IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    И Пиночет е правил лоши неща-Убил е 30 000 души, но след това народът му го направи пожизнен губернатор и всички се вдигнаха на протест в защитата му когато го арестуваха. Така , че хората се променят (поумняват) и стават по опитни. А когато натрупат и достатърно пари стават и патриоти,
    Е аз не искам Пиночет в България. И ако герберите искате да правите Бойко диктатор е хубаво да го кажете публично. Че да ви изгоним по възможно най-бързия начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Назначили са я за младши експерт. Бойко я назначи на длъжност сходна по отговорност с шеф на Булбанк. Знаеш ли какво прави един младши експерт и какво прави биг бос.

Ами естествено че ще следват обвинения в антидемократичност. Защото са антидемократични. А това поне на мен ама никак не ми харесва.
      не си точен
      шеф на земеделския фонд не може да се сравнява с шеф...дори на Сити банк
      Последният е отговорен пред акционерите и внимава с разпределението на парите,
      първият разпределя милиарди европейски фондове, на който благоволи...и с почти нулева отговорност, както се видя

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        На БСП им спряха еврофондовете заради корупция. И накрая Европа ги уволни и българският народ ги изпрати в опозиция.

При едно сравнение на правителствата на Луканов, Виденов и Станишев с прланителството на Бойко Борисов изборът е кристално ясен - в защита на демокрацията и отхвърляне на БСП. И вчера договорът, който правителството подписа с нашите евроатлантически партньори е ново доказателство за този неоспорим факт.
        На Бойко като му пуснаха фондовете и кво стана. 26% усвояемост. Загуба от милиарди заради некадърност и калинки. Разликата между БСП и ГЕРБ са само тези 26%. Приликите са 74% загубени пари.

Луканов и Виденов бяха по-зле. Станишев определено се справи много по-добре от Бойко. Всеки който си види колко му е пълен портфейла при Станишев и сега при Бойко може да каже същото.

Коментар

това ли ти е критерия. Правителство което не води до национална катастрофа е прекрасно правителство. Че то и БСП не доведоха до национална катастрофа. И повече пътища направиха. Пък за митниците - ами що падат постъпленията като са овладяли корупцията. то така излиза че при БСП е била по-овладяна - поне чисто цифром.
          На БСП им спряха еврофондовете заради корупция. И накрая Европа ги уволни и българският народ ги изпрати в опозиция.

При едно сравнение на правителствата на Луканов, Виденов и Станишев с правителството на Бойко Борисов изборът е кристално ясен - в защита на демокрацията и отхвърляне на БСП. И вчера договорът, който правителството подписа с нашите евроатлантически партньори е ново доказателство за този неоспорим факт.
          Last edited by Стамболов; 11.10.2012, 11:13.

Коментар

Ами Бойко 96-97 какво е правил, А?

Тогава е бил в ансамбъл с бухалки, които след това замести с ленти.
            И Пиночет е правил лоши неща-Убил е 30 000 души, но след това народът му го направи пожизнен губернатор и всички се вдигнаха на протест в защитата му когато го арестуваха. Така , че хората се променят (поумняват) и стават по опитни. А когато натрупат и достатърно пари стават и патриоти,

Коментар

Ти малоумен ли си бе? Ами това през 1996 1997 г, Не е ли национална Катаствофа? Колко години ни върнаха назад?? Защо горя Парламента???, Хората се опитаха да изгорят заразата на Червената Чума!
              А 36.5% инфлация за 4 годишен мандат, при положение ,че НДСВ им оставиха добро наследство, не е ли катастрофа - И то през години на възход в Европа.. Излез от държавните структури и прави собствен бизнес като мен и тогава ще те питам кой ще ти индексира дохдите!
              Ами Бойко 96-97 какво е правил, А?

Тогава е бил в ансамбъл с бухалки, които след това замести с ленти.

Коментар

Чунчо, ти виждаш ли с какво ги хвалиш. Хвалиш ги защото не са разсипали всичко.
                Не твърда ,че ГЕРБ са много добри и успешни, но в сравнение с другите Управляващи досега ги слагам на Първо място. На второ НДСВ и на трето СДС.
                Ако Костов беше пресякъл корупцията и не крадеше , щях да го сложа на Първо място. Но Нашите митничари всяка седмица му носеха по куфарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                  -------------------------
                  Пишеш без да мислиш-естествено когато няма факти се залита на тази страна!2.Нищо не зависило, ама не казваш кой я назначи? 3.Накрая естествено следват обвинения към мен и към ГЕРБ-с голямото обвинение за диктатура, смех!!!
                  ------------------
                  Хайде лек ви ден!!!
                  Назначили са я за младши експерт. Бойко я назначи на длъжност сходна по отговорност с шеф на Булбанк. Знаеш ли какво прави един младши експерт и какво прави биг бос.

Ами естествено че ще следват обвинения в антидемократичност. Защото са антидемократични. А това поне на мен ама никак не ми харесва.

Коментар

Това са милиционерски прийоми. Дай доказателства - всеки корумпиран точно това казва. Ти можеш ли да дадеш доказателства за корупцията на БСП - ами не можеш. И аз не мога за ГЕРБ, но това не ми пречи да виждам кого облагодетелстват решенията на ГЕРБ.

Естествено че са по-некадърни ГЕРБ. От калинките преди нищо не зависеше, а ГЕРБ ги направи шефове. То това всеки го вижда.

Какво демократично има в това да заменяш правилата с решенията на една личност - пък била тази личност и Бойко. Какво демократично има в това да упражняваш контрол върху медиите. Защото не ми разправяй че нямало контрол.

Изобщо ти ако не си платен - значи си тотално промит мозък. Аз ако бях на теб поне щях да казвам че съм платен, че да не ме мислят хората за луд.
                    -------------------------
                    Пишеш без да мислиш-естествено когато няма факти се залита на тази страна!2.Нищо не зависило, ама не казваш кой я назначи? 3.Накрая естествено следват обвинения към мен и към ГЕРБ-с голямото обвинение за диктатура, смех!!!
                    ------------------
                    Хайде лек ви ден!!!
                    Last edited by zapalkata; 11.10.2012, 11:01.

Коментар

това ли ти е критерия. Правителство което не води до национална катастрофа е прекрасно правителство. Че то и БСП не доведоха до национална катастрофа. И повече пътища направиха. Пък за митниците - ами що падат постъпленията като са овладяли корупцията. то така излиза че при БСП е била по-овладяна - поне чисто цифром.
                      Ти малоумен ли си бе? Ами това през 1996 1997 г, Не е ли национална Катаствофа? Колко години ни върнаха назад?? Защо горя Парламента???, Хората се опитаха да изгорят заразата на Червената Чума!
                      А 36.5% инфлация за 4 годишен мандат, при положение ,че НДСВ им оставиха добро наследство, не е ли катастрофа - И то през години на възход в Европа.. Излез от държавните структури и прави собствен бизнес като мен и тогава ще те питам кой ще ти индексира дохдите!

Коментар

Правителство което за първи път в историята е на власт и опозиция са му най долните , и крадливи политици от БСП и ДПС.
                        1. Удържат Бюджетният дефицит в нормите.
                        2. Удържат инфлацията около 2.5% и това спира обедняването, и ме прави по богат (както е в ЕВРОПА-инфлация под 2%)
                        3. наливат пари в инфраструктура , която е офновен фактор за развитие на икономиката.
                        4. Озаптиха митниците и това е протекция за Българският бизнес и земедекие.
                        Още искаш ли???????

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

ПР-рите им са толкова зле, че облъчени знаят само една песен, превключването им води до затруднения
                          Няма да видиш един, който да започне отговор на въпросите ти с: "Да, по-малко са.....Защото...."
                          Предполагам че и в ПР кампаниите им действа същата Калинкофилия. Измислили бяха три послания и ги повтаряха до втръсване. Налели са стотици хиляди за ПР за да им измислят три послания, които при това могат много лесно да бъдат опровергани.

Коментар

, можеш ли да кажеш че в нещо ГЕРБ са по-добри от БСП.

По-малко корумпирани ли са.
                            Или по-кадърни.
                            Или пък може би по-демократични.
                            Правителство което за първи път в историята си е на власт и опозиция са му най долните , и крадливи политици от БСП и ДПС.
                            1. Удържат Бюджетният дефицит в нормите.
                            2. Удържат инфлацията около 2.5% и това спира обедняването, и ме прави по богат (както е в ЕВРОПА-инфлация под 2%)
                            3. наливат пари в инфраструктура , която е основен фактор за развитие на икономиката.
                            4. Озаптиха митниците и това е протекция за Българският бизнес и земедекие.
                            Още искаш ли???????
                            Last edited by 4un4o; 11.10.2012, 10:54.

Коментар

Запалката, ако се абстрахираш от отделни личности. Личностното фокусиране създава емоции и пречат на разумните преценки. Та ако се абстрахираш от личностите, можеш ли да кажеш че в нещо ГЕРБ са по-добри от БСП.

По-малко корумпирани ли са.
                              Или по-кадърни.
                              Или пък може би по-демократични.

Кажи само едно нещо в което ГЕРБ са по-добри от БСП. Аз лично не харесвам и двете. Но това че не харесвам никак БСП не ми пречи да не харесвам още повече ГЕРБ. Защото те за мен не са алтернатива на БСП, а са просто другите лоши.

ПР-рите им са толкова зле, че облъчени знаят само една песен, превключването им води до затруднения
                              Няма да видиш един, който да започне отговор на въпросите ти с: "Да, по-малко са.....Защото...."

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                                -----------------------

По-малко корумпирани ли са-напиши в каква точно корупция обвиняваш изпълнителната власт, не за друго, ами само да си по-конкретен!
                                Или по-кадърни-това говорене го знам-другите са тъпи!
                                Или пък може би по-демократични-Ако даваш факти, освен присъди, няма да е лошо!
                                Това са милиционерски прийоми. Дай доказателства - всеки корумпиран точно това казва. Ти можеш ли да дадеш доказателства за корупцията на БСП - ами не можеш. И аз не мога за ГЕРБ, но това не ми пречи да виждам кого облагодетелстват решенията на ГЕРБ.

Естествено че са по-некадърни ГЕРБ. От калинките преди нищо не зависеше, а ГЕРБ ги направи шефове. То това всеки го вижда.

Какво демократично има в това да заменяш правилата с решенията на една личност - пък била тази личност и Бойко. Какво демократично има в това да упражняваш контрол върху медиите. Защото не ми разправяй че нямало контрол.

Изобщо ти ако не си платен - значи си тотално промит мозък. Аз ако бях на теб поне щях да казвам че съм платен, че да не ме мислят хората за луд.

Коментар

Working...
                                X