IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Новият ни кмет от Герб, е започнал офанзива и и прави основен ремонт(цялостно поменяне на асфалтовите настилки, и ремонт на отводнителните шахти по всички ценрални булеварди. Освен това Всикго се прави изключително качествено. За пръв път виждам в живота си такова качество.Браво на ГЕРБ. Големи управленци са. Спряха кражбите и всичките ми данъци отиват в Инфраструктурата. Ще има и втори мандат. Това се вижда и през крив макарон.!
    Навсякъде личат успехите на ГЕРБ. С въвеждането на новите данъци обаче са способни да ме направят техен фен форевър!!!
    Понеже са доста несигурни при въвеждането на непопулярни политики, мога да ги посъветвам да имат сетива за мършите. Колкото повече реват мършите /червени олигарси, банкери и съмнителни бизнесмени от всякакъв калибър, дори в инвестора, както и лачени мекерето от институт за пазарна икономика/ толкова закона е по-добър и успешен удар в 10-ката!
    Хайде да въвеждат догодина и прогресивното облагане и съм сигурен, че БОРИСОВ ЩЕ Е НОВИЯТ ХЕЛМУТ КОЛ С ЧЕТИРИ МАНДАТА! ДАВАЙ БОЙКОООООООООО!

Коментар

• Мирисът на ГРОБ овоня цялата държава...

Мирисът на ГРОБ овоня цялата държава...
      http://alchemicalshots.blogspot.com/...blog-post.html

Коментар

• Новият ни кмет от Герб, е започнал офанзива и и прави основен ремонт(цялостно поменяне на асфалтовите настилки, и ремонт на отводнителните шахти по всички ценрални булеварди. Освен това Всикго се прави изключително качествено. За пръв път виждам в живота си такова качество.Браво на ГЕРБ. Големи управленци са. Спряха кражбите и всичките ми данъци отиват в Инфраструктурата. Ще има и втори мандат. Това се вижда и през крив макарон.!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          [B][SIZE="3"]
          Следващ мандат няма да има. Лалка от Калофер, ще е най- високия резултат, който ГЕРБ ще е постигнал за в бъдеще! Идат предсрочни избори с референдума!!!
          Ще има чадо , ще има, Ще ви изпраскаме отзад и на следващите избори! Вие нали сте алащисали вече, и няма да ви заболи колкото първият път.
          БСП са политически труп. Виж ако се появи някоя нова формация със доказали се люде , може да стане някаква по сериозна промяна, но аз не я виждам още тази формация и какви хора ще участват в нея

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Чунчо, стига бе човек На промоцийки ли я караш? Не знам каква е цената на нафтата и бензина, просто като зареждам не гледам. Със сигурност зареждам на по-ниски цени от теб, без да ходя в Лидъл. От тук нататък, да ми обясняваш, че на Бойко приятелчето ни дава евтин бензин - аеееее, няма нужда
            Не бре! Отварям очите на голите и босите как да спестят някой лев, и да не плачат ,че горивото било 3 лева. Аз лично искам да стане 5 лв за литър , за да намалее малко трафика. Цигарите по 20 лева. за кутия.

Коментар

• Ако ГЕРБ се ускори и въведе и прогресивно подоходно облагане, ще гласувам за тях до гроб!
              САМО ГЕРБ!!

Коментар

• http://www.segabg.com/pic/10945/619795-l.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Нормално .Като се има предвид ,че другарите никога не са си отивали от управлението естетвено е ,че всеки един направил опит да каже истината за същите ,ще бъде цензуриран .
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/159417

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                      за ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        С драскачи като тебе,положението ще се влошава.Много станахте тарикатите!!!
                        Не е малко са вече балъците който смятат ,че няма тарикати....днес

Коментар

Положението вече е такова, че няма нужда от надъхване!
                          С драскачи като тебе,положението ще се влошава.Много станахте тарикатите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Надъхвате ли се!!!
                            Положението вече е такова, че няма нужда от надъхване!

Коментар

Всичко по реда си! Много си прав за куклата на конци!

Надъхвате ли се!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Обаче трябва да махнем и президента.. кукла на конци не ни трябва
                                Всичко по реда си! Много си прав за куклата на конци!

Коментар

Working...
                                X