IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега да ми кажат Герберите, като скочи битовата престъпност в пъти , а не позволяват да се защитаваш с оръжие и да пазиш имота си какво да правят хората. Иначе огромен полицеиски апарат си има и парите за подслушване са повече от тези за наука. Пешо и ти кажи, а знаеш ли че дедите ни и през робството са имали оръжия..да не говорим преди 9,09,1944г.Неее нехаят управляващите за съдбата на народа си и пак го излъгаха с големи обещания за промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Монтич да ти припомня някои неща щото явно си ги забравил:
      1.Живеем на място с отличен климат и четири сезона,
      2.Нашата земя е плодородна и ражда всичко с отлични вкусови качества
      3.Над 100г не е имало голямо земетресение освен локални с дребни щети
      4.Няма големи наводнения урагани тайфуни торнада и цунамита
      5.Няма опасни и отровни животни и змии
      6,Имаме Дунавска равнина и Тракийска низина с реки през 20-30км.
      7.Имаме Стара планина с отлични условия за животновъдство
      8.Имаме Рила и Пирин
      9,Имаме невероятните Родопи и Странджа
      10.Най голямата европейска река ни е северна граница
      11.Историята по нашите земи е от хилядолетия колко ли още злато ще изровят археолозите
      12.Втори сме в света по минерални извори
      13.На всичкото отгоре имаме и море.
      Какво още да ни даде Господ за да спрем да мрънкаме и да се хванем здраво за работа?Да ти кажа честно ей тия дето днес са ти искали стотинки бих и стоварил по 10 тояги през задниците.Нямали пари.Ми как да имат като не искат да работят и правителството им виновно.Не ми пука за такива изобщо.Селата запустяха къщите се рушат никой нищо не гледа и не произвежда всеки се нада на държавата.Да се сърдят колкото искат и на когото искат.През пролетта се върна един приятел със семейството си от Испания.Купи си още една къща и направи цехче с магазин за месо.Построи си кошара и купи 100овце.Жена му гледа къщата той продава месо има и двама работника.Е той как може и не иска 50стотинки???
      Имам 50 декара земя и 4 декара лозе в Северна България в района на Луковит ,Червен бряг... не го пиша точното място паради ред причини...
      С братовчедите решихме да я обработваме а аз понеже не съм по физическата работа да ги финансирам малко...
      Ами циганите обраха лозето , стъпкаха бостана , съсипаха тиквите ,та само със житото си останахме и едва покрихме разходите ми ,а труда остана за тяхна сметка....... ....
      А и откраднаха инвенара който беше на открито и другата година на закрито.. ...
      Last edited by Монти; 14.12.2012, 09:33.

Коментар

• Пешо според тебе пенсионерите с ниските пенсии, които са 2милиона и те ли да одат да копат. И безработните млади хора- ти си бил голям привърженик на Мао. Значи държавата няма да има никаква роля за благосъстоянието на народа си , а правителството само ще събира данъци и ще разхожда чантите, колите и ще лети със самолети. . Ти за социални програми, програми за безработица и за откриване на работни места чувал ли си.. Пак помисли и тогава пиши, защото наи- развитите страни ги имат и прилагат, ама в тях един министър и правителство и при един гаф си тръгват, а в затворите има политици, хората пак са все недоволни, а живеят по- богато спрямо другите.То и Банев и олигарсите така приказват ние сме се оправили- то се знае как, а другите не ни интересуват. И ограбват още безнаказано..

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          няма работа ти казвам избива ме на смях ей.аз живея в град.от 2008 до сега съм показaл пътя на около 40 човека.все още кретам но става все по трудно.почнах да мисля и аз за оранжерии и гъбарници .но това което чета ми е ясно,че рано или късно ще има дървета и там.хидропрониката ще разкаже играта на всеки,който си помисли,че с копане може да направи пари.био мио,всичко ще иде на майната си с тая хидропроника.в сектора на услугите всичко умира.при производството (нашите) хора от европата ще ни смажат с ЦЕНИ.
          http://www.youtube.com/watch?v=vfnQLFmfHZ4
          Анди никой не ти говори за правене на пари.Обяснявам че не се гладува.Дедите ни как са живели?И защо ние не искаме?На природата и дреме какво искаме.Тя никога няма да се съобрази с нас ние ще се съобразяваме с нея.Живеем в свободен свят и всеки решава какво да прави с живота си.Който е решил че ще бъде пияница и клошар проблема си е негов.Всичката тая мързелива и некадърна измет която комунизма създаде сега лека полека ще си замине кой от пиене кой от наркотици кой от мързел.Няма ги Тато и БКП да се грижат за бездарниците.Нищо не умее но претенциите големи.След 50-60 години всичко ще си дойде по местата.

Коментар

• http://www.investor.bg/analizi/91/a/...iskove,144188/

Коментар

Анди аз розовите очила не мога да ги свалил щото никога не съм ги слагал.Moля внимателно да четеш какво пиша.Не пращам никого на село.Само казвам че който иска да работи намира какво да работи който не иска мрънка и си търси оправдание.Това че някой е решил да работи в София за 2000кинта и не иска да я напусне си е негов проблем.Семейството което се върна от Испания не са милионери.Там са били 15г и не са спестили милиони.Не може държавата и правителството да са виновни че някой не иска да работи и не се осъществяват желанията му.Не ме убеждавай че няма работа.Живеем в свободен свят който не иска да яде боклуци си произвежда сам.Мой приятел и съученик с когото сме отрасли от деца работеше в бившите строителни войски.През 1996 го изритаха на улицата.Февруари 97 се ожени точно в хиперинфлацията а жена му от центъра на града.Дори подаръци като хората не събра.Стигна до положение да му спрат тока а му се роди и дете.Този човек се стегна и купи крава само той и жена му знаят през какво са преминали.Днес има ферма с 40 крави и дои по 600кг мляко на ден.Живее добре.Жена му не иска и а чуе за града.Купиха си къща срещу бащината му потегнаха я.Купи си обор на бившето ТКЗС има двама работника.Това е обикновен селски човек със средно образование специалност пътни машини.У тях през детството ни не е имало крави.Мога да дам много примери.Не ми е жал за хора които не искат да работят а просят.Когато си изпаднал ще работиш не каквото искаш а каквото има и няма да имаш претенции и да мрънкаш.Аз съм напуснал София преди много години и не съм умрял.Щом мога аз значи всеки може
              няма работа ти казвам избива ме на смях ей.аз живея в град.от 2008 до сега съм показaл пътя на около 40 човека.все още кретам но става все по трудно.почнах да мисля и аз за оранжерии и гъбарници .но това което чета ми е ясно,че рано или късно ще има дървета и там.хидропрониката ще разкаже играта на всеки,който си помисли,че с копане може да направи пари.био мио,всичко ще иде на майната си с тая хидропроника.в сектора на услугите всичко умира.при производството (нашите) хора от европата ще ни смажат с ЦЕНИ.
              http://www.youtube.com/watch?v=vfnQLFmfHZ4
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                +1
                Пешо ! Месарски магазин на село е като ледогенератор на полюса......
                Даже няма да коментирам хигиенни норми или хуманното дране на агнетата...
                Аз очаквам гладни бунтове в скоро време......( не го вярвах но след като храних хора , които не могат да работят, защото са гладни, ми се драйфа от тази държава.....)
                Гладни бунтове може да има само в София щото повечето софиянци са мързеливи некадърни и с големи претенции и самочувствие.Работа има за целия китайски народ но не искат да работят.На село са ти достатъчни половин декар градина и няколко животинки за да не гладуваш.Но не искат.Я се замисли кое е по добре на село нахранен и с кинти в джоба господар на съдбата си или нещастник в София когото подритват и увикват за 600-700 кинта.

Коментар

свалете розовите очила ейййй
                  не съм,червен,зелен или син.само аз ли живея туктц тц тц
                  БАТ ПЕШО,уважавам те.но не пращай всички на село.а тия,които не са ходили до Испания на гурбет от къде да вземат за месарски магазин.БАТИ ПЕШО ...занимавах се с месарски магазинИ,сещаш ли се какво стана.с фенери и рагу пари не се правят.правят се от котлети и тънки мезета.хората обаче прости не искат ПЪРЖОЛИ,вредни били.рагу ядат,като за световно
                  абе къде живеете всички
                  щях да забравя... крака и ушисъщо
                  покупателна способност...малеее.....други БЪЛГАРИ има ли тука
                  нали знаете,какво е окрехкотено месо.от онова дето е на промоция.това е целта.да се папка химията и боклука на европата.като лъскавите пластмасови домати БАТЕ ПЕШО.
                  не знам що ама хората масово,купуват от тях.сещаш се що боклука купуват нали
                  Анди аз розовите очила не мога да ги свалил щото никога не съм ги слагал.Moля внимателно да четеш какво пиша.Не пращам никого на село.Само казвам че който иска да работи намира какво да работи който не иска мрънка и си търси оправдание.Това че някой е решил да работи в София за 2000кинта и не иска да я напусне си е негов проблем.Семейството което се върна от Испания не са милионери.Там са били 15г и не са спестили милиони.Не може държавата и правителството да са виновни че някой не иска да работи и не се осъществяват желанията му.Не ме убеждавай че няма работа.Живеем в свободен свят който не иска да яде боклуци си произвежда сам.Мой приятел и съученик с когото сме отрасли от деца работеше в бившите строителни войски.През 1996 го изритаха на улицата.Февруари 97 се ожени точно в хиперинфлацията а жена му от центъра на града.Дори подаръци като хората не събра.Стигна до положение да му спрат тока а му се роди и дете.Този човек се стегна и купи крава само той и жена му знаят през какво са преминали.Днес има ферма с 40 крави и дои по 600кг мляко на ден.Живее добре.Жена му не иска и а чуе за града.Купиха си къща срещу бащината му потегнаха я.Купи си обор на бившето ТКЗС има двама работника.Това е обикновен селски човек със средно образование специалност пътни машини.У тях през детството ни не е имало крави.Мога да дам много примери.Не ми е жал за хора които не искат да работят а просят.Когато си изпаднал ще работиш не каквото искаш а каквото има и няма да имаш претенции и да мрънкаш.Аз съм напуснал София преди много години и не съм умрял.Щом мога аз значи всеки може

Коментар

8.Имаме Рила и Пирин
                    11.Историята по нашите земи е от хилядолетия колко ли още злато ще изровят археолозите
                    Какво още да ни даде Господ за да спрем да мрънкаме и да се хванем здраво за работа?Да ти кажа честно ей тия дето днес са ти искали стотинки бих и стоварил по 10 тояги през задниците.Нямали пари.Ми как да имат като не искат да работят и правителството им виновно.Не ми пука за такива изобщо.Селата запустяха къщите се рушат никой нищо не гледа и не произвежда всеки се нада на държавата.Да се сърдят колкото искат и на когото искат.През пролетта се върна един приятел със семейството си от Испания.Купи си още една къща и направи цехче с магазин за месо.Построи си кошара и купи 100овце.Жена му гледа къщата той продава месо има и двама работника.Е той как може и не иска 50стотинки???
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
                      Бих искал да Ви помоля от името на непредубедените и неплатени участници във форума да ни обясните защо се отказва на партиите да получават преписи от протоколите на СИК (нещо въведено и работещо отдавна)...щото преждеспоменатата Фидосово не успя да даде смислено обяснение...
                      Що за риторичен въпрос?
                      Управляващата клика ГЕТБ не е демократична партия и въобще не е партия. Целта им е ВЛАСТ с всякакви средства. Единственото, което може да ги възпре е натискът от европейските институции и натискът на гражданското общество, което в последно време показва известно съживяване.
                      С цел да си осигури победа управляващата клика ще фалшифицира изборите в многократно по-голям мащаб от президентските, защото сега залогът е по-голям. Управляващите няма да допуснат прозрачност и достъп до изборния процес на наблюдатели и опозиция. Не случайно тогавашния областен управител на Пловдивска област Иван Тотев го имаше на филм как обучава гербери да фалшифицират избори. И понеже добре фалшифицира изборите в Пловдив стана кмет.
                      ГЕРБ много добре знаят, че паднат ли от власт и ще дойдат прокурорите. И много от върхушката на ГЕРБ, включително Бойко Борисов, включително корумпирания Цветанов, включително изключително корумпираната Фидосова ще бъдат вкарани зад решетките.
                      За това се готвят тотално да фалшифицират изборите.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

свалете розовите очила ейййй
                        БАТ ПЕШО,уважавам те.но не пращай всички на село.а тия,които не са ходили до Испания на гурбет от къде да вземат за месарски магазин.БАТИ ПЕШО ...занимавах се с месарски магазинИ,сещаш ли се какво стана.с фенери и рагу пари не се правят.правят се от котлети и тънки мезета.хората обаче прости не искат ПЪРЖОЛИ,вредни били.рагу ядат,като за световно
                        абе къде живеете всички
                        нали знаете,какво е окрехкотено месо.от онова дето е на промоция.това е целта.да се папка химията и боклука на европата.като лъскавите пластмасови домати БАТЕ ПЕШО.
                        +1
                        Пешо ! Месарски магазин на село е като ледогенератор на полюса......
                        Даже няма да коментирам хигиенни норми или хуманното дране на агнетата...
                        Аз очаквам гладни бунтове в скоро време......( не го вярвах но след като храних хора , които не могат да работят, защото са гладни, ми се драйфа от тази държава.....)

Коментар

• свалете розовите очила ейййй
                          абе къде живеете всички
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Кой е виновен ... Станишев,Костов и Царя че му оставиха пълен резерв а той един лев не даде от него на хората...
                            Знаеш ли че само днес четирима човека ми търсеха по 50 стотинки за какво ли не...и то не от дежурните , че се познават..
                            Знаеш ли че хората не могат да си платят тока и парното и взимат кредити от ИЗИ измамниците... с двойни лихви... над 30 % повече от миналата година ..п
                            Ти верно къде живееш на Луната ли...То за Бойко освен платените няма никой да каже една добра дума ...
                            А да Кефалчето забравих добро анализаторче ,но му направиха пътчето в горичката и той се продаде....
                            Нещо си се объркал колега. Свали си червените партийни очила и погледни фактите:
                            Ето например CIA Fact book. https://www.cia.gov/library/publicat.../2004rank.html
                            Оказва се, че България постепенно изпреварва съседите си по БВП на човек от населението при паритет на покупателната способност: Ето данните за 2011г. : България -$13800, Румъния - $12500, Македония - $10500, Сърбия - $10400.
                            БСП насажда катастрофични, черногледски и оплаквачески настроения, но фактите още веднъж показват, че разумната фискална политика е печелившия вариант. Безумното държавно харчене не ни прави богати - а напротив!
                            Хората не можели да си платят лихвите и парното - хехе. Говори за себе си, а не за митични хора, които най-често се оказват тарикати.

Коментар

8.Имаме Рила и Пирин
                              Адаш поздравления,
                              Много силно изказване.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Федосиева....от трибуната на парламента.....се обърна към БСП....след като толкова много държите на тия промени......Защо неги въведохте по времето на вашето управление, има пълна прозрачност в ЦИК ....така че КАТ .....отново хулиш неправомерно в червен стил....
                                Бих искал да Ви помоля от името на непредубедените и неплатени участници във форума да ни обясните защо се отказва на партиите да получават преписи от протоколите на СИК (нещо въведено и работещо отдавна)...щото преждеспоменатата Фидосово не успя да даде смислено обяснение...

Коментар

Working...
                                X