Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети си пълен нещастник ако си мислиш , че когато някой е бил около Бойко и вече му капят лигите...... нещастниците обичат от един дребен отрязък от време, изречение , фраза .да направят СУПЕР генерален извод..............
Отговорът е твърдо НЕ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениешегувам се бе пчела.......голям си морков .......
Коментар
-
Герберончета, не громете Станишев във форумите - ударете го по джоба! Подкрепете инициативните комитети против БелеНЕ и гласувайте с "не" на референдума.
Ако сте против БСП и путинизма, де. И искате да ги препънете. Иначе си хейтвайте пред клавиатурките и гледайте как червената приливна вълна ви отнася, захранвана с парите на енергийната мафия на Р.Овч. и ГоцеLast edited by Pavlik Morozov; 06.12.2012, 18:32."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе знам какъв е автора на Похвалното слово за Бойко, но е отличен пример за пълна липса на лично достойнство на най-верните последователи на ГЕРБ.
Реферчето имало наглостта да нарече хвалебствената си диария "социален експеримент", но се самопровергава чрез един по-стар ... екскремент, във защита и възхвала на Марковска."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВсъщност, в Германия има много по-малко нетПоне по хотелите
Ако има нещо свястно в БГ това са интернет връзките
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеХехе, каква чест за моя милост! Да идеш в Германия, и да не си караш кефа, а да се занимаваш с мен.... Явно съм ти голям трън в очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевсе си мисля ,че в Германия има нет ,...... ще те тровя на немски....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевсе си мисля ,че в Германия има нет ,...... ще те тровя на немски....Поне по хотелите
Ако има нещо свястно в БГ това са интернет връзките
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеоще едно папагалче скокна в капана............ най-важното е че ти НЕ ЗНАЕШ кой кой е , но имаш някакво мнение ..... Интелигентния човек първо проверява ......
папагалите само врякат.............
Бойко Борисов и Веселин Мишев пред тавата с печено теле. Снимка: БГНЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеА какво ще правят ГЕРБ без теб?
Коментар
Коментар