IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://nenovinite.com/news.php?actio...MoB30.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Мане, няма и кой да го защити. Днес трябва всичките заплати на платените драскачи при мен да дойдат Да си дам пейпал акаунт?
      А може би с теб не правим добре да му се подиграваме, а? Всички знаят, че той не може да чете на ум, нито да мисли с отворени очи. На снимката може би наистина е потънал в дълбок блажен размисъл за бъдещето на ЕС, и своята водеща роля с него ...
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Мане, няма и кой да го защити. Днес трябва всичките заплати на платените драскачи при мен да дойдат Да си дам пейпал акаунт?
        Това е щото Цвъцко ги е свикал на оперативка. Гласят стратегията за мощен отпор утре.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Ееей, човек за миг да склопи морни очи и веднага целия интернет се накокържа срещу него!

Коментар

• Ееей, човек за миг да склопи морни очи и веднага целия интернет се накокържа срещу него!

Може Бойко да е бил уморен понеже нощес е "давал интервю" на някоя напориста журналистка ... примерно Бареков
            Last edited by Pavlik Morozov; 10.12.2012, 18:31.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Не знам с кого говориш. Цитира раздумка между мен и Чунчо. Той каза че има Пентиум от 89 или нещо подобно. Аз казах че лъже. Написал съм и долу горе кога според мен е излязъл. Сега написах и точната година. Не се заяждам. За P6 и Pentium II си прав
              Тъй де. И аз не се заяждам, ама ти на мене написа, че това за което говоря е Пентиум 6. А Чунчо говори не за Pentium, а за Pentium II, т.е бърка не с 4 години, а с 8 - от 1989 до 1997. И че лъже - да лъже. Ама то така е в милиционерското училище. Айде стига сме спамили.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Айде не на мене тия ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_II

http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium-II/index.html

Pentium II (римско) е процесор с P6 микроархитектура. няма такова животно Pentium 6 (арабско)

Първият Pentium (без цифра отзад) е наистина от 1993 г и е с архитектура P5. Но ние говорим за Pentium II, който е от 1997 г.
                Не знам с кого говориш. Цитира раздумка между мен и Чунчо. Той каза че има Пентиум от 89 или нещо подобно. Аз казах че лъже. Написал съм и долу горе кога според мен е излязъл. Сега написах и точната година. Не се заяждам. За P6 и Pentium II си прав

Коментар

..............
                  п.п. Пентиумите са от 93-та. Това за което ти пишеш е Пентиум 6
                  Айде не на мене тия ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_II

http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium-II/index.html

Pentium II (римско) е процесор с P6 микроархитектура. Няма такова животно Pentium 6 (арабско)

Първият Pentium (без цифра отзад) е наистина от 1993 г и е с архитектура P5. Но ние говорим за Pentium II, който е от 1997 г.

Коментар

• Спал или дремал - няма значение. Видно е, че работата му пречи да се наспива добре между мачовете

Коментар

Дайте ми тази камера. Всичко пуснато до момента е лъжа. До последно ще се боря за истината, пък ако ще да е Бойко Винаги са ми интересни тъпите български новини. За това винаги търся първоизточника
                      Мръдна на 59 мин. Явно вглъбено слуша, но очите са му със сигурност затворени.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Абе на 59-тата минута баш си дреме.
                        Не е вярно. Мръдна си главата в първото показване на камерата. Докато никой не ми покаже дремещ запис, не вервам

п.п. Пентиумите са от 93-та. Това за което ти пишеш е Пентиум 6

Коментар

Нямам намерение да пиша на филанкишията. Той твърди нещо. До момента като доказателства няма нищо. Всички снимки и част от видео са тези които съм пуснал и аз с точно време. Там ясно се вижда че бойко не внимава в картинката, но не спи
                          Абе на 59-тата минута баш си дреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            НАИВHИК; нищо не ти пречи на тоя жутналист Божидар Чеков да му пишеш на лс у Фейса и да го питаш каквото те интересува
                            Нямам намерение да пиша на филанкишията. Той твърди нещо. До момента като доказателства няма нищо. Всички снимки и част от видео са тези които съм пуснал и аз с точно време. Там ясно се вижда че бойко не внимава в картинката, но не спи

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              НАИВHИК; зависи коя камера го е заснела..Поствам ти друго изказване на журналистът Божидар Чековов който разг;ласи новината във Фейсбук.

Божидар Чеков Петьо от френската камера, която го огледа от всички страни той спеше. Стресна се от ръкопляскането и започна да пляска с телефона в едната длан - доста несръчно. В последствие може да се тълкува, че е размислял за Белене, за външния дълг, за увеличение на пенсиите или е пращал Ес-е-меси на окоболни...Зависи от този, който тълкува това което му отива. Аз видяях, че спи и то достатъчно дълго за да извикам жена ми от съседната стая и тя го видя.

Коментар

Дайте ми тази камера. Всичко пуснато до момента е лъжа. До последно ще се боря за истината, пък ако ще да е Бойко Винаги са ми интересни тъпите български новини. За това винаги търся първоизточника
                                НАИВHИК; нищо не ти пречи на тоя жутналист Божидар Чеков да му пишеш на лс у Фейса и да го питаш каквото те интересува
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X