IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.segabg.com/article.php?id....php?id=626039

Е това е ГЕРБ, или ГРОБ , по избор на длъжника.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Бог да го прости СДСто!
      А сега вече и БСПто, старшинка...

Обама ще приеме Бойко Борисов на 3 декември

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5320951

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Мулти културните общества имат подобна образователна система и е ясно защо. Очевидно, демографската картина е по- лоша от това, което предполагаме. Нашите деца трябва да бъдат там, за да свикват с различността, а другите- за да се социализират. Втората причина (според мен) е силното учителско лоби- от 120К на 60К годишно деца, си е сериозен проблем за раб. места.
        Задължителна детска градина е пълна глупост. Ако това действително стане закон, еле пък ако почнат да правят някакви мултикултурни детски градини ще стане доста напечено на ГЕРБ. Никак не е приятно да си правят експерименти с деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          Кабаиванов ли се нарича най-прясната патерица на ГЕРБ. Вярно, че ГЕРБ са велики, бате Бойко е неповторим стратег и вожд, който трябва да следваме неотлъчно до самопожертвование, но не игра ли малко мръсно с тази подлога Кабата? Все пак да разцепиш и съсипеш партия за три дни, не е много джентълменска постъпка, да ме извинява негово Величество!
          Бойко си подля сам вода с това. Сега когато СДС отива в небитието, гласовете които иначе щеше да вземе ще отидат в истинската опозиция на ГЕРБ. Ако доскоро нямаше почти никакъв шанс СДС или ДСБ да влезат в парламента сега шансовете на Костов се вдигнаха значително.

Коментар

• Аферата Хохегер , или как Сергей прати едни милиони на данъкоплатците да се позавъртят в Австрия, за да се върнат после в сметките на другарката Моника Йосифова :

ДРУГАРИ, ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ!
            Don't work hard, work smart!

Коментар

Бог да го прости СДСто!

И се извинявам, че преди година-две казах че БСП и СДС са единствените две големи демократични партии. Лъгал съм се. СДС са болшевики. И изключват от партията "меншевиките".
              Кабаиванов ли се нарича най-прясната патерица на ГЕРБ. Вярно, че ГЕРБ са велики, бате Бойко е неповторим стратег и вожд, който трябва да следваме неотлъчно до самопожертвование, но не игра ли малко мръсно с тази подлога Кабата? Все пак да разцепиш и съсипеш партия за три дни, не е много джентълменска постъпка, да ме извинява негово Величество!
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                Къде задълбахте в Тофлър и мултикултурните общества, толерастия и друга п....растия?!
                Я веднага да обсъдим днешното фиаско на СДС, това е истинската тема в политика. Или вие комуноидите пишете в политика само някакви измислени авторски бленувания на шизоиди от биволь, блогчета и врели некипели?!
                Бог да го прости СДСто!

И се извинявам, че преди година-две казах че БСП и СДС са единствените две големи демократични партии. Лъгал съм се. СДС са болшевики. И изключват от партията "меншевиките".
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И пак по темата за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО влизане на децата в детска градина на 4 години.
                  Аз не съм против да има такава ВЪЗМОЖНОСТ, ами съм против да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Защото е очевадно, че ГЕРБ твърдо залита към ПРИНУДАТА и няма граница, която да ги спре. То и неслучайно Бойко прокламираше арестите като най-добрата антикризисна мярка. Видяхме пълния провал на тази простотия.

Друг е въпросът, ако с парите отпуснати за "ромско включване" и др. подобни се направят едни детски градини. И децата там да получават закуска, обяд и следобедна закуска, медицински грижи, най-необходимите дрешки, да ги приучват на хигиенни навици, да ги обучават на български. И защо не да ги изкъпват? Ама всичко да е доброволно. Коя майка, пък била тя и най-тъпата циганка, не би си завела детето там? ДОБРОВОЛНО. Това е демокрацията, а не с глоби и насилие.

Коментар

• Къде задълбахте в Тофлър и мултикултурните общества, толерастия и друга п....растия?!
                    Я веднага да обсъдим днешното фиаско на СДС, това е истинската тема в политика. Или вие комуноидите пишете в политика само някакви измислени авторски бленувания на шизоиди от биволь, блогчета и врели некипели?!
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Мулти културните общества имат подобна образователна система и е ясно защо. Очевидно, демографската картина е по- лоша от това, което предполагаме. Нашите деца трябва да бъдат там, за да свикват с различността, а другите- за да се социализират. Втората причина (според мен) е силното учителско лоби- от 120К на 60К годишно деца, си е сериозен проблем за раб. места.

Я да ни кажеш КОЕ точно мултикултурно общество има подобна образователна система? Която да ЗАДЪЛЖАВА родителите да дават децата си да ги възпитава държавата от 4 годишна възраст? Къде е така? В САЩ? Те са доста мултикултурни. Или в Русия? Също има доста народности и култури. Повече от сто-доколкото ми е известно. Или в Британската общност? Къде е задължително освен в "1984" на Оруел?

Коментар

• Мулти културните общества имат подобна образователна система и е ясно защо. Очевидно, демографската картина е по- лоша от това, което предполагаме. Нашите деца трябва да бъдат там, за да свикват с различността, а другите- за да се социализират. Втората причина (според мен) е силното учителско лоби- от 120К на 60К годишно деца, си е сериозен проблем за раб. места.

Коментар

Типична герберска тактика. Като свършат аргументите и започват обидите.
                          Всеизвестни са причините да те обиждам на военен, но ти защо ме обиждаш на ГЕРБ - ей това не мога да разбера.

Обиждай ме на инженер.

Или както ти казваш - когато свършат аргументите - остава обиждане на ГЕРБ.

Коментар

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/u...-sasht,143391/

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Заглавието на новината в БНТ:

Четиригодишните задължително на детска градина от 2016-та

Май и за теб важи.
                              Типична герберска тактика. Като свършат аргументите и започват обидите.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X