IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сега
    Този великолепен ден утре

Седяхме си ние в хоремага, пиехме си ментетата и гледахме новините по телевизора.

Премиерът на страната преряза лентичката на поредната инфраструктура, която откриваше, и рече:

- От утре всички ще заживеете щастливо.

После премиерът откри ремонтирания покрив на земеделска ферма.

- От утре няма да бъдем най-бедната страна в Европа! - заяви той тържествено.

Денят на премиера продължи с откриването на половин ремонтирано училище:

- От утре всички ще заживеете щастливо.

После премиерът прелетя с хеликоптер на другия край на държавата и нагледа разкопките на поредната археология. Там рече:

- От утре няма да бъдем най-бедната страна в Европа!
    .................................................. ............................
    По обратния път към столицата премиерът спря кортежа при поредните протестиращи и им каза:

- Спокойно, от утре няма да бъдем най-бедната страна в Европа!

Гледахме по телевизора живота на премиера в този обикновен ден и мълчаливо си пиехме ментетата.

Когато новините по телевизора свършиха, един от нашите попита:

- Възможно ли е да се случи всичко това от утре, както казва премиерът?

Беше му отговорено вероломно:

- Възможно е, разбира се. Ако утре той отиде и стане премиер на друга държава всичко това е възможно. Иначе просто няма как да стане.

После изгледахме и прогнозата за времето, за да знаем все пак какво ни чака утре.
    В Европа няма други малоумници като българите....
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      А кажи къде си толкова голям плащач и че БорисоФ няма нищо общо за пенсиите и заплатите в държавния сектор...
      Посочи майсторе.....че ми е интересно да питам някой твой работник платен гербер....
      +1

Естествено, че заплатите в държавния сектор са определящи. Частните чорбаджии винаги и навсякъде не могат да оцелеят без да съобразяват заплащането на работниците си със заплащането в държавния сектор !!!

Тия са бита карта. Няма как да държат заплатите 10 пъти по ниски от тези в Европа, а да очакват, народа да ги избере пак.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
        Пич ти на ангро ли говориш?
        1. Повишението на тока ти го нахлузи станишката със закона за ВЕИ и с готовата за фалит НЕК загробила 1 милиард в дупката Белене.
        2. Заплатите смешни??? - защо всички говорят за някакви общи заплати. Аз знам колко си плащам, и знам заплатите които плащам и да ти кажа право ББ няма нищо общо със заплатите. Плащам според това кой колко е работил и каква полза допринася за резултата на фирмата.
        Знам, че заплатите и работните места зависят от пазарите и инвестициите. Пазарите са зле. Инвестициите също, поради кризата, а и поради спрените еврофондове на Станишко и голямото закъснение.
        Знам също, че вземане на заеми за да раздаваме пенсии и заплати, както проповядва станишко и синдикалните му приятелчета, би ни вкарало в големи проблеми. Ако не ги виждаш тези неща, май наистина си сляп.
        А кажи къде си толкова голям плащач и че БорисоФ няма нищо общо за пенсиите и заплатите в държавния сектор...
        Посочи майсторе.....че ми е интересно да питам някой твой работник платен гербер....

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Ква далавера бе пич ...тока ми е скъп ...заплатите смешни...избрахме тоз люнгур дасе расправя с комунистите а той ко напрай.....ти кажи че ас съм Сляп.И кога толкова сиго обичаш ...шо несиго татоираш на челото
          Пич ти на ангро ли говориш?
          1. Повишението на тока ти го нахлузи станишката със закона за ВЕИ и с готовата за фалит НЕК загробила 1 милиард в дупката Белене.
          2. Заплатите смешни??? - защо всички говорят за някакви общи заплати. Аз знам колко си плащам, и знам заплатите които плащам и да ти кажа право ББ няма нищо общо със заплатите. Плащам според това кой колко е работил и каква полза допринася за резултата на фирмата.
          Знам, че заплатите и работните места зависят от пазарите и инвестициите. Пазарите са зле. Инвестициите също, поради кризата, а и поради спрените еврофондове на Станишко и голямото закъснение.
          Знам също, че вземане на заеми за да раздаваме пенсии и заплати, както проповядва станишко и синдикалните му приятелчета, би ни вкарало в големи проблеми. Ако не ги виждаш тези неща, май наистина си сляп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Че то тоя управлява точно по комунистически.... хорицата, за да накажат комунистите, туриха на власт баш-комунист, наследник не на Живков, а на В. Коларов примерно... а после пищят...
            Много ви е страх бре крадливо семе комунистическо. И с право. Нали видяхте как в съдебната система влязоха нови хора с публичен диспут наблюдаван от цяла Европа. Нали сега ще има все пак някои принципни съдии които няма да ви вземат рушветите и много от вас ще отидат там където им е мястото. На безплатна държавна издръжка, Нали много си падате по безплатните неща?

Коментар

А някакви ситни китайченца строят 15-етажен хотел за няма и 2 дни...

http://www.blitz.bg/news/article/154863

Бибитков - и аз чакам колосални манипулации и фалшификации, прав е СтаниШеф. На власт е криминален прстъпник, който, колкото и да е тъп, все вижда, че нормалните хора го разконспирираха що за измет е, така че...
              Още местните избори бяха манипулирани нагло и грозно - догодина ще е много по-страшно.
              Императорче, чавка ти е изпила мозъка. Отново комунистичеки изгъзици, Да изпълним 5 за 4. Монтажа на металната конструкция и термопанелите е възможно да стане за 2 дни, и още 90 часа за довършителни работи, но никой не казва колко дни са отливали бетоновите фундаменти и са произвеждали металната конструкция. По принцип това са комунистически изхвъргации. Само изкопните работи не могат да направят за един ден. Това е строителство и има технологии които не позволяват да започнат от нула и на вторият ден да са предали обекта с акт 16. Все едно слушам изказване на руският шпионин Сергей Дмитриевич станиШеф.Само той може да говори убедително опашати лъжи!

Коментар

• Е да то това с руснаците го знаем....мене ако питаш ,всички руснаци вън от Бг
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Новият пудел на Бойко

По ТВ7 беше лансиран официално новия пудел на Рапона:

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Ква далавера бе пич ...тока ми е скъп ...заплатите смешни...избрахме тоз люнгур дасе расправя с комунистите а той ко напрай.....ти кажи че ас съм Сляп.И кога толкова сиго обичаш ...шо несиго татоираш на челото
                    Че то тоя управлява точно по комунистически.... хорицата, за да накажат комунистите, туриха на власт баш-комунист, наследник не на Живков, а на В. Коларов примерно... а после пищят...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А някакви ситни китайченца строят 15-етажен хотел за няма и 2 дни...

http://www.blitz.bg/news/article/154863

Бибитков - и аз чакам колосални манипулации и фалшификации, прав е СтаниШеф. На власт е криминален прстъпник, който, колкото и да е тъп, все вижда, че нормалните хора го разконспирираха що за измет е, така че...
                      Още местните избори бяха манипулирани нагло и грозно - догодина ще е много по-страшно.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А когато руските шпиони и марионетки ти ограбиха спестяванията през 1997 г. хубаво ли ти беше??/ А Кирлив?

Сергей Дмитриевич Станишев е български политик, министър-председател на осемдесет ... е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). ... Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., ...
                        Кой го е избрал този да брани българските интереси?????

Андрей Луканов е роден през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си.
                        Още един спинозен шпионин на ссср, Бог да му прости!

Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985

Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
                        Още един руски шпионн!

След излежаване на присъдита си Георги Димитров получава съветско гражданство и заминават за Съветския съюз, където остават до края на Втората световна война

През следващите години Васил Коларов заема различни научни и политически постове в Съветския съюз
                        Вълко Червенков
                        е роден в Златица, но се премества в София и от 1919 г. участва в дейността на БКП. През есента на 1924 г., заедно с Яко Доросиев и Иван Минков, влиза в т.нар. Специална наказателна група към Централния комитет на БКП, която трябва да координира терористичната дейност на Военната организация на партията. През 1925 г. е задочно осъден на смърт за множество планирани убийства, наредени от БКП и Коминтерна, и заминава за Съветския съюз. Там заема различни номенклатурни постове в структурата на Коминтерна. Завербуван е от НКВД като агент на съветските тайни служби с кодовото име Спартак.
                        Ами то тъй като гледам само съветски граждани и шпиони са ни управлявали досега! Затуй сме на този хал!
                        Има и още ,но не ми се рови повече!
                        Last edited by 4un4o; 16.09.2012, 22:23.

Коментар

• Ама и тоз станишев голям боклу.....отсега се застрахова....еее незнам кога штесе роди не един ами половин политик за България.....Станишев отдавна трябваше дае в затвора

Коментар

• Първоначално изпратено от Bibitko Разгледай мнение
                            Станишев: ГЕРБ са заделили гигантски финансов ресурс, с който да купят изборите

БСП ще настоява за широко присъствие на международни наблюдатели по време на парламентарните избори догодина, заяви лидерът на партията Сергей Станишев пред членовете на националния й съвет, цитиран от Нова телевизия.

Той е убеден, че битката за властта ще се води само между БСП и ГЕРБ. Станишев предупреди съпартийците си, че от ГЕРБ ще купят изборите догодина:

„Наясно сме, че управляващите са заделили гигантски финансов ресурс - държавен и от бизнеса, който ще бъде насочен към изборите, с който да купят изборите", заяви червеният лидер.

Той обясни, че в следващите месеци партията ще подготви хората си по места да се борят с изборни фалшификации.

Да не си мислят ГЕРБ, че живеят в Османската империя или България в края на миналия век, и изборите ще се правят и никой няма да им скача, както е описал Алеко в края на миналия век", каза Станишев.

Лидерът на социалистите сподели, че се е срещнал със свой приятел, който живее в чужбина. Станишев му разказал за живота у нас.

„Също така му споделих за големите международни бисери, които сътвори правителството през последните дни. Министерството на финансите само за няколко дни успя да заплаши Русия, че ще я напляска, а също така и Холандия и търпението ни свършвало."

Според приятеля на Станишев с подобни изявления на министри България трябва да забрави за приемане в шенгенското пространство.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1545228
                            Съветският Гражданин и руски шпионин, Сергей Дмитриевич, СтаниШеф, да оди да праай бибитки на Путенков, и ако ще да оди да разтуря ПЕС с некадърното си управление,
                            Аз инфлация от 12.5 % на година не искам отново.! Искренно съжалявам, че полицията ги изведе от парламента 1997 г през задният вход . иначе народа щеше да ги избие с камъни като кирливи псета!

Коментар

• Ква далавера бе пич ...тока ми е скъп ...заплатите смешни...избрахме тоз люнгур дасе расправя с комунистите а той ко напрай.....ти кажи че ас съм Сляп.И кога толкова сиго обичаш ...шо несиго татоираш на челото

Коментар

Ха-ха - и аз влязох туканка, за да кажа това !!! По времето на оня, дето Професорът по Компирология му разтриваше ушите, рязането на лентичка на ремонтиран (а не построен) 3 км път би било задача, от която би се засрамил и селяшки кмет: "...ама моля ви се бе, другари, какви лентички, нали само го ремонтирахме, не сме го построили, дайте да не се излагаме пред хората..." - би казал он.... ама Боко Кратуната срам няма !!! Он сигурно и в кенефът има ножица и запас от лентички - та като се иза.а - да реже !!!

Вертеров - ако се замислиш, ще установиш, че не е смешно, а е трагическо !!!! Щом социалисти (комунисти) призовават на бунт за свобода, прави си сметка какви тирани ни управляват.
                                Ха-ха разсмя ме. Някак си абсурдно е император да се оплаква от тирания. И къде точно я виждаш? Или и на теб като станишко са ти прескрипали хоботчето и не можеш да засмукваш далаверка?
                                И да се оплакваш точно ти като знаем твоите теории и обич към хъхряците. Интересно хъхряците как те възприемат? Може би като добър и благ император?

Коментар

Working...
                                X