IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Точно и навреме!

Аз що не познавам такива?
    Всъщност знам един. Таксиметров шофьор. Ама на бакшиша му е простено. Толкова му е мозъка.
    Това е странно, най-лесния начин да получа бясна тирада срещу ГЕРБ е да ги похваля в някое такси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Ш
      Не е така бре, просто ГЕРБ има море от привършеници, затова ти се струва така. Вълна сме!
      Точно и навреме!

Аз що не познавам такива?
      Всъщност знам един. Таксиметров шофьор. Ама на бакшиша му е простено. Толкова му е мозъка.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• говори радио Шумен!

Ш
        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Лорде, как не те мързи да се клонираш в толкова самоличности?!?!? Да не мислиш, че преди изборите хората ще прегледат форумите и кой се хвали най-много?
        Не е така бре, просто ГЕРБ има море от привършеници, затова ти се струва така. Вълна сме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Ева си случая!
          Тия от ГЕРБ били много гоУема работа бре! Когато цяла Еврупа се тресе в безпрецедентна финансова криза, когато Испания и Гърция молят за помощ, в България яки приходи. НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА ОСВЕН НА ГЕРБ?!

http://www.monitor.bg/article?id=364836
          Лорде, как не те мързи да се клонираш в толкова самоличности?!?!? Да не мислиш, че преди изборите хората ще прегледат форумите и кой се хвали най-много?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хвала

Хвала. Тези от ГЕРБ трябва да ги сложат вместо герб на знамето на РБ
            домоуправител

Коментар

• Ева си случая!
              Тия от ГЕРБ били много гоУема работа бре! Когато цяла Еврупа се тресе в безпрецедентна финансова криза, когато Испания и Гърция молят за помощ, в България яки приходи. НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА ОСВЕН НА ГЕРБ?!

http://www.monitor.bg/article?id=364836

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Издигането на прокурор Гугушева за КС се оказа сюжет от сложен фамилен сценарий

Майка й я кредитира чрез ”семейна инвестиционна компания”, а съпругът й е братовчед на Кабаиванов

http://www.mediapool.bg/%D0%B8%D0%B7...ews200293.html
                Гербери, за тази ли госпожа ще гласувате за конституционен съдия?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  точно биволь и афера.бг са ми най-достоверните източници на "обществено " важна информация..............
                  Афера не чета, защото им е много жълт стилът и винаги пускат някаква манипулация в информациите си.

Биволъ са еталон за разследваща журналистика - винаги има документи, имена, дати, суми - направо готов обвинителен акт.

Скоро ще се види кои са достоверните медии.

Със сигурност не са мазните официози и медийните прокурори на властта от типа на Ники Ибрика.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Йосифе,

заливаш ни с простотия с надеждата новината за корумпираната прокурорка да слезе по-надолу.

и на малките деца е ясно, че каба-идиота е патерица на СДС и номинацията на тази е с помоща на герб....

ако не знаете каба-идиот беше кмет на карлово, когато приеха софийския боклук на тяхното сметище....осмърдяха околията, а с парите каба-идиота направи ремонт на центъра и открадна по-голямата част от парите....
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      точно биволь и афера.бг са ми най-достоверните източници на "обществено " важна информация..............

НЕкой хора полудЕхте ....... павлик ( ака авесалом миризливий ) слез от амбразурата де ......
                      Pavlik, според Йосиф трябва да четеш и гледаш само официозите - Монитор, Телеграф, Стандарт, Уикенд, ТВ 7, frognews.bg, БЛИЦ, BNEWS, БТВ, Канал 1 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                        От лековатия начин, по който приемаш обществено представяне на документи за престъпленията на премиера ни, ми остава да заключа, че в ГЕРБ наистина не ви пука много кой какъв е, стига да е "свой".

НЕкой хора полудЕхте .......
                        Last edited by X_Y; 04.12.2012, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Какво лошо има в "корупцията"? Всеки прави бизнес както намери за добре. Животът е война, в която приятели няма, и всеки е за себе си преди всичко. Всеки от нас би взел, ако може. Който казва че не би - лъже, или вече има достатъчно!
                          Аз не *зимам, ако не ми предложат, което също е корупция Трябва и двете страни да са в кюпа. Странно нещо е това БГ-товицата. В Румъния решиха проблема за едн ден!

Коментар

• Какво лошо има в "корупцията"? Всеки прави бизнес както намери за добре. Животът е война, в която приятели няма, и всеки е за себе си преди всичко. Всеки от нас би взел, ако може. Който казва че не би - лъже, или вече има достатъчно!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Неизвестни доброжелатели подхвърлиха пред щаба на група "Свобода за Цветанов" волни пожертвувания за спасяването на заложника.

Има и бележка: "На кого ни остави, Бащице! Връщай се по-скоро, че като те няма куките яко ни погнаха!"

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

И това е от търговския регистър!
                                Г-жо кандидат за КС, какви са тези заеми в размер на 105000евро от ЕООД, собственост на офшорка!

Кученца на синджир Ярето, Марето, а сега и Кабата!

Циркуси господа Офицери!

Коментар

Working...
                                X