IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поне едно нещо веднага изпъква. Демокрацията в България не е необратим процес. Очевидно има много хора в обществото мислещи тоталитарно.И сред управляващи и сред управляваните.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Просто не мога да си обясня как някои привидно интелигентни хора подкрепят такива откровено тоталитарни идеи, излезли сякаш изпод перото на Троцки, само защото са идеи на партията на която симпатизират? Недоумявам просто! А бе кажете-тук малко моите любимци прекаляват! Ама не! Утре ще оправдаят и концлагерите, под благовидния предлог, че някои "вредни" индивиди трябва да бъдат изолирани от обществото. Щом сега одобряват невръстното дете да бъде отнето от родителите и да го възпитава държавата, няма да се учудя.

Разбира се нямам предвид 4un4o, на когото липсва дори привидна интелигентност.
      Абсолютно, и аз оставам втрещен. Това си е сталинизъм.

Коментар

• Просто не мога да си обясня как някои привидно интелигентни хора подкрепят такива откровено тоталитарни идеи, излезли сякаш изпод перото на Троцки, само защото са идеи на партията на която симпатизират? Недоумявам просто! А бе кажете-тук малко моите любимци прекаляват! Ама не! Утре ще оправдаят и концлагерите, под благовидния предлог, че някои "вредни" индивиди трябва да бъдат изолирани от обществото. Щом сега одобряват невръстното дете да бъде отнето от родителите и да го възпитава държавата, няма да се учудя.

Разбира се нямам предвид 4un4o, на когото липсва дори привидна интелигентност.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Няма никакво противоречие. Задължителното образование е едно на ръка. То е нужно и полезно, и само пълен идиот може да го отрича. Образованието дава образование, детската градина дава възпитание. Не е работа на държавата да дава задължително възпитание. Всъщност това е брутално навлизане в личните избори на едно семейство. Аз съм против да се вменява и на училището ролята на възпитател. това е работа на семейството. Ценностите на децата трябва да се оформят от този който най-много го е грижа за тях. Семейството им. Не от някаква бездушна държавна институция, пълна с недоплатени хора, станали учители, просто защото не им се бачка на пълен работен ден.

По програми писани от политически подмазвачи, чиято морална чистота се оспорва от всеки разумен българин. А да се прави задължително възпитание на децата от същите тези морални парии, каквито са нашите политици е просто безумие. Тези хора поне за мен на 90% са за затвора. И не изпитвам никакво желание тези престъпници да определят как ще се възпитава детето ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Викаш сигурен си.

Ако не друго този разговор ме убеждава че в училищата трябва задължително да има някакво обществено образование. Насочено точно към основите на обществото, на държавата и на правото. Аз настина съм шокиран от това че се налага да говоря за допустимите рамки на намеса на една демократична държава в изборите на хората и на обществото и то точно в този форум. Хайде някой прост депутат да прави идиотски предложения, не ме учудва чак толкова.
            Последно - трябва ли да има задължително образование и задължителни предмети в него?

Не виждаш ли как сам си противоречиш?

А и не забеляза ли, че нямаш подкрепа от останалите никове в темата?

Преспи тая вечер и утре на свежа глава се изказвай относно "личния избор" в една либерална държава. Леко ми оксиморонее тая работа, но кой съм аз да те уча. Ти си "частен ученик".
            Last edited by anon6706; 26.11.2012, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не се надявай.
              Викаш сигурен си.

Ако не друго този разговор ме убеждава че в училищата трябва задължително да има някакво обществено образование. Насочено точно към основите на обществото, на държавата и на правото. Аз настина съм шокиран от това че се налага да говоря за допустимите рамки на намеса на една демократична държава в изборите на хората и на обществото и то точно в този форум. Хайде някой прост депутат да прави идиотски предложения, не ме учудва чак толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Надявам се че нямаш в предвид моето мнение
                Не се надявай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ТУК МАЛКО ПРЕКАЛИ- А ЗАЩО СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ- ВИЖ ТЕОРИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА
                  Надявам се че нямаш в предвид моето мнение

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/11...ednali_putni/- уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу ууууууууууууу

Коментар

• ШЕФЪТ НА НАП СЕ ПОХВАЛИ С ДОБРИТЕ ПРИХОДИ В ХАЗНАТА:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5319631
                      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...0%BE%D0%BD%29:)

Коментар

• http://www.ometeo.net/edu/html/2010205.htm:)

Коментар

• http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B0%D0%B2%D0%B0

Коментар

• ТУК МАЛКО ПРЕКАЛИ- А ЗАЩО СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ- ВИЖ ТЕОРИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Значи, Държавата (данъкоплатците - аз, ние) имаме само задължения към теб и семето ти (семейството), но нямаме никакви права? Така ли да те разбирам?
                                Точно така. Това е либералното мислене. Самата идея че държавата има права към личните избори е тоталитарна идея.

Коментар

Working...
                                X