Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗа тва става въпрос
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...hte_vajat_pet/
Идиотите, дет ни сменяха документите 100 пъти и табелите на колите 10
300 лв ми каза и му давали някаква тапия и с нея вече можел да джътка спокойно.рекет даденИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда питам аз нещо,че ми стана интересно.преди 10 ина дена тича една работи при мен и ми казва.спешно давай 300 лв щото мъжът и му трябвали за някакви курсове. да може да си кара камиончето, инак след нова година нямало да му признават категорията
трябвало да ГО МИНекурса и всичко е ок
та мисля си аз.колко ли такива ще има със по 300 лвда го минат курса
и какви са тия курсове по 300лв новогодишни и за какво са?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...hte_vajat_pet/
Идиотите, дет ни сменяха документите 100 пъти и табелите на колите 10
Коментар
-
да питам аз нещо,че ми стана интересно.преди 10 ина дена тича една работи при мен и ми казва.спешно давай 300 лв щото мъжът и му трябвали за някакви курсове. да може да си кара камиончето, инак след нова година нямало да му признават категорията
трябвало да ГО МИНекурса и всичко е ок
та мисля си аз.колко ли такива ще има със по 300 лвда го минат курса
и какви са тия курсове по 300лв новогодишни и за какво са?Last edited by andi; 03.12.2012, 23:18.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧовека не е журналист, а минен инженер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение100 тона са 5,5 млрд, а не 55. По днешни цени
иначе ,магистрали правим и после чакаме за два лева скъсани ,като просяци.
а ако не дадат двата лева с какво ще пълни бюджета... не се знае.сетих се: данъци,винетки,дедесета,глоби и т н производствени дейностиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига сте вярвали на малоумни журналя. Не че 5,5 млрд са малкоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига сте вярвали на малоумни журналя. Не че 5,5 млрд са малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
Коментар