Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМане, няма и кой да го защити. Днес трябва всичките заплати на платените драскачи при мен да дойдатДа си дам пейпал акаунт?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМане, няма и кой да го защити. Днес трябва всичките заплати на платените драскачи при мен да дойдатДа си дам пейпал акаунт?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЕеей, човек за миг да склопи морни очи и веднага целия интернет се накокържа срещу него!Да си дам пейпал акаунт?
Коментар
-
Ееей, човек за миг да склопи морни очи и веднага целия интернет се накокържа срещу него!
Може Бойко да е бил уморен понеже нощес е "давал интервю" на някоя напориста журналистка ... примерно БарековLast edited by Pavlik Morozov; 10.12.2012, 18:31."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам с кого говориш. Цитира раздумка между мен и Чунчо. Той каза че има Пентиум от 89 или нещо подобно. Аз казах че лъже. Написал съм и долу горе кога според мен е излязъл. Сега написах и точната година. Не се заяждам. За P6 и Pentium II си правHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде не на мене тия ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_II
http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium-II/index.html
Pentium II (римско) е процесор с P6 микроархитектура. няма такова животно Pentium 6 (арабско)
Първият Pentium (без цифра отзад) е наистина от 1993 г и е с архитектура P5. Но ние говорим за Pentium II, който е от 1997 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение..............
п.п. Пентиумите са от 93-та. Това за което ти пишеш е Пентиум 6
http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_II
http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium-II/index.html
Pentium II (римско) е процесор с P6 микроархитектура. Няма такова животно Pentium 6 (арабско)
Първият Pentium (без цифра отзад) е наистина от 1993 г и е с архитектура P5. Но ние говорим за Pentium II, който е от 1997 г.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДайте ми тази камера. Всичко пуснато до момента е лъжа. До последно ще се боря за истината, пък ако ще да е БойкоВинаги са ми интересни тъпите български новини. За това винаги търся първоизточника
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе на 59-тата минута баш си дреме.
п.п. Пентиумите са от 93-та. Това за което ти пишеш е Пентиум 6
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямам намерение да пиша на филанкишията. Той твърди нещо. До момента като доказателства няма нищо. Всички снимки и част от видео са тези които съм пуснал и аз с точно време. Там ясно се вижда че бойко не внимава в картинката, но не спиHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНАИВHИК; нищо не ти пречи на тоя жутналист Божидар Чеков да му пишеш на лс у Фейса и да го питаш каквото те интересува
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНАИВHИК; зависи коя камера го е заснела..Поствам ти друго изказване на журналистът Божидар Чековов който разг;ласи новината във Фейсбук.
Божидар Чеков Петьо от френската камера, която го огледа от всички страни той спеше. Стресна се от ръкопляскането и започна да пляска с телефона в едната длан - доста несръчно. В последствие може да се тълкува, че е размислял за Белене, за външния дълг, за увеличение на пенсиите или е пращал Ес-е-меси на окоболни...Зависи от този, който тълкува това което му отива. Аз видяях, че спи и то достатъчно дълго за да извикам жена ми от съседната стая и тя го видя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДайте ми тази камера. Всичко пуснато до момента е лъжа. До последно ще се боря за истината, пък ако ще да е БойкоВинаги са ми интересни тъпите български новини. За това винаги търся първоизточника
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар