IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Остарявал си, затова те е страх от всяка промяна.

Аз се смятам за късметлия, че живея във време, когато мога да пътувам и работя на толкова много места въпреки загубата на сигурност, която носи глобалния свят.
    Ти колко пътувам го остави настрана.

Достатъчно беше да ни паднат визите. Но тъй като не успяхме да го постигнем икономически, ние тръгнахме политически с влизането ни в НАТО и ЕС. И затова сега сме доброто прасе на Европа, което яде всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      В някои области показваш знания, но в момента си много бос:

Чл. 2. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2005 г.) Комисията е независим специализиран държавен орган, който осъществява регулирането на дейностите в енергетиката в съответствие с разпоредбите на Закона за енергетиката (ЗЕ) и на водоснабдителните и канализационните (В и К) услуги в съответствие с разпоредбите на Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (ЗРВКУ).
      Чл 30 , 31, 32 от закона за енергетиката.

Коментар

Какво искаш да ми кажеш с този цитат?
        можеш да започнеш от раздел Ядрени съоръжения към чл. 35 ... и нататък

http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135455545

Нали разбираш, че няма как да стане една офшорка да бъде лицензирана на територията на държава членка на ЕС.

Новият инвеститор в АЕЦ Белене: 404 error not found
        Компания с 20000 швейцарски франка капитал иска да строи Белене

http://bivol.bg/belene-reanimacia.html

Вероломно за АЕЦ „Белене”

Лошото е, че вероломно ни излъга и опитният Бойко Борисов. Когато обясняваше защо слагат кръст на АЕЦ „Белене” като българо-руски проект, той изтъкна сериозна причина. „Целият ядрен риск, ако нещо се случи там, на този земетръсен разлом, остава за сметка на България”, каза премиерът. Интересно защо когато стане американски проект, рискът моментално се изпарява.

Има обяснение и то е много просто.

Борисов просто капитулира пред САЩ.

http://afera.bg/pozitsia/30376.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Глупости друг път- що първо не прочетеш закона по който работи ДКЕВР
          В някои области показваш знания, но в момента си много бос:

Чл. 2. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2005 г.) Комисията е независим специализиран държавен орган, който осъществява регулирането на дейностите в енергетиката в съответствие с разпоредбите на Закона за енергетиката (ЗЕ) и на водоснабдителните и канализационните (В и К) услуги в съответствие с разпоредбите на Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (ЗРВКУ).

П. П. Какъв ГЕРБ, какво ценообразуване, какви пет лева.

Коментар

Това са заробвания за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА на населението.
            Остарявал си, затова те е страх от всяка промяна.

Аз се смятам за късметлия, че живея във време, когато мога да пътувам и работя на толкова много места въпреки загубата на сигурност, която носи глобалния свят.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Говориш глупости.

ДКЕВР е регулатор, не ценообразувател.

Не мога да приема, когато някое ЕРП или ВиК иска повишение на цената на водата, защото трябвало да прави инвестиции, разбираш ли.... Т.е. то иска кредит от нас, потребителите, за да ни достави в едно бъдеще време някаква услуга.

Ами да си вземат заем, да направят инвестицията, да подобрят качеството и тогава - въз основа на подобреното качество (ако има) на услугата да вдигат цената.

Евала им правя на гърците и на техните политици. При целия този външен натиск - те продължават да си държат комуналните услуги държавни.
              Глупости друг път- що първо не прочетеш закона по който работи ДКЕВР

Коментар

Ми то ценообразуването на частното ЕРП и на частното ВИК е изцяло под контрола на избраните управляващи - в случая ГЕРБ. Точна за тази част от политическите им действия можеш съвсем нормално да ги критикуваш, защото имат 100% контрол върху тези цени.
                Говориш глупости.

ДКЕВР е регулатор, не ценообразувател.

Не мога да приема, когато някое ЕРП или ВиК иска повишение на цената на тока или водата, защото трябвало да прави инвестиции, разбираш ли.... Т.е. то иска кредит от нас, потребителите, за да ни достави в едно бъдеще време някаква услуга.

Ами да си вземат заем, да направят инвестицията, да подобрят качеството и тогава - въз основа на подобреното качество (ако има) на услугата да вдигат цената.

Евала им правя на гърците и на техните политици. При целия този външен натиск - те продължават да си държат комуналните услуги държавни.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнение
                  А уж медиите били на ГЕРБ.
                  А на кого са ТВ7 и ББТ? Уикенд и Шоу?

Кому подгъзват доброволно Монитор, Телеграф и Стандарт, обичайните ибрици на всяка власт?

Ами уреденото прехвърляне на запорираните "24 часа" и "Труд" към Гоцевото протеже Гочева? То може ли да стане без най-висша държавна подкрепа?

Това, че са останали няколко сравнително независими вестника и сайта, като "Дневник", "Сега", блога на Инджев, Кафене, Медиапул, е-вестник, Дойче Веле, Редута, блога на Сугарев и т.н. е изключение, а не правило!

Не случайно сме на 80-то място по медийна свобода - по-зле от по времето на Триглавата!

Ето кой държи тиражните нашенски медии - Пеевски, агент Бор, агент Мичурин, кремълската еничарка Шаренкова, Блъсков, Гочева и прочие изхабени вестникарски ку*ви.

Last edited by Pavlik Morozov; 27.09.2012, 16:54.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Морозов, на мен ми е през оная работа, че еди кой си ни изкарал УЖ от влиянието на Русия, друг пък ни вкарал в НАТО или трети в ЕС. Всички тези действия са дългосрочно негативни за държавата ни.

Мен ми е по-притеснително когато плащам сметката си за ток на ЧАСТНОТО ЕРП, за вода на ЧАСТНОТО ВиК. Когато интернет доставчика ми завишава цената на услугата, защото плаща наем на БТК, която царя продаде заедно с инфраструктурата, за да ми достави услугата и да не изброявам нататък, че ще се ядосам съвсем.

Ми то ценообразуването на частното ЕРП и на частното ВИК е изцяло под контрола на избраните управляващи - в случая ГЕРБ. Точна за тази част от политическите им действия можеш съвсем нормално да ги критикуваш, защото имат 100% контрол върху тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                      Така е, но наред с лошото всеки от предните 3 направи и по нещо хубаво. А Рапона?
                      Морозов, на мен ми е през оная работа, че еди кой си ни изкарал УЖ от влиянието на Русия, друг пък ни вкарал в НАТО или трети в ЕС. Всички тези действия са дългосрочно негативни за държавата ни.

Мен ми е по-притеснително когато плащам сметката си за ток на ЧАСТНОТО ЕРП, за вода на ЧАСТНОТО ВиК. Когато интернет доставчика ми завишава цената на услугата, защото плаща наем на БТК, която царя продаде заедно с инфраструктурата, за да ми достави услугата и да не изброявам нататък, че ще се ядосам съвсем.

Коментар

Историята ще отсъди, но според мен най-голямата заслуга на ГЕРБ е, че успяха да запазят борда, а с това финансовата стабилност на държавата.
                        Чакай, рибата е още в морето!

Ако устискат ще им го призная за някаква заслуга, обаче предизборно заприказваха за "разхлабване на коланите" и им се привидяха някакви излишъци, което е много опасно в условията на потресаваща корупция и безсрамна служба на чуждестранни интереси.

Коментар

....Въобще защо пишеш?
                          Пак ли си с нов ник бре ,маскара-лентяй .....? И наистина въобще защо пишеш?

ПС: Степенувай малко В-тата накрая,че не ми кривят екрана ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ами именно заради такива болни зомбита, като теб.Това не ти ли е ясно.И сега ясно пак ги искаш на власт.Ама как да стане след като са политически трупове и ти говориш за тях нещо си .ахахаха
                            А бе недей че се излагаш много тъпо.Въобще защо пишеш?
                            Чекай малко, зомбито нали вече е умрял, как така пак се разболява че да стане болно зомби.

Коментар

Това можеш ли да го изкараш в рап
                              Не ще го изкарам в Спин, от каквото сте болни такива като теб.Така ли е ?

Ти видял ли си до сега някои от редиците на управляващите да е подсъден и някои член наказан с изгонване след като според конституцията е обругавал трибагреника.
                              Ти къде живееш.Кажи че конституцията е стара и морално остаряла, това е по валидно. но понеже я има ще има и такива сценки.Това разбираш ли го или?

Коментар

Ми БСП от 1989 насам три пъти са управлявали и три пъти са падали от управление.
                                Ами именно заради такива болни зомбита, като теб.Това не ти ли е ясно.И сега ясно пак ги искаш на власт.Ама как да стане след като са политически трупове и ти говориш за тях нещо си .ахахаха
                                А бе недей че се излагаш много тъпо.Въобще защо пишеш?

Коментар

Working...
                                X