If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мулти културните общества имат подобна образователна система и е ясно защо. Очевидно, демографската картина е по- лоша от това, което предполагаме. Нашите деца трябва да бъдат там, за да свикват с различността, а другите- за да се социализират. Втората причина (според мен) е силното учителско лоби- от 120К на 60К годишно деца, си е сериозен проблем за раб. места.
Задължителна детска градина е пълна глупост. Ако това действително стане закон, еле пък ако почнат да правят някакви мултикултурни детски градини ще стане доста напечено на ГЕРБ. Никак не е приятно да си правят експерименти с деца.
Кабаиванов ли се нарича най-прясната патерица на ГЕРБ. Вярно, че ГЕРБ са велики, бате Бойко е неповторим стратег и вожд, който трябва да следваме неотлъчно до самопожертвование, но не игра ли малко мръсно с тази подлога Кабата? Все пак да разцепиш и съсипеш партия за три дни, не е много джентълменска постъпка, да ме извинява негово Величество!
Бойко си подля сам вода с това. Сега когато СДС отива в небитието, гласовете които иначе щеше да вземе ще отидат в истинската опозиция на ГЕРБ. Ако доскоро нямаше почти никакъв шанс СДС или ДСБ да влезат в парламента сега шансовете на Костов се вдигнаха значително.
Аферата Хохегер , или как Сергей прати едни милиони на данъкоплатците да се позавъртят в Австрия, за да се върнат после в сметките на другарката Моника Йосифова :
И се извинявам, че преди година-две казах че БСП и СДС са единствените две големи демократични партии. Лъгал съм се. СДС са болшевики. И изключват от партията "меншевиките".
Кабаиванов ли се нарича най-прясната патерица на ГЕРБ. Вярно, че ГЕРБ са велики, бате Бойко е неповторим стратег и вожд, който трябва да следваме неотлъчно до самопожертвование, но не игра ли малко мръсно с тази подлога Кабата? Все пак да разцепиш и съсипеш партия за три дни, не е много джентълменска постъпка, да ме извинява негово Величество!
Къде задълбахте в Тофлър и мултикултурните общества, толерастия и друга п....растия?!
Я веднага да обсъдим днешното фиаско на СДС, това е истинската тема в политика. Или вие комуноидите пишете в политика само някакви измислени авторски бленувания на шизоиди от биволь, блогчета и врели некипели?!
Бог да го прости СДСто!
И се извинявам, че преди година-две казах че БСП и СДС са единствените две големи демократични партии. Лъгал съм се. СДС са болшевики. И изключват от партията "меншевиките".
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
И пак по темата за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО влизане на децата в детска градина на 4 години.
Аз не съм против да има такава ВЪЗМОЖНОСТ, ами съм против да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Защото е очевадно, че ГЕРБ твърдо залита към ПРИНУДАТА и няма граница, която да ги спре. То и неслучайно Бойко прокламираше арестите като най-добрата антикризисна мярка. Видяхме пълния провал на тази простотия.
Друг е въпросът, ако с парите отпуснати за "ромско включване" и др. подобни се направят едни детски градини. И децата там да получават закуска, обяд и следобедна закуска, медицински грижи, най-необходимите дрешки, да ги приучват на хигиенни навици, да ги обучават на български. И защо не да ги изкъпват? Ама всичко да е доброволно. Коя майка, пък била тя и най-тъпата циганка, не би си завела детето там? ДОБРОВОЛНО. Това е демокрацията, а не с глоби и насилие.
Къде задълбахте в Тофлър и мултикултурните общества, толерастия и друга п....растия?!
Я веднага да обсъдим днешното фиаско на СДС, това е истинската тема в политика. Или вие комуноидите пишете в политика само някакви измислени авторски бленувания на шизоиди от биволь, блогчета и врели некипели?!
Мулти културните общества имат подобна образователна система и е ясно защо. Очевидно, демографската картина е по- лоша от това, което предполагаме. Нашите деца трябва да бъдат там, за да свикват с различността, а другите- за да се социализират. Втората причина (според мен) е силното учителско лоби- от 120К на 60К годишно деца, си е сериозен проблем за раб. места.
Я да ни кажеш КОЕ точно мултикултурно общество има подобна образователна система? Която да ЗАДЪЛЖАВА родителите да дават децата си да ги възпитава държавата от 4 годишна възраст? Къде е така? В САЩ? Те са доста мултикултурни. Или в Русия? Също има доста народности и култури. Повече от сто-доколкото ми е известно. Или в Британската общност? Къде е задължително освен в "1984" на Оруел?
Коментар