IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оферта - копнато от заключената тема:

хъпсурт, мога да се басирам на каквото искаш и да си избереш показател, по който ще го мерим, но реален показател, тип - средна работна заплата, минимална заплата, минимална пенсия, цени на имотята, бвп и там каквото се сетиш. Ако искаш може и някой от любимите на премиера разтегливи понятия, тип - колко гъркини ще дойдат в Бг за да бършат старчески задници за мин. заплата в Бг (шибането от местния феодал ще е бонус, щото ненаевана българка, бачкаща в малякия няма) и т.н. Избери си показател, задаваме хоризонт, внасяме парата на депозит в инвестора и след 5 години който познал - да са му честити.

Предложението е отворено и към герберасти, парите не миришат, както казал Веспасиан, като обложил кенефите в рим, а и все са червени пари, така че баш ме брига

Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
    За съжаление Дянков е прав ... след 5 години наистина ще задминем гърците.

... но причината е, че гърците ще се сгромолясат и стандарта им ще падне под нашия,

... а не че нашия ще се вдигне толкоз че да настигнем гърците в сегашния им вид.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аз виждам, че при БСП за четири години пенсиите нарастнаха над 50% при инфлация 36%.
      Аз виждам, че при БСП реалните доходи на хората нарастнаха над 45%, при инфлация 36%.
      Аз виждам, че при БСП всяка Коледа имаше коледни пенсии за пенсионерите и 13та заплата за държавните служители, учители и т.н.
      Аз виждам че при БСП фискалният резерв се увеличи двойно, до 8 милиарда лева.
      Аз виждам, че при БСП външният и вътрешният дълг намаляха.

Също така виждам, че при ГЕРБ пенсиите не са увеличени с нито стотинка, въпреки инфлацията от вече 12%.
      Аз виждам, че при ГЕРБ реалните доходи са се увеличили точно колкото инфлацията, тоест НИКАК.
      Аз виждам, че при ГЕРБ НЯМА коледни надбавки.
      Аз виждам че при ГЕРБ фискалният резерв е намалял с 3 милиарда за три години.
      Аз вижда, че при ГЕРБ вътрешния и външния дълг са се увеличили.

И не го виждам само аз!
      Всяка Коледа имаше по един гол БСПесовски ЧЕП от обезценка на доходите със средно 9% (35.6% за 4 години) засегнало над 2.5 милиона работещи в частният бизнес
      П.П. Хорат които изритаха от властта БСП крадливи помияри като крастави Песове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Чунчув одеве ти обясних нещо ма явно толкова много си се опиянил от измисленото величие на гробарите че не вдяваш.Спрете арогантността и надменното отношение към хората.Спрете да обиждате и да се подигравате на хора които най добронамерено ви критикуват.Ще плачете.Чака ви съдбата на црънио мангал от Драгалевци.
        Правителството отпусна в сряда 3.5 млн. лева за обезопасяване на пътя към хидровъзел "Цанков камък" и по този начин плати за гафовете на възложител, строител и технически надзор при изграждането на "златната" 20-километровата отсечка Смолян – Девин – Кричим, глътнала 240 млн. лева до момента.
        Според тази предложената оферта един километър от отсечката Стара Загора – Нова Загора ще струва 2 млн. евро на километър, при заложени в процедурата 3 млн. евро. Нека да припомним, че същата компания построи Лот 1 на същата магистрала за 2.6 млн. евро за километър.
        Ти това ли искаш. Песовете помияри да крадат от Бюджета?
        П.П. ВИЖ ПОМИЯРИТЕ СА ПОСТРОИЛИ ЛОТ 1 СЪС 600 000 ЛЕВА НА КИЛОМЕТЪР ПОВЕЧЕ.задаваш ли си въпроса защо са платили по висока цена? Ако си тъп ще ти помогна . За да има за рушвети. БСП крадливи песове, им викат мотивационни. Демек крадат си от бюджета законно и си взимат мотивационните от фирмите "спечелили" търга. Батко и Братко.
        Last edited by 4un4o; 20.11.2012, 09:40.

Коментар

Простащината се лее от всяка дума на Пожарникаря.
          Изтъпани се днес и обяви, че не може да увеличи пенсиите заради ... естествено-тройната коалиция. Щото била изхарчила парите за "водното огледало" и Цанков камък.
          Ама това че "водното огледало" струва 70 -80 милиона лева максимум... Ама това че така се спасява града от възможно наводнение... Ама това че така се създава възможност за извеждане на едно място канализацията на Кърджали и може най-после да се направи пречиствателна станция... Ама това че тези мизерни 70 милиона нямат и по един лев на месец на пенсионер за мандата му... Ама това че част от парите са по ОП "Регионално развитие"... Няма значение.Виновни са! Важни са лъжите на Тиквата!

Това че Цанков камък се се строи с австрийски пари... Това че с този язовир се завършва напълно каскадата "Въча"... Това че с този проект изпълняваме едно от изискванията на ЕС за "зелена" енергия... Това че ще допринесе за балансиране на мощностите в енергийната система.... Няма значение. Важно е под път и над път Тиквата да плюе по предните.

А бе как не чухме Иван Костов да се оплаква от лошото наследство?! Като намери ометена хазна и разбита държава, потънала в дългове до ушите.

А този Тиквоч наследи пълна хазна, намалени дългове и плаче вече три и половина години... И тука един подобен на него идиот ни занимава с бюджета от 2009та...
          Хан Аспарух е виновен че се е спрял тука а не е продължил на Запад.Самуил е виновен за византийското робство.
          Иван Шишман е виновен за турското робство.Турците и руснаците са виновни че матряла с каишката е такъв.Палачи детейййййййй баштъ ти Бойко е НЕВИНЕН..

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            това което глупаци като тебе не виждате е , КАК ПРИ ГЕРБ СЕ РАБОТИ и КАК ПРИ ТРОЙНАТА СЕ КРАДЕШЕ .....

а това което вдигнаха е не защото са много добрички , а защото НИЕ ИМ ДАДОХМЕ ПОВЕЧЕ , т.е. ние ,чрез нашия труд ( тебе , монти и коки не ви включвам , защото сте търтеи ) , та със събраните от нас повече пари , каквото откраднаха ,откраднаха и от кумова срама решиха да върнат част от парата под формата на увеличение.....

другото нещо което шапкарския ти мозък не иска да разбере е ,че една система особено от такава величина като Икономиката на една държава трябва да работи без големи сътресения , плавно и без големи отклонения от приетите за нормални величини ...а при тройната какво стана - огромна инфлация , рязко обезценяване на парите , ненормални излишъци и т.н.

И НАЙ-ВАЖНОТ шапка ...след толкова ООООГРОООМНИ УСПЕХИ , защо ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ и ТО НЯКОЛКО ПЪТИ ...... нали бяхте доволни , охранени и щастливи.... забравяш ,че бяхте и отвратени от наглото и самозабравило се Правителство и Олигархия.....

и много хора го виждаха това и най-важното помнят ...помнят
            Е сега ще видиш как вие ще загубите изборите.

Коментар

• гигов прати го на Станишев това послание за най - голямата икономика в света

„Фискалната пропаст“ може да предизвика втора рецесия в американската икономика и да покачи безработицата до над 10%, обявиха от международната рейтингова Fitch, цитирани от Ройтерс.

да си го сложи в Кучешкия кабинет.....

в цифри говорим за над 20 000 000 души .... двадесет милиона безработни , гладни и нещастни American People .....
              Last edited by йосиф; 20.11.2012, 08:18.

Коментар

Аз виждам,

И не го виждам само аз!
                това което глупаци като тебе не виждате е , КАК ПРИ ГЕРБ СЕ РАБОТИ и КАК ПРИ ТРОЙНАТА СЕ КРАДЕШЕ .....

а това което вдигнаха е не защото са много добрички , а защото НИЕ ИМ ДАДОХМЕ ПОВЕЧЕ , т.е. ние ,чрез нашия труд ( тебе , монти и коки не ви включвам , защото сте търтеи ) , та със събраните от нас повече пари , каквото откраднаха ,откраднаха и от кумова срама решиха да върнат част от парата под формата на увеличение.....

другото нещо което шапкарския ти мозък не иска да разбере е ,че една система особено от такава величина като Икономиката на една държава трябва да работи без големи сътресения , плавно и без големи отклонения от приетите за нормални величини ...а при тройната какво стана - огромна инфлация , рязко обезценяване на парите , ненормални излишъци и т.н.

И НАЙ-ВАЖНОТ шапка ...след толкова ООООГРОООМНИ УСПЕХИ , защо ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ и ТО НЯКОЛКО ПЪТИ ...... нали бяхте доволни , охранени и щастливи.... забравяш ,че бяхте и отвратени от наглото и самозабравило се Правителство и Олигархия.....

и много хора го виждаха това и най-важното помнят ...помнят
                Last edited by йосиф; 20.11.2012, 06:43.

Коментар

• Аз виждам, че при БСП за четири години пенсиите нарастнаха над 50% при инфлация 36%.
                  Аз виждам, че при БСП реалните доходи на хората нарастнаха над 45%, при инфлация 36%.
                  Аз виждам, че при БСП всяка Коледа имаше коледни пенсии за пенсионерите и 13та заплата за държавните служители, учители и т.н.
                  Аз виждам че при БСП фискалният резерв се увеличи двойно, до 8 милиарда лева.
                  Аз виждам, че при БСП външният и вътрешният дълг намаляха.

Също така виждам, че при ГЕРБ пенсиите не са увеличени с нито стотинка, въпреки инфлацията от вече 12%.
                  Аз виждам, че при ГЕРБ реалните доходи са се увеличили точно колкото инфлацията, тоест НИКАК.
                  Аз виждам, че при ГЕРБ НЯМА коледни надбавки.
                  Аз виждам че при ГЕРБ фискалният резерв е намалял с 3 милиарда за три години.
                  Аз вижда, че при ГЕРБ вътрешния и външния дълг са се увеличили.

И не го виждам само аз!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Това че с този язовир се завършва напълно каскадата "Въча"... ...
                    Да ти го нагъча, промит мозък. Ти не виждаш ли какво са правили през 2009. Това мисъл за народа и държавата ли е да крадат като разпрани за последно ДДС и Акцизи?
                    2.5 милиарда данъци не са събрали и после Бойко да им плаща увеличението на пенсиите. Тези са за разстрел. Навремето разстрелваха хора за 3 вола и една каруца, че и за по-малко-за една приказка на въпреки!.
                    Last edited by 4un4o; 20.11.2012, 01:03.

Коментар

• Простащината се лее от всяка дума на Пожарникаря.
                      Изтъпани се днес и обяви, че не може да увеличи пенсиите заради ... естествено-тройната коалиция. Щото била изхарчила парите за "водното огледало" и Цанков камък.
                      Ама това че "водното огледало" струва 70 -80 милиона лева максимум... Ама това че така се спасява града от възможно наводнение... Ама това че така се създава възможност за извеждане на едно място канализацията на Кърджали и може най-после да се направи пречиствателна станция... Ама това че тези мизерни 70 милиона нямат и по един лев на месец на пенсионер за мандата му... Ама това че част от парите са по ОП "Регионално развитие"... Няма значение.Виновни са! Важни са лъжите на Тиквата!

Това че Цанков камък се се строи с австрийски пари... Това че с този язовир се завършва напълно каскадата "Въча"... Това че с този проект изпълняваме едно от изискванията на ЕС за "зелена" енергия... Това че ще допринесе за балансиране на мощностите в енергийната система.... Няма значение. Важно е под път и над път Тиквата да плюе по предните.

А бе как не чухме Иван Костов да се оплаква от лошото наследство?! Като намери ометена хазна и разбита държава, потънала в дългове до ушите.

А този Тиквоч наследи пълна хазна, намалени дългове и плаче вече три и половина години... И тука един подобен на него идиот ни занимава с бюджета от 2009та...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

член първи от конституцията е готов...
                        Сега чета една книжка на английски "OUTLAW ROUNDUP" на Bradford Scott.

Така по лесно различавам :
                        НИЕ ДОБРИТЕ VS ВАС ЛОШИТЕ!
                        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                          Значи ако си против ГЕРБ си или престъпник или дребен нарушител на ЗДвП или други закони.

член първи от конституцията е готов...

Коментар

• Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              И аз станаха мразител.
                              Заради фаровете, заради 50-то леф глоба, и заради 100-те лефа дето ще ми ги удържат от лихвите по депозита.
                              За тия малоумници никога вече няма да гласувам.
                              Осраха се като Костов. Народа им даде доверие, а те му бръкнаха в джоба.
                              Хората за 50 лефа работят ден дори два, а ушевите искат да му ги вземат заради
                              едни фарове, и петте стинки в касичката на Вальо Златев!
                              Ето кое стабилизира и бетонира вярата ми в ГЕРБ! Само хора които нарушават или презират закона ги мразят! Достатъчно показателно. Значи ако си против ГЕРБ си или престъпник или дребен нарушител на ЗДвП или други закони.
                              НЕЩАТА МОГАТ ДА СЕ ОПРОСТЯТ ПОВЕЧЕ:

НИЕ ДОБРИТЕ VS ВАС ЛОШИТЕ!
                              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Абе, коя я тази до Бойко???

Коментар

Working...
                                X