IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1. Аз доказах, че ГЕРБ са комунисти
    2. Чунчо доказа, че БСП са комунисти
    3. Кунева е снаха на Пръмов

Единственото спасение е пряка демокрация !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      На правешкият селендур му кърпеха чорапите, на ученикът са му счупени масичките и си носи табуретка от вкъщи...Ха ха горките сиромаси .Жертвали се за матреала ...>>> http://www.haskovo.net/news/111852/%...87%D0%BA%D0%B8
      Коки, кога ще те кача на моят еърбъс. Ще те туря да седнеш на нещо здраво!
      Е ако не искаш, бат КауБойко ще те повози на чистак нова пожарна!
      Last edited by 4un4o; 15.09.2012, 18:32.

Коментар

• На правешкият селендур му кърпеха чорапите, на ученикът са му счупени масичките и си носи табуретка от вкъщи...Ха ха горките сиромаси .Жертвали се за матреала ...>>> http://www.haskovo.net/news/111852/%...87%D0%BA%D0%B8
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не грешиш, идеално си подхождате ти и ГЕРБ.
          Кажи де! Не се срамувай! Кои са по достойните?
          най-ниската годишна инфлация (0.6%) е измерена през 2009 г., по времето на КауБойко
          а най-високата (12.5%) - през 2007 година (фиг. 1). по времето на СерГЕЯ. Тези с червеничкото ли харесваш???
          Last edited by 4un4o; 15.09.2012, 18:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Защо? не сме ли го избрали? Аз лично гласувах за ГЕРБ. и знаех кои са им лидерите. И досега по-добри от тях не е имало. Ако Преценя ,че има по достойни , на идващите избори ще избера тях. Но до сега не са се появили такива! Ако греша кажи ми кои са!
            Не грешиш, идеално си подхождате ти и ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              В никой!!!
              Значи е незаконен Министър Председател.
              Дъл не ни го е пуснал Путин с парашут???

Действията на Русия убеждават Стамболов в истинската цел на нейната имперска политика - превръщането на България в руски протекторат и използването и за домогване до Проливите - доктрина на руския империализъм, формирана още от Петър I. Руските интереси са в разрез с българските стремежи за национална независимост и национално обединение, изразени в управлението на Стамболов. Стамболов остро се противопоставя на всеки опит за вмешателство в българските дела, особено на Русия. За постигане на тази цел Стамболов предприема редица крути мерки, които се използват като доказателство за наличието на диктаторски режим. Приети са законите срещу разбойничеството и за ограничение на печата. Стамболов многократно опитва да подобри взаимоотношенията с Русия. Въпреки това на 6 ноември 1886 година Русия скъсва дипломатическите отношения с България. С подкрепата на Русия през февруари 1887 година избухва втори офицерски заговор (виж Офицерски бунт (1887)), който е потушен от правителствените войски.Два пъти руските управляващи кръгове се опитват да подкупят Стамболов да отстрани княз Фердинанд.[2] На 29 септември 1889 г. княз Владимир Долгоруков му прави предложение: „В Русия Ви считат за повече годен да бъдете управител на България. Само Кобург да няма“, но получава отказ. Другото предложение е от пристигналия в България през 1890 г. граф С.С. Татишчев, неофициален представител на управляващите кръгове в Русия: "Императорът иска изпъждането на Кобурга и предлага за това всички нужни средства.", и предлага начална сума от 30 милиона рубли. Стамболов не се съгласява да отстрани княза. От този момент нататък руската дипломация решава да отстрани Стамболов чрез княз Фердинанд.

През януари 1890 година майор Коста Паница прави неуспешен опит за преврат с подкрепата Русия. Ти кой искаш да те управлява? Путенката , серГейската Путенка или Бат КауБойко?
              Last edited by 4un4o; 15.09.2012, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Избрахме ли го? Би ли посочил в кой избирателен район се е кандидатирал г-н Бойко Методиев Борисов на парламентарните избори през 2009та година?
                Че да не съм пропуснал нещо?
                В никой!!!

Коментар

До сега си мислех че Пожарникарят е леко смахнат на тема ленторязане. Не много леко смахнат...
                  Обаче вече съм убеден, че ни управлява шизофреник в доста напреднал стадий на болестта.

Може ли нормален премиер да каже, че на еди коя си дата у нас ще има официално посещение на президента най-голямата в света държава, без въобще да има такова? Това е чиста проба шизофрения!
                  Пък след като беше ОФИЦИАЛНО опроверган от руснаците да разправя:

По-голяма идиотия от тази не бях чувал!
                  Путин се уплашил от Борисов, щото щял да му направи посещението неприятно.
                  Вие разбирате ли какъв човек ни управлява. Кой премиер или държавен глава се е заканил на някого че ще му направи посещението неприятно.
                  Този шизофреник не знае ли че още нямаме подписан договор за доставка на руски газ за след 31 декември тази година? И че договор не се подписва в последния момент.
                  Впрочем шизофренията му пролича още когато преди година Тиквата ни убеждаваше с невероятен апломб колко необходим е АЕЦ Белене, а след година се отказа без всякаква обосновка.
                  Шизофреник абсолютен!

Коментар

• Скоро ББТ става ТВ 7 плюс, като ще бъде само медия за изцяло герберска пропаганда.

Коментар

Избрахме ли го? Би ли посочил в кой избирателен район се е кандидатирал г-н Бойко Методиев Борисов на парламентарните избори през 2009та година?
                      Защо? не сме ли го избрали? Аз лично гласувах за ГЕРБ. и знаех кои са им лидерите. И досега по-добри от тях не е имало. Ако Преценя ,че има по достойни , на идващите избори ще избера тях. Но до сега не са се появили такива! Ако греша кажи ми кои са!

Коментар

• Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Този си избрахме. Ако искаш да не трошим пари за избори и направо Путин да ни назначи следващото правителство?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
                      Working...
                      X