IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Кой е виновен ... Станишев,Костов и Царя че му оставиха пълен резерв а той един лев не даде от него на хората...
    Знаеш ли че само днес четирима човека ми търсеха по 50 стотинки за какво ли не...и то не от дежурните , че се познават..
    Знаеш ли че хората не могат да си платят тока и парното и взимат кредити от ИЗИ измамниците... с двойни лихви... над 30 % повече от миналата година ..п
    Ти верно къде живееш на Луната ли...То за Бойко освен платените няма никой да каже една добра дума ...
    А да Кефалчето забравих добро анализаторче ,но му направиха пътчето в горичката и той се продаде....
    Монтич да ти припомня някои неща щото явно си ги забравил:
    1.Живеем на място с отличен климат и четири сезона,
    2.Нашата земя е плодородна и ражда всичко с отлични вкусови качества
    3.Над 100г не е имало голямо земетресение освен локални с дребни щети
    4.Няма големи наводнения урагани тайфуни торнада и цунамита
    5.Няма опасни и отровни животни и змии
    6,Имаме Дунавска равнина и Тракийска низина с реки през 20-30км.
    7.Имаме Стара планина с отлични условия за животновъдство
    8.Имаме Рила и Пирин
    9,Имаме невероятните Родопи и Странджа
    10.Най голямата европейска река ни е северна граница
    11.Историята по нашите земи е от хилядолетия колко ли още злато ще изровят археолозите
    12.Втори сме в света по минерални извори
    13.На всичкото отгоре имаме и море.
    Какво още да ни даде Господ за да спрем да мрънкаме и да се хванем здраво за работа?Да ти кажа честно ей тия дето днес са ти искали стотинки бих и стоварил по 10 тояги през задниците.Нямали пари.Ми как да имат като не искат да работят и правителството им виновно.Не ми пука за такива изобщо.Селата запустяха къщите се рушат никой нищо не гледа и не произвежда всеки се нада на държавата.Да се сърдят колкото искат и на когото искат.През пролетта се върна един приятел със семейството си от Испания.Купи си още една къща и направи цехче с магазин за месо.Построи си кошара и купи 100овце.Жена му гледа къщата той продава месо има и двама работника.Е той как може и не иска 50стотинки???

Коментар

• Ако беше раздал парите на хората.....следващите 3г .....вече щяхме дасме извън класациите на стабилен финансов рейтинг и щяхме да затънем с двата крака.....А тия каде просят.....защо неотидат на село да работят.....има пустеещи поляни колкото искаш....а и защоли пенсионерите нямат пенсии....каде отидоха техните спестявания за 40 г трудов стаж.....пак Бойко ги взе.....за всичко Бойко е виновен и Дянков.....след 50г ще имат паметници и нашите деца щеим поднасвт цветя.Да всички които сме десни според вас сме платени.....Не аз несам и бях пред парламента когато платените станишеви панкари докато той беше в москва провокираха митигът и полицията разпръсна протестиращите.И това ако е демокрация .....браво червени другари.
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Съгласен съм че има определен кръг от фирми....но се пуска и на други фирми....За разлика от БСП ....е тогава бяха само те....Да хората са зле и то много....но нее виновен Бойко за това....а другарите комунисти.....Миналата седмица бях в испания....също са оклюмали ....в гърция улиците са пусти....Нее виновен Борисов....А GS голдман ако бяха спасаили лехман....балонът можеше дасе изспусни плавно а не Бам.....В момента навлизаме в нова банкова ера и ако влезем стабилни ....след 10г ще бъдем може би и по добре от италия.....Трябва да вярваме идаси помагаме!
        Кой е виновен ... Станишев,Костов и Царя че му оставиха пълен резерв а той един лев не даде от него на хората...
        Знаеш ли че само днес четирима човека ми търсеха по 50 стотинки за какво ли не...и то не от дежурните , че се познават..
        Знаеш ли че хората не могат да си платят тока и парното и взимат кредити от ИЗИ измамниците... с двойни лихви... над 30 % повече от миналата година ..п
        Ти верно къде живееш на Луната ли...То за Бойко освен платените няма никой да каже една добра дума ...
        А да Кефалчето забравих добро анализаторче ,но му направиха пътчето в горичката и той се продаде....

Коментар

• Съгласен съм че има определен кръг от фирми....но се пуска и на други фирми....За разлика от БСП ....е тогава бяха само те....Да хората са зле и то много....но нее виновен Бойко за това....а другарите комунисти.....Миналата седмица бях в испания....също са оклюмали ....в гърция улиците са пусти....Нее виновен Борисов....А GS голдман ако бяха спасаили лехман....балонът можеше дасе изспусни плавно а не Бам.....В момента навлизаме в нова банкова ера и ако влезем стабилни ....след 10г ще бъдем може би и по добре от италия.....Трябва да вярваме идаси помагаме!

Коментар

Абсолютно правилно.....Всяка отрязана лента е усвоени евро фондове за благото на бедният народ който БСП ....доведе до просешка тояга и по времето на тяхното Управление......Евро фондовете потъваха в нечия каса....Е КАК ДАСЕ РЕЖАТ лентички .....след като имсше бесдеиствие на управляващите червени барони.
            кво благо бе котаре.ти тук ли живееш.хората нямат 2 лева ей.стига глупости.
            благото е за определен кръг от фирми ,които усвояват фондове.колко предприятия се откриха.ПРЕДПРИЯТИЯ а не магистрали.работа няма в държавата.какви ленти.
            излез и виж лицата на хората.
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ

Коментар

• Абсолютно правилно.....Всяка отрязана лента е усвоени евро фондове за благото на бедният народ който БСП ....доведе до просешка тояга и по времето на тяхното Управление......Евро фондовете потъваха в нечия каса....Е КАК ДАСЕ РЕЖАТ лентички .....след като имсше бесдеиствие на управляващите червени барони.

Коментар

• Федосиева....от трибуната на парламента.....се обърна към БСП....след като толкова много държите на тия промени......Защо неги въведохте по времето на вашето управление, има пълна прозрачност в ЦИК ....така че КАТ .....отново хулиш неправомерно в червен стил....

Коментар

• ГЕРБ си осигури пълен контрол върху изборите

http://www.segabg.com/article.php?id=628810

За ГЕРБ рязането на ленти е по-важно от закона

Министерството на строителството три пъти отказва да изпълни запор, нареден от съда, тъй като имало други приоритети

http://www.segabg.com/article.php?id=628712

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Жестоко....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        В БГ не се ползва моркова...
                        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Бойко с какво е виновен че народа е беден.....Той ли ли прави приватизация....той ли продаде фабриките на червените барони....той ли разграби текезесетата...той ли преподаваше 60г руски в учелищата....и сега народа даже и да иска да имегрира има езикова бариера....той ли доведе страната до фалит 96г.......Еи червени боклуци живи дави зарови.

Коментар

Янев нее капацитет за мен .....но в момента е говорител на комисията по корупцията ....няма избор трябва да говори истината....А и това че муе фошъл акълат в главата няма лошо.....и твоят да дойде муе времето
                            Не знам от къде си паднал ,но на Янев му намериха комисия за да се отчетат герберите заради слугинажа ,когато БорисоФ разби партията на Янев и го прати на бунището ... Та казваш , дошъл акъла му ,че слугува на Борисов и с онзи мошеник Марешки правят партия ...
                            А за това си има комисия и на тази комисия председател е член на БСП а на герберите им трябват зрелища за да могат да възторгват оФците във форума ,пуснаха Янев ......
                            НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ПРЕМИЕРА СИ ПРИЗНА ЗА КОРУПЦИЯ И ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ... и то заради такива като теб ,който обичат да бъдат в дружинката на силният за деня....но билетите за Титаник се увеличават ,но намаляха желаещите..Да Знаиш!
                            А Янев още преди три месеца щеше да изнася резултати ...Сега остави за следващите три ...
                            А ще ги изнесе през юни и то фалшиви...

Коментар

• http://news.expert.bg/n410135/

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X