IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Търпелив и справедлив....
    Справедлив, кога?Когато и изнася, а не вижда и не знае как да модерира. Това ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Модератора не търпи мен. По-скоро търпи тебе.

Докато не кажеш нещо смислено те слагам на игнор.
      а ти досега каза само смислени неща.Тъпа работа къде са ти аргументите за тези неща които говориш, а?
      Недей пиши с такъв ник тук защото няма смисъл нагледали сме се на такива уроди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm
        Накрая на търпението си съм.

Търпелив и справедлив....

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm
          Накрая на търпението си съм.
          Биг Брадър се обади...

П.П. Дай им някоя мисия и който загуби ще е на номинация за изгонване.
          Last edited by anon6706; 27.09.2012, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнение
            а
            Аз ще съм тук когато трябва
            Как определяш надлежно трябва. Имаш някакъв лист на приоритети ли, някакъв надлежно подреден списък с нуждите които запълваш. Силно голяма нужда, средно голяма нужда, твърда нужда, рядка нужда, малка нужда.

Коментар

Ама ти си супер лек типаж.И модератора продължава да те търпи.Защо?
              Модератора не търпи мен. По-скоро търпи тебе.

Докато не кажеш нещо смислено те слагам на игнор.
              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• За да разберете в какво време живеем, вижте каква ревизия правят САЩ на БВП за тримесечието само в рамките на 1 месец:

2012.09.27 15:30:01 *US 2Q Final GDP +1.3% Vs Prelim GDP +1.7%

Сваляне с 0.4% за икономика като САЩ!!! Все едно ги управлява Жан Виденов.
                ..... което не е далеч от истината.
                Last edited by anon6706; 27.09.2012, 17:32.

Коментар

аххахахах ето затова ли ти стига акъла как да омаловажаваш, очерняш, дезинформираш и то по този супер лек начин.Недей тук в този форум няма никои да те търпи.
                  Аман от егоисти и болни мозъци.
                  Соки, обърни внимание, че с всеки разговарям на тона и нивото, които той зададе

Не може да се заяждаш и да дрънкаш празни приказки, и да очакваш да се получи смислен диалог.

И стига си ме подканял да млъкна, нямам такова намерение.

Свободно, поправи се!
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

А не трябва да те банват, Соки - ние съзнаваме, че драскането тук е необходима терапия за теб и не ти се впрягаме
                    аххах какво било необходима терапия ли? ахаххах
                    Ама ти си супер лек типаж.И модератора продължава да те търпи.Защо?

Аз ще съм тук когато трябва и винаги срещу такива болни мозъчета като твоето и на равновесие.Невежи сте и не го осъзнавате.Вижте се какви глупости сте написали.

Станишев и Бсп са политически трупове, а вие пишете само за тях. Тогава вие какви сте? Знаете ли? ахахха Тъпа работа.

Коментар

Не, БСП са изиграли само поддържаща роля. Заговора лично срещу него е дело на ДС и КГБ
                      аххахахах ето затова ли ти стига акъла как да омаловажаваш, очерняш, дезинформираш и то по този супер лек начин.Недей тук в този форум няма никои да те търпи.
                      Аман от егоисти и болни мозъци.

Коментар

А колко трябва да е зле човек, за да губи като тебе пари по време на СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ?!

И какъв комплексар трябва да е, за да обвини за науспеха си управление, при което всички печелиха?

И накрая, обясни това изказване на Рапона от 2010-а:
                        А след, като си написал това, повече недей.Личи супер невежество.
                        А равновесие пак се обади, как да съм изгубил след като мажо записа 70 % от спото.
                        А? Равновесие.Пак ли генерализираш от нищо то.Ужас прекалено си зле за да ти се обяснява каквото и да било.
                        Да не говорим за изводите ти долу, напълно лайшки глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Той от дървените само загуби, за тва сигурно са му виновни БСП
                          Не, БСП са изиграли само поддържаща роля. Заговора лично срещу него е дело на ДС и КГБ

Коментар

А колко трябва да е зле човек, за да губи като тебе пари по време на СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ?!

И какъв комплексар трябва да е, за да обвини за науспеха си управление, при което всички печелиха?
                            Той от дървените само загуби, за тва сигурно са му виновни БСП

Коментар

А ти пък колко си зле щом това не осъзнаваш.

И накрая, обясни това изказване на Рапона от 2010-а:

Станишев разбира грешките, които са направени по време на управлението му, но не е имал лостовете да ги спре. Това заяви премиерът Бойко Борисов в телефонно интервю за БНТ. По думите му Сергей Станишев е жертва на замисъла на президента. „Направих си труда и гледах стенограмите от старите Министерски съвети. Идеите и мисленето на Станишев са били правилни, коментира Борисов.

Аз вече истински съжалявам, че той също е принуден да опере пешкира в БСП,

каза той и добави, че Георги Първанов е наложил тройната коалиция на Станишев. Според Борисов пагубно за Станишев е било да управлява с Царя и Ахмед Доган. Станишев не е могъл да вземе нито едно решение самостоятелно, смята министър-председателят.
                              Last edited by Pavlik Morozov; 27.09.2012, 17:20.

Коментар

Даа, баннаха ме за обиди към празноглави и болни хора.Дали разбират или не това, не знам.
                                А не трябва да те банват, Соки - ние съзнаваме, че драскането тук е необходима терапия за теб и не ти се впрягаме

Коментар

Working...
                                X