IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ние сме си за еВане защото сме овце.
    Хайде някой да организира в интернет всички българи да зареждаме горива една година само от Шел или само от Еко. И докато Лукойл не намали цените до 2 лева няма да зареждаме от тях. Когато нефта беше над 140$ цената на горивата стигна 2.40. сега е около 113$ а цените са 2.80 лв.
    Или суровината е с 27 долара по евтина за 150 литра нефт а горивото е с 40 ст по скъпо.
    За голямо съжаление никакви подобни мерки не вършат работа. Единствено освобождаване на отрасъла за конкуренция ще свърши работа. Но това става с промени в закони и то точно в тези закони които бяха приети от същото това правителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ами казва го министър то правителството на Бойко. И съм склонен да му вярвам. Още повече че то изгониха заради това че всъщност искаше да вкара малко повече правила в играта на Лукойл.
      Ние сме си за еВане защото сме овце.
      Хайде някой да организира в интернет всички българи да зареждаме горива една година само от Шел или само от Еко. И докато Лукойл не намали цените до 2 лева няма да зареждаме от тях. Когато нефта беше над 140$ цената на горивата стигна 2.40. сега е около 113$ а цените са 2.80 лв.
      Или суровината е с 27 долара по евтина за 150 литра нефт а горивото е с 40 ст по скъпо. Аз предлагам да зареждаме само от еко. Те са гръцки и хем ще дадем едно рамо на комшиите. Кой може да организира кампанията да стигне до най много потребители?
      Last edited by 4un4o; 17.09.2012, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        За Бай Тиквон знаеш всичко, за южен поток знаеш всичко, за Белене знаеш всичко,
        за Лукойл знаеш всичко, за .................................................. ..................

Това НЕ говори добре за теб, поне според мен. Не искам да се заяждам, това е последната ми реплика към теб по тези теми. Опитах се да изкажа и аз мнение.
        Много си прост. да виждаш някъде че казвам че знам всичко. Използвам само достъпната информация за да си направя мнение.

И очевидно искаш да се заяждаш защото този ти пост е очевидно заяждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Като имаш време изгледай това, енергетика и монополиста Булгаргаз

http://kanal3.bg/?v=9050

След акция на ГДБОП през декември 2010 арестуваха редовия български милионер Ангел Божилов, заради далавери с ДДС за над 14 млн. лв., както се изпъчи баш полицая Калин Георгиев. След близо 2 год. всичко се оказа балон, само загубените милиони за България и за арестанта Ангел Божилов са факт. Какви отговори чака Божилов в днешното си интервю? Защо пренасочи бизнеса си в чужбина, защо има чудовищни аномалии в българската енергетика и защо режим на тока през зимата не е изключен?
          Очевидно така се прави бизнес според ГЕРБ. С милиционери.

За тези които са забравили какво е дясно правителство - дясното правителство е пробизнеса правителство - а не правителство на което Премиера плюе по русия или БСП, а зад камерите прави подаръци на Путин и на БКП.

Публичното плюене по някой по никакъв начин не определя никой. Дори и ако някой приеме намеренията му за честни - и намеренията на някой не го определят какъв човек е. Само Действията му го определят.

Коментар

Ти вярваш в Дядо Мраз, или по-скоро в Бай Тиквон - аз го знам че е измамник
            За Бай Тиквон знаеш всичко, за южен поток знаеш всичко, за Белене знаеш всичко,
            за Лукойл знаеш всичко, за .................................................. ..................

Това НЕ говори добре за теб, поне според мен. Не искам да се заяждам, това е последната ми реплика към теб по тези теми. Опитах се да изкажа и аз мнение.

Коментар

нали разбираш че цената на сиренето е пазарна - цената на газа е по-договаряне с правителството.

така че ако сиренето ти е скъпо, то никой не ти е виновен. Ако обаче газа ти е скъп е виновно правителството. Дори само за това че не е направило алтернатива.
              Като имаш време изгледай това, енергетика и монополиста Булгаргаз

http://kanal3.bg/?v=9050

След акция на ГДБОП през декември 2010 арестуваха редовия български милионер Ангел Божилов, заради далавери с ДДС за над 14 млн. лв., както се изпъчи баш полицая Калин Георгиев. След близо 2 год. всичко се оказа балон, само загубените милиони за България и за арестанта Ангел Божилов са факт. Какви отговори чака Божилов в днешното си интервю? Защо пренасочи бизнеса си в чужбина, защо има чудовищни аномалии в българската енергетика и защо режим на тока през зимата не е изключен?

Коментар

Равновесие, вярваш в дядо Мраз.
                Дай го този Премиер, който ще направи нашите стоки 2 пъти по-евтини от тези в Гърция и Румъния и ще гласувам за него с цялото си домочадие /10000 човека /. Ей такъв Премиер ни трябва - на 1-2 месеца по милион ще ми докарва!

П.С. Еххх, Сърбия, Сърбия, 90те.........., накара ме да мечтая пак
                Ти вярваш в Дядо Мраз, или по-скоро в Бай Тиквон - аз го знам че е измамник

Пресилените примери не допринасят с нищо за нищо. Това че Тиквата не може да прави чудеса е ясно. Аз само казвам че той е най-проруски настроения премиер на България от Тодор Живков насам.

Коментар

Ами казва го министър то правителството на Бойко. И съм склонен да му вярвам. Още повече че то изгониха заради това че всъщност искаше да вкара малко повече правила в играта на Лукойл.
                  Равновесие, вярваш в дядо Мраз.
                  Дай го този Премиер, който ще направи нашите стоки 2 пъти по-евтини от тези в Гърция и Румъния и ще гласувам за него с цялото си домочадие /10000 човека /. Ей такъв Премиер ни трябва - на 1-2 месеца по милион ще ми докарва!

П.С. Еххх, Сърбия, Сърбия, 90те.........., накара ме да мечтая пак
                  Повтарям ти - ако толкова мразиш Бойко:
                  "Бойко НЕ може да се обвинява за високи цени на каквото и да било /те са световни/, бийте го по ниските доходи и безработицата, иначе ставате смешни!"
                  Last edited by първи стъпки; 17.09.2012, 23:29.

Коментар

Както вика една позната от Москва, И ние плащаме хубавото българско сирене над 20 долара, ама не плачем... Това е положението
                    700 рубли ми казаха мои познати,че са го купували...Бях им занесъл катък (домашен...) понеже не знаели какво е.....И това че леко намирисваше на "домашно' изобщо не ги притесни да изпият два литра водка за отрицателно време ....Щото им казах,че миризмата е доказателство за автентичност
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Равновесие, ти си в час с пазарни цени, как си представяш това в БГ дизелът да е 2 лв., а във всички останали страни от ЕС /със сходни акцизи, ДДС и т.н./ да бъде 2 евро? Наистина ли вярваш, че е възможно?
                      Бойко НЕ може да се обвинява за високи цени на каквото и да било /те са световни/, бийте го по ниските доходи и безработицата, иначе ставате смешни!

Коментар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1487576

Трайчо Трайков: Дизелът трябва да е 2 лева без ДДС

По неговите думи България е една от трите страни в Европейския съюз, които не са разрешили горивата, които се доставят по бензиностанциите, да могат да бъдат държани в данъчни складове извън територията на страната. В страната преобладаващата част от такива складове са собственост именно на „доминиращия играч", заяви Трайков.
                        Равновесие, ти си в час с пазарни цени, как си представяш това в БГ дизелът да е 2 лв., а във всички останали страни от ЕС /със сходни акцизи, ДДС и т.н./ да бъде 2 евро? Наистина ли вярваш, че е възможно?
                        Бойко НЕ може да се обвинява за високи цени на каквото и да било /те са световни/, бийте го по ниските доходи и безработицата, иначе ставате смешни!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Туй с червеното го напиши на ФЕД и останалите ЦБ извън БРИКС - това е в момента целта им -> хиперинфлация! Обаче досега освен стагфлация - друго не успяват да постигнат и точно тя ще доведе до Крах цялата Система в най-скоро време .....

Само дребен корумпак като тебе,още си мисли че комунизъм и капитализъм са две различни "идеологии"
                          Ей промит... виж се какви глупости си написал.Какви бисери, направо ......
                          Две различни системи са, ти си за първата на 100% просто извън нея си като риба на сухо.Това е.

Коментар

Както вика една позната от Москва, И ние плащаме хубавото българско сирене над 20 долара, ама не плачем... Това е положението
                            нали разбираш че цената на сиренето е пазарна - цената на газа е по-договаряне с правителството.

така че ако сиренето ти е скъпо, то никой не ти е виновен. Ако обаче газа ти е скъп е виновно правителството. Дори само за това че не е направило алтернатива.

Коментар

• А ето цялата статия от ИТАР-ТАСС на руски (понеже инвестора превежда некоректно от руски на български .....)

МОСКВА, 17 сентября. /Корр. ИТАР-ТАСС/. Россия имеет все шансы выиграть иск у Болгарии за отказ строить атомную станцию "Белене", при этом российская сторона допускает возможность возврата понесенных убытков не деньгами, а активами национальной энергетической компании Болгарии.
                              Как заявил корр. ИТАР-ТАСС источник в российской атомной отрасли, близкий к переговорам, "есть все шансы выиграть иск", сумма которого составляет один миллиард евро. "Если этот иск обанкротит национальную энергетическую компанию, что весьма вероятно, российская сторона готова будет взять активы национальной энергетической компании", - подчеркнул собеседник. Он также добавил, что все последствия отказа от стройки АЭС "Белене" были известны болгарской стороне заранее.
                              Источник заверил, что российская сторона "ни в коем случае не передаст ни одного документа, ни одной наработки" американской компании "Вестингаус", которой Болгария заказала сделать технико-экономическое обоснование возможности использования оборудования от "Белене" на другой болгарской АЭС - "Козлодуй".
                              11 сентября российский "Атомстройэкспорт" увеличил до одного миллиарда евро иск к национальной электрической компании Болгарии за отказ строитель станцию "Белене". Это дело рассматривается в Международном арбитражном суде при Международной торговой палате в Париже. Как ранее сообщали в "Атомстройэкспорте", "увеличение исковых требований обусловлено тем, что проект досрочно прекращен правительством Болгарии, а болгарская сторона отказывается возмещать "Атомстройэкспорту" понесенные затраты и убытки".
                              http://www.itar-tass.com/c11/522467.html

PS : Руснаците просто ще вземат НЕК без нито една стотинка....По същата схема ще "купят " 100% Булгаргаз (в пакет с Топлофелациите.... ), фалиралото БДЖ и дано установят ред в Задунайската си губерния .....Определено след едно 10-15 годишно хужегубернаторское положение,нещата ще тръгнат към оправяне .А дотогава ЕССР и болшевишките му структури,заедно с целия омразен капитализъм,отдавна ще са на бунището на историята!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не ми трябва цялата история за да преценя. Газпром продава на България супер скъпо - и ЕС го каза. Газпром прави Южен поток като Бойко подари тръбите в този проект на Газпром. Като срещу това какво договори Бойко - някаква смешна отстъпка в цената на газа от Април до Декември ТАЗИ година. И изглежда че отстъпи и за руските реактори за Белене и щял да ги слага в Козлодуй.

Така че айде моляти се стига глупости. Бойко е най-проруския ни премиер от Тодор Живков насам.

Коментар

Working...
                                X