Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеМодератора не търпи мен. По-скоро търпи тебе.
Докато не кажеш нещо смислено те слагам на игнор.
Недей пиши с такъв ник тук защото няма смисъл нагледали сме се на такива уроди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеа
Аз ще съм тук когато трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеАма ти си супер лек типаж.И модератора продължава да те търпи.Защо?
Докато не кажеш нещо смислено те слагам на игнор."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
За да разберете в какво време живеем, вижте каква ревизия правят САЩ на БВП за тримесечието само в рамките на 1 месец:
2012.09.27 15:30:01 *US 2Q Final GDP +1.3% Vs Prelim GDP +1.7%
Сваляне с 0.4% за икономика като САЩ!!! Все едно ги управлява Жан Виденов.
..... което не е далеч от истината.Last edited by anon6706; 27.09.2012, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеаххахахах ето затова ли ти стига акъла как да омаловажаваш, очерняш, дезинформираш и то по този супер лек начин.Недей тук в този форум няма никои да те търпи.
Аман от егоисти и болни мозъци.
Не може да се заяждаш и да дрънкаш празни приказки, и да очакваш да се получи смислен диалог.
И стига си ме подканял да млъкна, нямам такова намерение.
Свободно, поправи се!"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеА не трябва да те банват, Соки - ние съзнаваме, че драскането тук е необходима терапия за теб и не ти се впрягаме
Ама ти си супер лек типаж.И модератора продължава да те търпи.Защо?
Аз ще съм тук когато трябва и винаги срещу такива болни мозъчета като твоето и на равновесие.Невежи сте и не го осъзнавате.Вижте се какви глупости сте написали.
Станишев и Бсп са политически трупове, а вие пишете само за тях. Тогава вие какви сте? Знаете ли? ахахха Тъпа работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеНе, БСП са изиграли само поддържаща роля. Заговора лично срещу него е дело на ДС и КГБ
Аман от егоисти и болни мозъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеА колко трябва да е зле човек, за да губи като тебе пари по време на СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ?!
И какъв комплексар трябва да е, за да обвини за науспеха си управление, при което всички печелиха?
И накрая, обясни това изказване на Рапона от 2010-а:
А равновесие пак се обади, как да съм изгубил след като мажо записа 70 % от спото.
А? Равновесие.Пак ли генерализираш от нищо то.Ужас прекалено си зле за да ти се обяснява каквото и да било.
Да не говорим за изводите ти долу, напълно лайшки глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТой от дървените само загуби, за тва сигурно са му виновни БСП"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеА колко трябва да е зле човек, за да губи като тебе пари по време на СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ?!
И какъв комплексар трябва да е, за да обвини за науспеха си управление, при което всички печелиха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеА ти пък колко си зле щом това не осъзнаваш.
И накрая, обясни това изказване на Рапона от 2010-а:
Станишев разбира грешките, които са направени по време на управлението му, но не е имал лостовете да ги спре. Това заяви премиерът Бойко Борисов в телефонно интервю за БНТ. По думите му Сергей Станишев е жертва на замисъла на президента. „Направих си труда и гледах стенограмите от старите Министерски съвети. Идеите и мисленето на Станишев са били правилни, коментира Борисов.
Аз вече истински съжалявам, че той също е принуден да опере пешкира в БСП,
каза той и добави, че Георги Първанов е наложил тройната коалиция на Станишев. Според Борисов пагубно за Станишев е било да управлява с Царя и Ахмед Доган. Станишев не е могъл да вземе нито едно решение самостоятелно, смята министър-председателят.Last edited by Pavlik Morozov; 27.09.2012, 17:20."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеДаа, баннаха ме за обиди към празноглави и болни хора.Дали разбират или не това, не знам."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар