да прави с големите проекти на България, така че да работи само в американски интерес!!!! Сега обаче, когато тези неща ги има и друг, дори и да не са разкрити все още, американците рискуват да бъдат свързани с Борисов - БУДА. Това означава, че той вече е напълно дискредитиран и ненужен за техните интереси. Това означава, че подкрепата от тяхна страна отпада и те ще се постараят да разрушат всяка връзка с него. А отпадне ли подкрепата на американците БУДА отива в канавката. Така че поредната еднодневка в политиката скоро ще изчезне. Само че тоя какви бели направи на България, преди да се махне много време ще ни трябва за да се възстановим. Важно е че БУДА скоро няма да го има!!!!
                                Last edited by LuckyYou; 17.02.2013, 13:20.
                                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                                не е препоръка

                                Коментар

                                Working...
                                X