IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    ...'бе де да го знам, беше с гащи
    Иначе, моите "цифри" не би трябвало да тревожат разни величия тук. Но по алтернативните щъркели едва ли бих могъл да помогна - не съм химикЪ
    Абе ти си многоцифрен, ама се правиш на умряла калинка. Я кажи само от пирамидата колко събра на "ората?

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
      Женски ли ?
      ...'бе де да го знам, беше с гащи
      Иначе, моите "цифри" не би трябвало да тревожат разни величия тук. Но по алтернативните щъркели едва ли бих могъл да помогна - не съм химикЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
        ...и един мармот...
        Абе като ти гледам подписа са сетих:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4INDHGIGfo8

ти ми изчисли химическите реакции а аз ще оправя механиката да е като швейцарски часовник.
        А от подписа ти, ще ти го оставя за хоби в свободното време
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• От утре ще можете да си изчислите колко цифрена ви е пенцията, по-скоро колко числена ви е. Егати якото!
          http://dnes.dir.bg/news/bolnichni-srokove-12596707?nt=4

Коментар

• Всяко дарение има значение!

Благотворителна Кампания!
            ДА ПОМОГНЕМ НА МИШО ЗАЕДНО! НАБЛИЖАВАТ КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ЩЕ Е ТВОЯТА ПРОТЕГНАТА РЪКА!
            http://www.vipoferta.bg/o145af605

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
              Защо само една. Само две, три, четири, пет, не могат ли ? Зависи, колко бързо го виждаш периода към хилярдерството
              Е, познавам и обратния вариант, тарикатчета дето обикновено са заврян зет да търсят имотна жена или просто многоцифрена за съпруга. В обичайния случай, тези бракове стават пословично нещастни! Имам преки наблюдения от поне 3 такива двойки, та знам какво пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Е, то и аз съм бил милионер при Иван Костов. Благодарение на ЖАН.
                Освен деноминацията, обаче, само една жена може да те направи от милионенр - хилярдер
                Защо само една. Само две, три, четири, пет, не могат ли ? Зависи, колко бързо го виждаш периода към хилярдерството

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ми господин Донев спря нещо да пише туканка... само той е такъв май измежду нас...

И аз навремето бях милионерин - ама то беше преди отдавна.
                  Е, то и аз съм бил милионер при Иван Костов. Благодарение на ЖАН.
                  Освен деноминацията, обаче, само една жена може да те направи от милионенр - хилярдер

Коментар

Айде де!
                    До момента никой не се е заявил поне като 7-8 цифрен
                    Ми господин Донев спря нещо да пише туканка... само той е такъв май измежду нас...

И аз навремето бях милионерин - ама то беше преди отдавна.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Егати якия бицепс имаш!
                      Не бицеп с бе....толкоз ми е дълъг ...... портфеила
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ха, активно мероприятие казваш, че тука пишат откровени клошари, кому ползва изповед на клошар с 4-6 цифри? Щури ли сте бедняци?
                        Еее, от къде толкова цифри? Аз съм трицифрен, но скоро ще стана двуцифрен ....

Коментар

• Е аз тогава съм половинкилограмов

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Е па аз съм двадесет и пет сантименров
                            Егати якия бицепс имаш!

Коментар

• Е па аз съм двадесет и пет сантименров
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ха, актино мероприятие казваш, че тука пишат откровени клошари, кому ползва изповед на клошар с 4-6 цифри? Щури ли сте бедняци?
                                Ле-е-ле!

Коментар

Working...
                                X