IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение

А Нострадамус е писал ,че БорисоФ ще управлявя от МАРС....
    където ще се строи с Галактически средства, скоростен път ,Витоша ,Морето на мъглите -Венера , Плутон - космодрум , Андромеда- сияина зора и ще конкурира Млечният път ......

Коментар

• Има ли разлика между това - http://www.monitor.bg/article?id=367507

и това - http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...izborite_shte/

или това - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1696702

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Така се бяха постарали ,че чак допуснаха гаф..И въобще не е дреболия, държавата е болна
        Оставете го на мира президентчето. Тури ли му за фон някаква снимка от Алпите... Ми кво да му турят? ГЕРБа ли? Ами герб означава държавност. Боко не може да позволи някакво момченце, дето го е поставил да му топли президентския стол, да се свързва с държавността. Ще вземе да си повярва че е държавен глава, а не кукличка на конци...
        Та за туй пиарката на Боко е наредила Росенчо да приказва алабализми на фона на богата библиотека. Гаче ли е някакъв мислител.... Вацлав Хавел Български...

За мен президентът трябва да олицетворява държавата и предпочитам новогодишната реч на президента да бъде изнесена тържествено на фона на държавните символи, герба и знамето. Пък нека да е скучна. Няма президент, който на Нова година да е "открил Америка".

Та за Новата година си пожелавам да си подредим държавата, като първо изхвърли герберските боклуци, като Миро Мършата, дето продаде дюните край Несебър на кумеца на Цвъки. Оня същия кумец, дето пък подари двата големи новички апартамента на многоимотния Цвъки.
        И дано следващата Нова година Боко и Цвъки да я посрещнат на "Майор Векилски".
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://meganews.bg/Регионални/Новини...25902/-78.aspx

http://meganews.bg/България/Политика...Id/25889/.aspx

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Абсолютно вярно е! Ето и тук го пише. Това е страхотен гаф и голям позор за България. На всичкото отгоре, очевидно пиарите на президента търсят снимки за речта му по разни съмнителни туристически сайтове, които пък най-нагло публикуват фалшиви снимки на Пампорово, или още по-лошо - взимат снимки за речта на държавния ни глава от руска он-лайн енкциклопедия.

СРАМ, СРАМ, СРАМ!

P.S. А и речта не ми хареса. Вярно е, че беше по-различна от първановите бай-тошовщини, но пък за чий х.й трябваше да ми прави ретроспекция за всички лоши неща, които се случиха през 2012 г.? На Нова Година искам да ми е ведро на душата, а не да си спомням за разкъсани тела, удавени хора и т.н.
            Абе, в общи линии - да го духат политиците. Баси простотията последните дни на годината. Опънали са се Цецка и Цецко с банскалии, Миро Мършока, вместо да говори за смърдящата си сделка - тръгнал за тяхното участие в театрото да дърдори. И аз като Бертрам бих казал, че в тази тема няма да влизам, щото смърди ужасно...... Ноооо, трябва да има някаква обективност. Плевналийчето и той яко се издъни. Срам, Срам, Срам!!!!!

Коментар

• Много правилно е постъпила Марги Попова като не е помилвала Йордан Опиц.> http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B...Id/25905/.aspx

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Вземам си думите назад, ако тва със снимката е вярно
                Абсолютно вярно е! Ето и тук го пише. Това е страхотен гаф и голям позор за България. На всичкото отгоре, очевидно пиарите на президента търсят снимки за речта му по разни съмнителни туристически сайтове, които пък най-нагло публикуват фалшиви снимки на Пампорово, или още по-лошо - взимат снимки за речта на държавния ни глава от руска он-лайн енкциклопедия.

СРАМ, СРАМ, СРАМ!

P.S. А и речта не ми хареса. Вярно е, че беше по-различна от първановите бай-тошовщини, но пък за чий х.й трябваше да ми прави ретроспекция за всички лоши неща, които се случиха през 2012 г.? На Нова Година искам да ми е ведро на душата, а не да си спомням за разкъсани тела, удавени хора и т.н.
                Last edited by netware5; 02.01.2013, 12:33.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Така се бяха постарали ,че чак допуснаха гаф..И въобще не е дреболия, държавата е болна

,,...Това е снимка на два върха в планините край световно известния ски курорт Аспен, които се наричат Maroon Bells - „кафеникавочервените камбани”, поради характерната си форма и цвят.
                  Който е работил по новогодишното приветствие на президента – независимо дали това са хора от неговия екип или и от БНТ – е направил голям гаф. Пейзажът е разпознаваем, още повече е взет в нарушение на авторските права.......

Това поставя въпроси за това колко компетентни хора работят в президентския екип и в БНТ. И как може самият президент, роден в Гоце Делчев, в подножието на Рила, Пирин и Родопите, като си е гледал приветствието, да не забележи това, което хиляди българи забелязаха в новогодишната нощ.

В контекста на властта на ГЕРБ и нашествието на калинки в държавната администрация случката е само още една илюстрация за некомпетентност в управлението.

Но цялата дилетанска среда на българските медии води до такива гафове. Те не признават и не зачитат авторски права. Само ако се бяха поинтересували в БНТ за авторските права за снимката, нямаше да стане гаф. Но това не е грижа нито на „професионалистите” в БНТ, нито във вестниците, които без свян изписват като автор на снимка „интернет”........
                  още инфо >http://e-vestnik.bg/16500/gafat-s-pr...e-e-dreboliya/

Коментар

Съгласен! Речта беше добра.
                    Подредено и нагласено представление на конци.Сценаристите и режисьорите се бяха постарали .Но... сърце нямаше в цялата история > http://www.youtube.com/watch?v=BseOJ...ature=youtu.be

Коментар

Вземам си думите назад, ако тва със снимката е вярно

Коментар

Честита Нова Година Чунчо!!! Мисля, че няма по-неудачен пример от Берлускони
                        Да е Честита здрава и богата за всички българи! Повече богати българи и по-малко мрънкащи и виснали на врата на Държавата.!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          Речта на президента

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Глупавички постове. Политиката е продукт на бизнеса. Всеки голям бизнесмен бива изяден от конкурентите ако няма политически лобита зад гърба си!. Пример: Берлускони!
                            Честита Нова Година Чунчо!!! Мисля, че няма по-неудачен пример от Берлускони

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Понеже българите сме доказани разбирачи от футбол и политика ..то и затова сме на това дередже. Едно от пожеланията, които си направих през новогодишната нощ беше да съм по-концентриран и да не си губя времето в политически спорове, размишления и най-вече страсти - файда йок..само загуба на време и нерви.

Затова мисля това да ми е първото и последно мнение за 2013-та в тази тема. Искрено се надявам да успея да спазя това обещание и дано повече хора в България да започнат да мислят как да правят реален бизнес без да е политически зависим.

Поздрави и успех!
                              Глупавички постове. Политиката е продукт на бизнеса. Всеки голям бизнесмен бива изяден от конкурентите ако няма политически лобита зад гърба си!. Пример: Берлускони!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                да не си губя времето в политически спорове, размишления и най-вече страсти - файда йок..само загуба на време и нерви.

!
                                +++ 111111111
                                Точно Берта.
                                Пълен БОЙКОТ. На политиката, на урните и политиците. И на темата дори.

Коментар

Working...
                                X