IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    През вторият мандат .ще има много осъдени . Затова пищите като на умряло!

Тово сякаш съм го чувал вече.Преди три четири години ли беше, кога беше.......?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Но защо да полемизирам с червени отцеубийци като Павлик Морозов
      Ха, че герб не биха ли "разкулачили" собствените си родители, ако последните бъдат уличени във връзка с октоподи и спинозни?!

Напоследък мантрата "партийна вярност" заглуши всички приказки за "почтеност", "експертност" и прочие.
      Last edited by X_Y; 09.10.2012, 17:40.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        Аз съм светец в червения пантеон, Рапона ми се кланя всеки ден.

И той като мен се отрече от червения си баща и от червения си дядо, и все да се кълне в кръвта на дядото ... на жена си
        Доколкото знам въпросния дядо убит от комунистите е баща на майката на Бойко Борисов. Но защо да полемизирам с червени отцеубийци като Павлик Морозов

Ето още един светец от червения пантеон, който за моя изненада казва някои истини - чак Дмитриевич побесня

Бившият премиер Жан Виденов за политиките и обстановката в страната
        07 октомври 2012 | 19:23 | Нова телевизия, "Всяка неделя"
        http://www.focus-news.net/?id=f22454

Жан Виденов: Не. И ги предупреждавах, че това е десничарска мярка, която много лесно може да доведе до това да нямаш никаква индустриална политика, което се и случи. Аз след това една година, година и половина обикалях страната, за да предупреждавам хората, че партията макар в опозиция не трябва да допусне /.../ в икономическата политика. Точно това стана, че и плосък данък въведохме най-накрая за резил.
        Водещ: Какво получи Станишев срещу това?
        Жан Виденов: Добра перспективна кариера на международен чиновник.
        ...
        Жан Виденов: Енергийна зависимост от Русия имат Балканите като цяло и половин Източна Европа. Смешно е да се бориш срещу природните явления. Въпросът е, че Русия по някакви причини поддържа в България и подобни страни завишени цени, и българското правителство трябва да се бори срещу това колко иска да е русофилско.
        Водещ: Да.
        Жан Виденов: Цената на проекта „Белене”? Тя е завишена с 30%, според мен. А сега ни питат да правим ли проекта или... с такива цени никога. Че съм радетел на атомната енергетика – голям, да. Непоколебим.

Коментар

През вторият мандат .ще има много осъдени ...!
          през следващият мандат ще има много осъдени членове на ГЕРБ ....Ако си гявол вече щеше да имигрираш в гората където си трупал спечеленото от ниската инфлация на Борисоф.... .....Защото ако е вярно че комунистите и ДС са едно ,не ти заблазявам какво може да ти се случи на теб и трендафорите ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Как бе, като Павлик Морозов си виден член на КПСС...
            Аз съм светец в червения пантеон, Рапона ми се кланя всеки ден.

И той като мен се отрече от червения си баща и от червения си дядо, и взе да се кълне в кръвта на дядото ... на жена си
            Last edited by Pavlik Morozov; 09.10.2012, 17:26.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Аз не мога да се похваля с нито едно от тези "постижения", дори не съм симпатизант на БСП.
              Как бе, като Павлик Морозов си виден член на КПСС...

Коментар

догодина ще видиш!
                Един от двама ни ще види.

Ти само не забравяй - след като се свършат външните врагове машината за терор минава към "враговете с партиен билет".

Коментар

Да не си на КПСС???
                  Брей, ма ти си имал чувство за хумор

Коментар

Поясни на кое викаш "втори мандат". Защото сегашното определено е втори мандат на Триглавата - същите политики, същите фаворити, същите корупционни и милиционерски врътки.
                    догодина ще видиш!

Коментар

През вторият мандат .ще има много осъдени.
                      Поясни на кое викаш "втори мандат". Защото сегашното определено е втори мандат на Триглавата - същите политики, същите фаворити, същите корупционни и милиционерски врътки.

Коментар

"дори не съм симпатизант на БСП.
                        Да не си на КПСС???

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                          Добре бе, а ти да не си от червените боклуци !?
                          "Червен боклук" ще викаш на Мутрата, който е служил на репресивния апарат на татовия режим, членувал е в БКП и отказва да се деполитизира, после съжителства с червената прицеса Цветелина и върти бизнес с червения княз Златев, построи музей във възхвала на комунизма и все по-често забравя да се възмути за убития от комунисти дядо (на жена си), но все по-често се възторгва от наследството на Тато, и който никога нямаше да се сети, че е "анти-комунист" и "десен", ако не му бяха отказали мястото на главен секретар при Тройната коалиция.

Аз не мога да се похваля с нито едно от тези "постижения", дори не съм симпатизант на БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            С тези темпове догодина трета сила
                            През вторият мандат .ще има много осъдени . Затова пищите като на умряло!
                            Last edited by X_Y; 09.10.2012, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              В големи филми си се вкарал да знаеш..недей ми преписва нито чужди мечти нито реалностти..Гледай си там бизнеса къвто и да го имаш барем някой ден се оправиш. И не ми отговаряй повече че не ми се занимава с тъпотиите ти..
                              Обиждаш другаря Тодор Живков и съмишлениците му! Това са техни думи. Значи цялата БСП се състои от тъпанари, щом са наговорили такива тъпотии.
                              ЗНАЕХ си АЗ!

Коментар

Пилците се броят на есен! Много бъраш. ВСС е избран с нови хора. Може и да окаушат някой бъркал в кацата с меда. Пък тогава да видим,.
                                С тези темпове догодина трета сила

Коментар

Working...
                                X