Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Над 100 души се борят за едно място в МВР. До края на 2013 г. трябва да бъдат назначени близо 2000 полицаи, каза пред журналисти в Пловдив вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Не мога да разбера. Аз ли съм тъп, журналистите ни ли са идиоти или на Цецко му куца фиСкОлтурното образование.
Абе мое ли 200 000 човека да искат да стават полицаи в тази държава????
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧунчев! Кой откри музей на Социалистическото изкуство? ГЕРБ!
Чунчев! Кой направи нов паметник на Тодор Живков в Правец? ГЕРБ!
Чунчев! Кой е бил член на Българската комунистическа партия? Бойко Методиев Борисов! А не Сергей Станишев.
Ерго, кои са комунисти, Чунчев? Бойко Борисов и ГЕРБ!
Впрочем това се потвърждава от игричките на Бойко с Русия по темата "Белене".
След като три години и нещо Бойко НЕ Е ПРЕКРАТИЛ проекта Белене, а само отлага нещата...
След като три години и нещо руснаците продължават да доставят оборудване и да работят по централата, щото руският изпълнител "Атомстройекспорт" НЕ Е УВЕДОМЕН, че спираме проекта...
След като за три години и нещо Боко Тиквата успя да похарчи целия финансов резерв на държавата...
След като за три години и нещо Бойко увеличи задлъжнялостта на НЕК към "Атомстройекспорт"...
Сега предстои да се разплатим на руснаците с дялове от НЕК.
Истината е че Бойко ще подари на руските акули контрола над българската енергетика. И тогава дупе да ни е яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпкиКъм този момент, 01 45 н,, 16.10.2012 , всички са на линия, но по някаква странна причина отбягват диалог, най-вероятно утре ще коментират, че ГЕРБ са платили за моето участие.
Много градивно и смело! "Правителство ще сваляме....................."
Майната им на ГЕРБ ................
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е интенет форум. Не е искренно и лично. Мненията ми имат или нямат стойност сами по себе си. без значение кой съм аз, на колко години съм или с какво съм се занимавал и се занимавам
След като е интернет форум, според теб можеш да си пишеш каквото и да е, срещу когото и да е /доста наивно/?
На колко години си?
Аз също имам права и те са да не ме обиждат анонимни участници, защото в даден момент ще поискам да разкрия тяхната анонимност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДоста си хитър. НИКОГА не съм бил на държавна работа и не взимал нито 1 лв. хонорар от държавата! Както съм казвал не веднъж, занимавам се с внос и дистрибуция на електроматериали! Това, че на теб не ти стиска да кажеш неща повече, говори само по себе си за теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениети си много любопитен. Тава пак нещо милиционерско трябва да е. Ама не са те шлифовали достатъчно. най много някой сержантче в провинциално РПУ.Last edited by първи стъпки; 16.10.2012, 01:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа ГЕРБ арогантната и войнствуваща простотия са маниер на поведение.Всички се стремите да приличате на лидера си.Субсидии не получавам от ГЕРБ а от ЕС.Ако чаках на тях нищо нямаше да има.Сокола рано или късно ще дойде на власт колкото и да злобеете щото неговите раждат а ти правиш чекии
Защо Джевдет Чакъров направи монопол за сметищата, а като дойде ГЕРБ, стана на пазарен принцип и има десетки фирми /МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ В ЕКО МИНИСТЕРСТВОТО/? Просто си доста зелен, за да коментираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа ГЕРБ арогантната и войнствуваща простотия са маниер на поведение.Всички се стремите да приличате на лидера си.Субсидии не получавам от ГЕРБ а от ЕС.Ако чаках на тях нищо нямаше да има.Сокола рано или късно ще дойде на власт колкото и да злобеете щото неговите раждат а ти правиш чекии
Няма ли да налееш още парички във фотоволтаици? Е вероятно и аз като теб може би щях да ръся огън и жупел, ако ми бяха врътнали кранчето да продавам прескъпа енергия на любимия народ. Сигурно затова в Сокола ти е надеждата - да отпуши пак далаверката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНа колко години си?
Не се притеснявай да кажеш, ние от ГЕРБ го знаем вече
Кажи наистина, защото пишеш нелепи неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНали, отново комунистечиските репертоари срещу него. Абе герберите да не сте се учили все в държавна сигурност. сякаш всичките сте завършили само Симеоново.
Не се притеснявай да кажеш, ние от ГЕРБ го знаем вече/според вашата теория на консп./
Кажи наистина, защото пишеш нелепи неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеТочно така се представяш - като интелигенция, която гледа с презрение и насмешка, но е с нежна душа, да не би да я погледнат накриво и се притеснява от милиционерщина, диктатура, въпреки че най-обича точно тях да обслужва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха още един приьом от годините на сталинизма. По надолу писах за Георги Марков. Та точно той пише за това как интелигентността се е представяла като за посмещище, осмивала се е защото тъпите селяндури дето само овце са можели да пасат са се чувстнвали постоянно фрустрирани че всъщност интелигенцията гледа на тях с презрение и насмешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеЦелите са за смазване на престъпността и корупцията, а средствата са посочени в закона и се прилагат от полицията по искане на прокуратурата и със санкцията на съда.
Какво точно не те устройва, колега?
Ако нещо не е както трябва - имаш прокуратура, омбудсман - действай, а не лей сълзи във форумите.
Коментар
Коментар