IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търсене на американски инвеститор в сайт

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Комерсиалната страна на всеки нов продукт изисква също толкова изобретателна технология за нейното осъществяване ! Не всичко може да се комерсиализира успешно. Самият създател на компютъра не е изкарал нищо, докато разни създатели на фейсбуци са милиардери. Да не говорим за огромната индустрия създадена на база изобретението му. Обаче той не е имал идеята да печели Ти щом имаш нея и засега единственното, което можеш да покажеш и декларираш е тя..вече си по напред от него.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Ами, огледай се: Facebook, CD-то, ред други неща като лампите с нажежаема жичка, радиото, цифровият компютър и т.н. са все неща с оспорван /някога и дори сега/ произход та...
      Хората, видят ли добра идея, не са като нас, българите, само да плюят по нея, ами действат. И, ако ти сам не наложиш преди това марката си...да не те плаша предварително но, колко му е да го издухаш? Имаш идея-ОК. Направи демо-версия поне, която инвеститорът да хареса, уреди си правните въпроси, и действай. защото, тяхното оставяне на втори план ти гарантира, рано или късно, проблеми от сходен характер. Или поне, сериозни материални загуби. Преживяно лично, младеж. Правата върху един обект, който аз разработвах преди 5 години и нещо време, въпреки моето желание, не бяха урегулирани подобаващо. В последствие, АД-то, което възникна около свързан с това изделие проект, позакъса но, така и не можа да започне продажби / на каквото и да е - какви продажби, ако нямаш права над продукта?/ и, включително и поради това, основните акционери се оттеглиха, а то бе ликвидирано. Та, помисли си. Не бързай, овладей порива и си опечи работите. Освен това, ако мислиш, че е достатъчно добро, в този сайт има и българи, мераклии да вложат в подобни неща.
      Е, поне така твърдят те самите.
      Желая ти късмет!

Коментар

• Търсене на американски инвеститор в сайт

Здравейте,

Измислил съм сайт, който според мен може да стане много популярен и печеливш. Предназначен е за голяма аудитория (от сорта на tumblr, myspace и тн.)
        В момента правя презентация на сайта, но се чудя по какъв начин да намеря фирма която да инвестира в изработката и маркетинга, а аз да получа дял.
        Та въпросите са ми: къде да търся такава фирма и ако им пратя презентация няма ли да си го направят проекта без мен?

Поздрави!
      Working...
      X