Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНазначили са я за младши експерт. Бойко я назначи на длъжност сходна по отговорност с шеф на Булбанк. Знаеш ли какво прави един младши експерт и какво прави биг бос.
Ами естествено че ще следват обвинения в антидемократичност. Защото са антидемократични. А това поне на мен ама никак не ми харесва.
шеф на земеделския фонд не може да се сравнява с шеф...дори на Сити банк
Последният е отговорен пред акционерите и внимава с разпределението на парите,
първият разпределя милиарди европейски фондове, на който благоволи...и с почти нулева отговорност, както се видя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНа БСП им спряха еврофондовете заради корупция. И накрая Европа ги уволни и българският народ ги изпрати в опозиция.
При едно сравнение на правителствата на Луканов, Виденов и Станишев с прланителството на Бойко Борисов изборът е кристално ясен - в защита на демокрацията и отхвърляне на БСП. И вчера договорът, който правителството подписа с нашите евроатлантически партньори е ново доказателство за този неоспорим факт.
Луканов и Виденов бяха по-зле. Станишев определено се справи много по-добре от Бойко. Всеки който си види колко му е пълен портфейла при Станишев и сега при Бойко може да каже същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетова ли ти е критерия. Правителство което не води до национална катастрофа е прекрасно правителство. Че то и БСП не доведоха до национална катастрофа. И повече пътища направиха. Пък за митниците - ами що падат постъпленията като са овладяли корупцията. то така излиза че при БСП е била по-овладяна - поне чисто цифром.
При едно сравнение на правителствата на Луканов, Виденов и Станишев с правителството на Бойко Борисов изборът е кристално ясен - в защита на демокрацията и отхвърляне на БСП. И вчера договорът, който правителството подписа с нашите евроатлантически партньори е ново доказателство за този неоспорим факт.Last edited by Стамболов; 11.10.2012, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми Бойко 96-97 какво е правил, А?
Тогава е бил в ансамбъл с бухалки, които след това замести с ленти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТи малоумен ли си бе? Ами това през 1996 1997 г, Не е ли национална Катаствофа? Колко години ни върнаха назад?? Защо горя Парламента???, Хората се опитаха да изгорят заразата на Червената Чума!
А 36.5% инфлация за 4 годишен мандат, при положение ,че НДСВ им оставиха добро наследство, не е ли катастрофа - И то през години на възход в Европа.. Излез от държавните структури и прави собствен бизнес като мен и тогава ще те питам кой ще ти индексира дохдите!
Тогава е бил в ансамбъл с бухалки, които след това замести с ленти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧунчо, ти виждаш ли с какво ги хвалиш. Хвалиш ги защото не са разсипали всичко.
Ако Костов беше пресякъл корупцията и не крадеше , щях да го сложа на Първо място. Но Нашите митничари всяка седмица му носеха по куфарче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение-------------------------
Пишеш без да мислиш-естествено когато няма факти се залита на тази страна!2.Нищо не зависило, ама не казваш кой я назначи? 3.Накрая естествено следват обвинения към мен и към ГЕРБ-с голямото обвинение за диктатура, смех!!!
------------------
Хайде лек ви ден!!!
Ами естествено че ще следват обвинения в антидемократичност. Защото са антидемократични. А това поне на мен ама никак не ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са милиционерски прийоми. Дай доказателства - всеки корумпиран точно това казва. Ти можеш ли да дадеш доказателства за корупцията на БСП - ами не можеш. И аз не мога за ГЕРБ, но това не ми пречи да виждам кого облагодетелстват решенията на ГЕРБ.
Естествено че са по-некадърни ГЕРБ. От калинките преди нищо не зависеше, а ГЕРБ ги направи шефове. То това всеки го вижда.
Какво демократично има в това да заменяш правилата с решенията на една личност - пък била тази личност и Бойко. Какво демократично има в това да упражняваш контрол върху медиите. Защото не ми разправяй че нямало контрол.
Изобщо ти ако не си платен - значи си тотално промит мозък. Аз ако бях на теб поне щях да казвам че съм платен, че да не ме мислят хората за луд.
Пишеш без да мислиш-естествено когато няма факти се залита на тази страна!2.Нищо не зависило, ама не казваш кой я назначи? 3.Накрая естествено следват обвинения към мен и към ГЕРБ-с голямото обвинение за диктатура, смех!!!
------------------
Хайде лек ви ден!!!Last edited by zapalkata; 11.10.2012, 11:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧунчо, ти виждаш ли с какво ги хвалиш. Хвалиш ги защото не са разсипали всичко.
това ли ти е критерия. Правителство което не води до национална катастрофа е прекрасно правителство. Че то и БСП не доведоха до национална катастрофа. И повече пътища направиха. Пък за митниците - ами що падат постъпленията като са овладяли корупцията. то така излиза че при БСП е била по-овладяна - поне чисто цифром.
А 36.5% инфлация за 4 годишен мандат, при положение ,че НДСВ им оставиха добро наследство, не е ли катастрофа - И то през години на възход в Европа.. Излез от държавните структури и прави собствен бизнес като мен и тогава ще те питам кой ще ти индексира дохдите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПравителство което за първи път в историята е на власт и опозиция са му най долните , и крадливи политици от БСП и ДПС.
1. Удържат Бюджетният дефицит в нормите.
2. Удържат инфлацията около 2.5% и това спира обедняването, и ме прави по богат (както е в ЕВРОПА-инфлация под 2%)
3. наливат пари в инфраструктура , която е офновен фактор за развитие на икономиката.
4. Озаптиха митниците и това е протекция за Българският бизнес и земедекие.
Още искаш ли???????
това ли ти е критерия. Правителство което не води до национална катастрофа е прекрасно правителство. Че то и БСП не доведоха до национална катастрофа. И повече пътища направиха. Пък за митниците - ами що падат постъпленията като са овладяли корупцията. то така излиза че при БСП е била по-овладяна - поне чисто цифром.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
ПР-рите им са толкова зле, че облъчени знаят само една песен, превключването им води до затруднения
Няма да видиш един, който да започне отговор на въпросите ти с: "Да, по-малко са.....Защото...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение, можеш ли да кажеш че в нещо ГЕРБ са по-добри от БСП.
По-малко корумпирани ли са.
Или по-кадърни.
Или пък може би по-демократични.
1. Удържат Бюджетният дефицит в нормите.
2. Удържат инфлацията около 2.5% и това спира обедняването, и ме прави по богат (както е в ЕВРОПА-инфлация под 2%)
3. наливат пари в инфраструктура , която е основен фактор за развитие на икономиката.
4. Озаптиха митниците и това е протекция за Българският бизнес и земедекие.
Още искаш ли???????Last edited by 4un4o; 11.10.2012, 10:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗапалката, ако се абстрахираш от отделни личности. Личностното фокусиране създава емоции и пречат на разумните преценки. Та ако се абстрахираш от личностите, можеш ли да кажеш че в нещо ГЕРБ са по-добри от БСП.
По-малко корумпирани ли са.
Или по-кадърни.
Или пък може би по-демократични.
Кажи само едно нещо в което ГЕРБ са по-добри от БСП. Аз лично не харесвам и двете. Но това че не харесвам никак БСП не ми пречи да не харесвам още повече ГЕРБ. Защото те за мен не са алтернатива на БСП, а са просто другите лоши.
ПР-рите им са толкова зле, че облъчени знаят само една песен, превключването им води до затруднения
Няма да видиш един, който да започне отговор на въпросите ти с: "Да, по-малко са.....Защото...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение-----------------------
По-малко корумпирани ли са-напиши в каква точно корупция обвиняваш изпълнителната власт, не за друго, ами само да си по-конкретен!
Или по-кадърни-това говорене го знам-другите са тъпи!
Или пък може би по-демократични-Ако даваш факти, освен присъди, няма да е лошо!
Естествено че са по-некадърни ГЕРБ. От калинките преди нищо не зависеше, а ГЕРБ ги направи шефове. То това всеки го вижда.
Какво демократично има в това да заменяш правилата с решенията на една личност - пък била тази личност и Бойко. Какво демократично има в това да упражняваш контрол върху медиите. Защото не ми разправяй че нямало контрол.
Изобщо ти ако не си платен - значи си тотално промит мозък. Аз ако бях на теб поне щях да казвам че съм платен, че да не ме мислят хората за луд.
Коментар
Коментар