Първоначално изпратено от първи стъпки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеТова е лично твое мнение, в голяма степен необективно.
От толкова време си траеш и не си споделил кой е истинския лелеян пророк за теб, който е честен, но чувствителен и готов да се изчервява от срам, със силно чувство за чест, интелигентен и умен, държи се приветливо, но с достойнство и с дистанция към любимия електорат, истински демократ.
Любимия командир вероятно?
И за ГЕРБ нямаше да ми пука, ако не бяха почнали да ограничават свободата на медиите. да насаждат порядки от тотатиразма, като връзкарство по върховете, назначаване на некадърни но лоялни на Вожда кадри. кадри без собствено мислене. Само за да няма различно мнение от това на Вожда. Управление чрез повсеместна пропаганда - отново порядка от тоталитаризма. милиционерщина, подслушване, доноси, компромати, най-долно оплюване на противници. Все неща които ако никой не им обръща внимание ще доведат България до диктатура на този простак и на господарите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениевертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе съм гласувал за него и никога няма да го направя.По скоро ще гласувам за Доган отколкото за тоя.Не искам всеки ден да му слушам простотите по медиите и да се чудя дали е спал добре на кеф ли е?Човек който за един ден си сменя мнението три пъти в зависимост от настроението не може да управлява държава.Човек който го ръководят емоциите също.Необразован и див селянин при това шоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе съм гласувал за него и никога няма да го направя.По скоро ще гласувам за Доган отколкото за тоя.Не искам всеки ден да му слушам простотите по медиите и да се чудя дали е спал добре на кеф ли е?Човек който за един ден си сменя мнението три пъти в зависимост от настроението не може да управлява държава.Човек който го ръководят емоциите също.Необразован и див селянин при това шоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениевертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.
От толкова време си траеш и не си споделил кой е истинския лелеян пророк за теб, който е честен, но чувствителен и готов да се изчервява от срам, със силно чувство за чест, интелигентен и умен, държи се приветливо, но с достойнство и с дистанция към любимия електорат, истински демократ.
Любимия командир вероятно?
За мен ББ е човекът, който размаза Доган и държи далеч червените от яслите на властта, а също и Костов. Дори и само затова бих гласувал за него.Last edited by Werter; 16.10.2012, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного ми е интересно кой ще гласува за Бойко сега като с лека ръка въвежда нови данъци и говори за вдигане на стари данъци. Че той може да обещава сега каквото си иска. Всеки го вижда че е фурнаджиъкса лопата.
И да каже че няма да вдига данъците следващия мандат кой ще му повярва. Кой ще е склонен да се лиши не само от ръста на доходите си, но и всъщност от по-голяма част от доходите си при едно вдигане на данъците което може да стане между две четения на бюджета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе ме обиждай като ме сравняваш с тоя.Гарантирам че сред колегите няма толко прост човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОткрии разликите с настоящите. Освен че Боко е много по тъп се изживява като аграрен диктатор.
Коментар
-
вертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не съм го избирал. Такава тъпа тиква не може да ме излъже да гласувам за него.
Кунева - е още по-ясна снаха и въртиопашка за собствен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеНе сме го избрали да бъде академик и нобелов лауреат, а да свърши работа. Не ме интересува какъв е, важното е да работи и да лови мишки.
Ти ако си толкова умен - дай една програмка и да вземем да те изберем.
Но май все от големи умници сме на този хал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОткрии разликите с настоящите. Освен че Боко е много по тъп се изживява като аграрен диктатор.
Ти ако си толкова умен и кадърен - дай една програмка и да вземем да те изберем.
Но май все от големи умници сме на този хал.Last edited by Werter; 16.10.2012, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеХехе Костов е стара лисица и фурнаджийска лопата.
Та той въведе най-високите данъци.
Беше арогантен и потаен - всички, които са били с него са били прецаквани.
И беше свален основно заради силното усещане за корупция.
Коментар
Коментар