IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Телевизионното правителство в действие!
    По БНТ1 здравната министърка Десислава Атанасова.
    По БТВ - Миро Найденов.
    По Нова ТВ- Симеон Дянков.

Не смея да включа кафеварката - какво ли ще излезе от там? Сигурно брадата на Веждито...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Аххаааааааааааааааа, бягаш от данъци а дребни чорбаджиьоо? Иначе си голем в изобличаването на държавните чиновници дето си бъркали в носа. Ами яз ако бях на някой от твоите работници бих те промушил на вилата задето ме осигуряваш на никакви пари и ме обричаш на бедност!

ВЕНСЕРЕМОС!!!
      Аз си осигурявам работниците на реалното възнаграждение Нали трябва да има и за държавните хрантутници

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Предполагам ,че са и на фирми и на ФЛ , Каква амнистия?
        Хахах, не си чул за амнистията на незаконните строежи ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ти идея си нямаш по колко начини мога да избягна данък на юридическо лице. Но при 10% се изгуби тръпката
          Сега говорим само и единствено за физически лица. Точно за тва те питах тези 31млрд на физ. лица ли са, дето ги говориш?

Я кажи за амнистията на имотите?
          Аххаааааааааааааааа, бягаш от данъци а дребни чорбаджиьоо? Иначе си голем в изобличаването на държавните чиновници дето си бъркали в носа. Ами яз ако бях на някой от твоите работници бих те промушил на вилата задето ме осигуряваш на никакви пари и ме обричаш на бедност!

ВЕНСЕРЕМОС!!!

Коментар

Предполагам ,че са и на фирми и на ФЛ , Каква амнистия?

Коментар

Аааа , усети се ,че не можеш да избягаш от този данък.На фирмите той формира печалба и се облага с 10% плюс ако разпределиш девидент още 5% а ЕТ направо 15%
              Ти идея си нямаш по колко начини мога да избягна данък на юридическо лице. Но при 10% се изгуби тръпката
              Сега говорим само и единствено за физически лица. Точно за тва те питах тези 31млрд на физ. лица ли са, дето ги говориш?

Коментар

Че кво ги бара ИП ,ПФ и разни договорни фондове закона за данъка върху лихвите на физ. лица? Те и до сега си плащат данък върху лихвите
                Аааа , усети се ,че не можеш да избягаш от този данък.На фирмите той формира печалба и се облага с 10% плюс ако разпределиш девидент още 5% а ЕТ направо 15%, но в ЕТ изравняваш и осигуровките до максималният осигурителен праг и става лошо ако имаш големи печалби.
                Last edited by 4un4o; 11.10.2012, 22:52.

Коментар

• Не само БНБ, но и банкерите изненадани с "данък депозит"

Е така ли смятат да постигнат ефект на потребление . хйахахах
                  Last edited by X_Y; 12.10.2012, 10:40.
                  Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

Не е доход и никой не е решил да облага кредитите.
                    Не само, че не трябва да ги облага, а трябва да им приспада 10% разход. Така е в нормалните държави, не в психиатричните клиники дето обитава Пешо. Навсякъде хората стимулират икономиката си, не мизерните еснафи които се самодоволяват!

Коментар

Че кво ги бара ИП ,ПФ и разни договорни фондове закона за данъка върху лихвите на физ. лица? Те и до сега си плащат данък върху лихвите
                      Мислех ,че са освободени заради това че са пари на физически лица...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Що му доставяш удоволствие да му отговаряш на това недоразумение? Кой нормален би си помислил, че е доход??
                        Само в психиатричните клиники медицинските сестри ги обучават, че кредита е доход
                        Най голямото недоразумение в този форум си ти.Да не говорим след употреба на пещерска колко изпростяваш.

Коментар

Е това е велико.Направо ще си го сложа в рамка.Най добре е да върнем член първи и в него да сменим БКП с ГЕРБ.И член 2 каквото каже Светиня му те това е то

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            По въпроса за данъка и аз досега пазех мълчание ,защото като участник на БФБ виждам повече плюсове за борсата отколкото минуси в личното ми охарчване при приемането му...
                            Само като се сетя ИП ,ПФ и разни договорни фондове колко кеш държат в банки и печелят от лихви.... А тези с ДЦК и по два процента на година който им дава МФ...
                            Това е данък за богатити а не за бедните....Така че е ляво мероприятие ...а аз съм с леви разбирания...

Коментар

Не е доход.
                              Що му доставяш удоволствие да му отговаряш на това недоразумение? Кой нормален би си помислил, че е доход??
                              Само в психиатричните клиники медицинските сестри ги обучават, че кредита е доход

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Айде да ми кажеш кредита доход ли е?Що не отговориш на това.

Коментар

Working...
                                X