IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Недоволните военни вече имат химн и се готвят за шествие

Все повече военни обявяват открито, че ще се включат в мирното шествие в подкрепа на държавата и армията, което се планира за тази или следващата неделя. Над пет хиляди души са вече във Фейсбук групата за решението на проблемите на военните, а съществуват и още десетки подобни групи.

В една от тях вече се появи и химн на недоволните военни "Аз искам да съм натовски войник", който бързо бе възприет. Основният лайтмотив в него е, че "гладен се не пее".

Шествието се организира от единствената професионална организация в армията - Българската офицерска легия "Раковски". Военният министър Аню Ангелов вече се зарече, че ще си помисли какви стъпки да предприеме спрямо легия "Раковски".

Недоволни военни се оплакаха, че са били привиквани от командирите си да дават обяснения, а параноята в армията е стигнала до там, че масово битува мнението, че се подслушват телефоните на организиращите шествието.

http://www.mediapool.bg/%D0-news197944.html
    11 годинки работих при тях. 25 цивилни вършехме цялата работа по отчетност и организация, а фатмаците и част от офцерите , по цял ден надуваха бузки по разни тайни стаички, и вечер трудно уцелваха бариерата на портала , на път за кръчмата. И в Армия и в полиция предполагам ,че нищо не е мръднало на Йота.
    90% от състава не можеше да направи по 1 коремно. Висяха на изпитите по лостовете като дроб. Срамна работа!. И увеличения искат, че 20 те заплати на 52 годишна възраст да се заформят около 50 000 колкото получава един работник за 10 години работа на тръстиката. ,че и пенсията да им скочи да не заслабнат!
    Last edited by 4un4o; 03.10.2012, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Откак един комунист стана такъв светия, че попове-подмазвачи взеха да му целуват ръка:

И бибитки ще му правят даже!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Нямах това предвид.
        Много обичам боб с пушени ребра и онзи ден видях, че са ги вдигнали на 7.50 лв. А бяха около 4.
        Докато свинкото сурово филе се мота все около 12-14 лева от поне 2-3 години.
        Боб с пушени ребра е голема работа!
        То ако погледнеш и пушеното филе е по-евтино, намира се редовно на 9.90 лв. в по-обикновени магазини, ама се сещай какво купуваме - вода и сол.
        И това ще мине ...

Коментар

• Качиха проектобюджета за 2013 г. на сайта на МФ...http://www.minfin.bg/bg/page/731
          - ВИЖ ПЪРВИЯ ЛИНК

От 89-та страница нататък може да проследите какви пари са имали министерствата и ведомствата за тази и какви им се дават/отнемат за следващата.
          Прави впечатление фрапиращия ръст на разходите за Президентството - цели 46% отгоре, близо 10% за МВР, 0 цяло и нещо за социалното министерство, образование - 5.87%р здравеопазване - минус 21%/?!/ и т.н. Приятно четене

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Ми ба ли маа му. Мое пък аз да ям храни от ниския клас Та за тва да ми се струва скъпо
            Нямах това предвид.
            Много обичам боб с пушени ребра и онзи ден видях, че в близкия магазин са ги вдигнали на 7.50 лв. А бяха около 4, а и сега са си баш ребра. Почти нямат месо по тях. .
            Докато свинкото сурово филе се мота все около 12-14 лева от поне 2-3 години.

Коментар

• Недоволните военни вече имат химн и се готвят за шествие

Все повече военни обявяват открито, че ще се включат в мирното шествие в подкрепа на държавата и армията, което се планира за тази или следващата неделя. Над пет хиляди души са вече във Фейсбук групата за решението на проблемите на военните, а съществуват и още десетки подобни групи.

В една от тях вече се появи и химн на недоволните военни "Аз искам да съм натовски войник", който бързо бе възприет. Основният лайтмотив в него е, че "гладен се не пее".

Шествието се организира от единствената професионална организация в армията - Българската офицерска легия "Раковски". Военният министър Аню Ангелов вече се зарече, че ще си помисли какви стъпки да предприеме спрямо легия "Раковски".

Недоволни военни се оплакаха, че са били привиквани от командирите си да дават обяснения, а параноята в армията е стигнала до там, че масово битува мнението, че се подслушват телефоните на организиращите шествието.

http://www.mediapool.bg/%D0-news197944.html
              Last edited by X_Y; 03.10.2012, 15:58.

Коментар

Откак един комунист стана такъв светия, че попове-подмазвачи взеха да му целуват ръка:
                Павлик Морозов ли имаш предвид!?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Поскъпнаха храните от ниския клас.
                  Например свинското - при филето почти няма покачване, но да кажем при свинското за "готвене" (разбирай изрезките) или пушените ребра покачването е значително.

Същото се отнася и за качествените сирена и кашкавали.
                  Ми ба ли маа му. Мое пък аз да ям храни от ниския клас Та за тва да ми се струва скъпо

Хихихихх, ти глей на 2рия, 3-ия месец като се светнат производителите за данък Енерго мъдури. Бааааси таксата е това. Всичките тези мандри, свинекомплекси, които са искали високи мощности за производство с перспектива

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    А ти би ли ми отговорил на въпроса. защо всички комуняги ходят на църква? Нали са атеисти(безверници)?

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Наивник оти си пич че ти кажем да ойдеш да си купиш жито.После на воденица.И да строиш жените да ти месят питки.Зарежи ги тея магазини.
                      Абе, то си е така. Ама бих го направил мераклийската, кога си купя къщура на село. Ей, един колега ме навива да си правя вино. Той си бил сложил неговото. Ебаси мизерията е това, да праскаш вино по мазета и тавани. Не е ли на чист въздух на село - заеби.
                      Другата голяма мизерия е че някой има интерес да не се разрешават продажбите от малки частни стопанства и да не се прави нищо по въпроса. Така, ти вместо да изхвърляш на кокошките и да се чудиш да продаваш ли, или не на прекупвачите, ще си сключиш едно договорче с мен например и всяка седмица ще ми носиш у една хладилна касета 2 кила сирини, 2 месо, мляко яйса, доматИту и т.н. Като го направиш с 20 човека ще си напред отвсякъде. И ти доволен и аз - два пъти.

Коментар

Мизерията в България се е превърнала в битие, начин на мислене и перспектива. За прекалено много хора. Те не могат да си позволят разходи за облекло, образование, култура. Но когато няма и за храна, какъв е този живот?

Още - тук (линк)

Виж ги китайците колко са напред - вместо да слагаш снимките от катуните ...
                        Attached Files
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Абе пич, ти в магазин ходиш ли? Ми то сириниту е по 20 кинта бре? Месото по десетуна, само един леб има от на Миро Мършока, дет струва 59 стинки, но не искам да рискувам за съдържанието
                          Наивник оти си пич че ти кажем да ойдеш да си купиш жито.После на воденица.И да строиш жените да ти месят питки.Зарежи ги тея магазини.

Коментар

А ти би ли ми отговорил на въпроса. защо всички комуняги ходят на църква? Нали са атеисти(безверници)?
                            Не мога да ти отоговоря от името на някой друг. Конституцията признава че вероизповеданията са свободни. Тя е най-висш закон.
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Да му даде Господ здраве и кураж ,да изкара още един мандат.
                              Ще кара още един мандат, но не на Дондуков 1 или 2, а на Столетов 21:

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Инвеститор 4un4o,

това че си загубил пари едно време заради нещо си си виновен само и единствено ти. Същото важи и като ги спечелиш.

Коментар

Working...
                                X