IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    "ТЪП ЧОВЕК"? Силата на Бойко е същата като тази на Тодор Живков - да го подценяват! Дай алтернатива за по-умен, освен Вертер!
    хахаха. Силата на тодор живков бе СССР и народната милиция. Същите като на Бойко вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      Това е лично твое мнение, в голяма степен необективно.
      От толкова време си траеш и не си споделил кой е истинския лелеян пророк за теб, който е честен, но чувствителен и готов да се изчервява от срам, със силно чувство за чест, интелигентен и умен, държи се приветливо, но с достойнство и с дистанция към любимия електорат, истински демократ.
      Любимия командир вероятно?
      Аз уважавам личния избор на другите хора. Изборът в тъмната стаичка е личен избор. може да е странно на герберските комуноиди но немалка част от хората се опитват всъщност да не влизат в личното пространство на чужди хора.

И за ГЕРБ нямаше да ми пука, ако не бяха почнали да ограничават свободата на медиите. да насаждат порядки от тотатиразма, като връзкарство по върховете, назначаване на некадърни но лоялни на Вожда кадри. кадри без собствено мислене. Само за да няма различно мнение от това на Вожда. Управление чрез повсеместна пропаганда - отново порядка от тоталитаризма. милиционерщина, подслушване, доноси, компромати, най-долно оплюване на противници. Все неща които ако никой не им обръща внимание ще доведат България до диктатура на този простак и на господарите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        вертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.
        "ТЪП ЧОВЕК"? Силата на Бойко е същата като тази на Тодор Живков - да го подценяват! Дай алтернатива за по-умен, освен Вертер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Не съм гласувал за него и никога няма да го направя.По скоро ще гласувам за Доган отколкото за тоя.Не искам всеки ден да му слушам простотите по медиите и да се чудя дали е спал добре на кеф ли е?Човек който за един ден си сменя мнението три пъти в зависимост от настроението не може да управлява държава.Човек който го ръководят емоциите също.Необразован и див селянин при това шоп.
          Хехе тогава скоро ще слушаш турски маанета в София, а и ще опитате рязания на пламенния демократ Сокола. Тогава ще запеете друга песен.

Коментар

• Бате Пешо, ама ти аграрен диктатор ли си?

Коментар

Не съм гласувал за него и никога няма да го направя.По скоро ще гласувам за Доган отколкото за тоя.Не искам всеки ден да му слушам простотите по медиите и да се чудя дали е спал добре на кеф ли е?Човек който за един ден си сменя мнението три пъти в зависимост от настроението не може да управлява държава.Човек който го ръководят емоциите също.Необразован и див селянин при това шоп.
              С какво се занимаваш, в каква сфера?

Коментар

вертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.
                Това е лично твое мнение, в голяма степен необективно.
                От толкова време си траеш и не си споделил кой е истинския лелеян пророк за теб, който е честен, но чувствителен и готов да се изчервява от срам, със силно чувство за чест, интелигентен и умен, държи се приветливо, но с достойнство и с дистанция към любимия електорат, истински демократ.
                Любимия командир вероятно?

За мен ББ е човекът, който размаза Доган и държи далеч червените от яслите на властта, а също и Костов. Дори и само затова бих гласувал за него.
                Last edited by Werter; 16.10.2012, 00:34.

Коментар

Много ми е интересно кой ще гласува за Бойко сега като с лека ръка въвежда нови данъци и говори за вдигане на стари данъци. Че той може да обещава сега каквото си иска. Всеки го вижда че е фурнаджиъкса лопата.

И да каже че няма да вдига данъците следващия мандат кой ще му повярва. Кой ще е склонен да се лиши не само от ръста на доходите си, но и всъщност от по-голяма част от доходите си при едно вдигане на данъците което може да стане между две четения на бюджета.

Коментар

Не ме обиждай като ме сравняваш с тоя.Гарантирам че сред колегите няма толко прост човек
                    Сори, използвах го като метафора за селяндур простак. Не съм искал да обиждам хората които не живеят в градове.

Коментар

Открии разликите с настоящите. Освен че Боко е много по тъп се изживява като аграрен диктатор.
                      Не ме обиждай като ме сравняваш с тоя.Гарантирам че сред колегите няма толко прост човек

Коментар

• вертер излгеждаш умен човек. хайде кажи си с ръка на сърцето как приемаш да те управлява тъп човек. Човек който ти е много под равнището. Който при това лъже постоянно, опериран е от всякакво чувство за срам и чест, държи се просташки арогантно и се опитва да вкарва диктаторски похвати. Не ти ли се обръща стомаха от отвращение като го хвалиш.

Коментар

Аз не съм го избирал. Такава тъпа тиква не може да ме излъже да гласувам за него.
                          Хаха а умникът станишко, доган и царя - всеки си дръпна каквото можа и нищо не остави. Костов беше същия.
                          Кунева - е още по-ясна снаха и въртиопашка за собствен интерес.

Коментар

Не сме го избрали да бъде академик и нобелов лауреат, а да свърши работа. Не ме интересува какъв е, важното е да работи и да лови мишки.
                            Ти ако си толкова умен - дай една програмка и да вземем да те изберем.
                            Но май все от големи умници сме на този хал.
                            Аз не съм го избирал. Такава тъпа тиква не може да ме излъже да гласувам за него.

Коментар

Открии разликите с настоящите. Освен че Боко е много по тъп се изживява като аграрен диктатор.
                              Не сме го избрали да бъде академик и нобелов лауреат, а да свърши работа. Не ме интересува какъв е, важното е да работи и да лови мишки. А той засега лови колкото може при тази криза и този матрял, доста по-добре от станишко.
                              Ти ако си толкова умен и кадърен - дай една програмка и да вземем да те изберем.
                              Но май все от големи умници сме на този хал.
                              Last edited by Werter; 16.10.2012, 00:02.

Коментар

Хехе Костов е стара лисица и фурнаджийска лопата.
                                Та той въведе най-високите данъци.
                                Беше арогантен и потаен - всички, които са били с него са били прецаквани.
                                И беше свален основно заради силното усещане за корупция.

Коментар

Working...
                                X