IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Леле добре че не живея във Варна! Винаги съм имал котка, в момента имам два котарака, а преди това - котка и куче. Айде за кучето разбирам да има данък, ама за котките .....
    Нищо не им пречи и в другите общини да гласуват такъв данък само и само да влезе някой лев в местната им хазна.И аз като теб и Наивник имам котка,но нямам никакво намерение да и плащам данък ако го въведът и в нашият град.Имах и едно огромно Хъски на което всяка година му плащахме данъка ,но го подарихме на един приятел .

netware5;-Интересно ми е какво ще каже Jay Gould.... . Доколкото знам и той обича котки, но за разлика от нас двамата, той живее във Варна Ще си приготвя тефтерчето да запиша някои нови псувни.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      И аз съм с Котан За него светът е моят апартамент. Нямам идея какво искат наистина
      Интересно ми е какво ще каже Jay Gould.... . Доколкото знам и той обича котки, но за разлика от нас двамата, той живее във Варна Ще си приготвя тефтерчето да запиша някои нови псувни.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Леле добре че не живея във Варна! Винаги съм имал котка, в момента имам два котарака, а преди това - котка и куче. Айде за кучето разбирам да има данък, ама за котките .....
        И аз съм с Котан За него светът е моят апартамент. Нямам идея какво искат наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          По примера на новия Данък върху лихвите по депозитите общинари от Варна решиха да "обложат" и мъркащите любимци> Таксата е в размер на 24 лева..........

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            По примера на новия Данък върху лихвите по депозитите общинари от Варна решиха да "обложат" и мъркащите любимци> Таксата е в размер на 24 лева
            ]
            Какво можеш да очакваш от Пусита, макар че

Коментар

• По примера на новия Данък върху лихвите по депозитите общинари от Варна решиха да "обложат" и мъркащите любимци> Таксата е в размер на 24 лева
              http://meganews.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B...Id/21364/.aspx

Коментар

• За съжаление в БГ подобни новини http://www.itv.com/news/update/2012-...-england-game/ касаещи подаване на оставка и поемане на политически отговорност от някой наш министър ,никога няма да прочетем

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Деба и магистралите му.От никъде за никъде.Надсвири Мирча Кришан и краставиците
                  По мое мнение това, което се построи от Чирпан до Бургас е най-малко необходимо за икономиката, но най-скоро ще дава такси от повече автомобили. Кога ще правят връзки от Русе, от Видин, както и към Солун.... и Той не знае.
                  И това ще мине ...

Коментар

• Алоооо Стамбо и другите гербери я ни обяснете защо Правителството бяга от среща с вицепрезидента на ЕБВР
                    16:26 24/10/2012 - Политика
                    СОФИЯ (PIA) — —
                    Трети ден вицепрезидентът на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) Варел Фрийман няма насрочена среща с член на правителството, – алармират от партия “Нова Алтернатива”.

Преди седмица от партията съобщиха за писмото от президента на ЕБВР Сума Чакрабарти до Бойко Борисов, в което беше изказано безпокойство във връзка с въвеждането на такса „достъп до мрежата“ на производителите на зелена енергия, правителството предприе мерки проблемът да бъде потулен.

От понеделник, 22.10.2012 г. вицепрезидентът на банката Варел Фрийман е на посещение в България, но до момента единствените му срещи са с представители на фирмите-производители, които са изразили безпокойство във връзка с промяната на законодателната рамка, свързана с тяхната дейност.

Очакваната и планирана от г-н Фрийман среща с Бойко Борисов е осуетена от делово посещение на министър-председателя в Албания, за където той е заминал не с един, а с два военни самолета „Спартан“. Добре информирани източници от Министерски съвет предполагат, че има малка възможност Фрийман да бъде приет от заместничката на министър Делян Добрев (до когото имаше адресирано копие на писмото) Евгения Харитонова или от Симеон Дянков, но до момента в българския офис на ЕБВР няма информация за конкретен ден и час.

На срещата с представители на фирмите-производители на зелена енергия освен въвеждането на таксата, която поставя в риск изплащането на съоръженията и респ. обслужването на кредитите им към ЕБВР, са обсъждани и забавените плащания от страна на НЕК за вече доставена електроенергия. До началото на лятото фирмите са получавали дължимите пари на две вноски, до пет дни след издаването на фактурата. Към днешна дата повечето от тях все още очакват дължимото за август 2012 г. НЕК мотиварала забавянето на плащанията със забавени плащания от електроразпределителните дружества.

“Нова Алтернатива” отново призовава член на българското правителство да вземе отношение по казуса. Мълчанието на правителството до момента тълкуваме като съгласие със забележките на ЕБВР и страх да се изправят пред своя икономически гаф.
                    http://pianews.eu/politics/20121024/news-113647

Коментар

• Стамболов, не бягай по тъча чрез постване на големи чаршафи за да избуташ неудобните въпроси надолу! Я по-добре коментирай тази невероятна наглост:
                      Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      За болниците ,майките и пенсионерите няма пари ,но за футболните псевдо мачове намериха такива.Правителството отпусна почти 1 млн. лв. на БНТ за футбола http://www.dnevnik.bg/sport/2012/10/..._lv_na_bnt_za/
                      Тук вече прекалиха! Мутренско правителство, с мутренски забавления и мутренски нрави!

Коментар

• Деба и магистралите му.От никъде за никъде.Надсвири Мирча Кришан и краставиците

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Еврокомисар Йоханес Хаан: България може да бъде използвана за пример как се строят магистрали
                          24 октомври 2012 | 13:56 | Агенция "Фокус"
                          http://www.focus-news.net/?id=n1709929

София. България може да бъде използвана за пример за това как се изпълняват инфраструктурни обекти, как се строят магистрали и се въвеждат в експлоатация. Това каза европейският комисар за регионална политика Йоханес Хаан при инспекцията на строителството на пътната връзка на АМ „Хемус” със Софийски Околовръстен Път – пътен възел Яна, предаде репортер на Агенция “Фокус”
                          .
                          България не е само пример за усвояване на всички европейски фондове. България няма нито една спряна програма, нито замразена. Европейската Сметна палата е потвърдила своето позитивно становище за системите за управление и контрол при кохезионни фондове, които са изградени в България. Така нареченото ниво на грешка, заради което на много страни им са замразени и спрени програмите в България, е под необходимите 2 %, каза еврокомисарят.

Изключително съм впечатлен от това, което виждам не само на тази магистрала, но и от напредъка, който има по изграждането на всички магистрали, които инспектирахме и открихме заедно с министър-председателя, заяви Йоханес Хаан.
                          Еврокомисарят благодари на премиера за работата, която е свършил до момента в интерес на българските граждани. Това е изключително важно за бъдещото развитие на икономиката в България, посочи Хаан.

Това, което строим и всеки ден показваме на хората, ще остане и за българските граждани, и за всички европейци, които пътуват оттук, заяви премиерът Бойко Борисов при инспекцията на строителството на пътната връзка на АМ „Хемус” със Софийски Околовръстен Път – пътен възел Яна, предаде репортер на Агенция “Фокус” .

Когато дойде нашето правителство на власт, всички европейски програми и фондове бяха спрени. Днес България е за пример за другите европейски страни както каза комисарят Хаан. Това го каза и президентът Барозу, посочи Борисов.
                          По думите му – ако беше петък вечер или неделя вечер, щеше да има огромно задръстване в района.

Изнервени хора, замърсена екология, губене на часове. Догодина асфалтираме напролет и някъде май месец ще предадем на българските граждани. Всичко друго са празни приказки. Думите отлитат, построеното остава, заяви министър-председателят.

Коментар

• Еврокомисар Йоханес Хаан: България може да бъде използвана за пример как се строят магистрали
                            24 октомври 2012 | 13:56 | Агенция "Фокус"
                            http://www.focus-news.net/?id=n1709929

София. България може да бъде използвана за пример за това как се изпълняват инфраструктурни обекти, как се строят магистрали и се въвеждат в експлоатация. Това каза европейският комисар за регионална политика Йоханес Хаан при инспекцията на строителството на пътната връзка на АМ „Хемус” със Софийски Околовръстен Път – пътен възел Яна, предаде репортер на Агенция “Фокус”
                            .
                            България не е само пример за усвояване на всички европейски фондове. България няма нито една спряна програма, нито замразена. Европейската Сметна палата е потвърдила своето позитивно становище за системите за управление и контрол при кохезионни фондове, които са изградени в България. Така нареченото ниво на грешка, заради което на много страни им са замразени и спрени програмите в България, е под необходимите 2 %, каза еврокомисарят.

Изключително съм впечатлен от това, което виждам не само на тази магистрала, но и от напредъка, който има по изграждането на всички магистрали, които инспектирахме и открихме заедно с министър-председателя, заяви Йоханес Хаан.
                            Еврокомисарят благодари на премиера за работата, която е свършил до момента в интерес на българските граждани. Това е изключително важно за бъдещото развитие на икономиката в България, посочи Хаан.

Това, което строим и всеки ден показваме на хората, ще остане и за българските граждани, и за всички европейци, които пътуват оттук, заяви премиерът Бойко Борисов при инспекцията на строителството на пътната връзка на АМ „Хемус” със Софийски Околовръстен Път – пътен възел Яна, предаде репортер на Агенция “Фокус” .

Когато дойде нашето правителство на власт, всички европейски програми и фондове бяха спрени. Днес България е за пример за другите европейски страни както каза комисарят Хаан. Това го каза и президентът Барозу, посочи Борисов.
                            По думите му – ако беше петък вечер или неделя вечер, щеше да има огромно задръстване в района.

Изнервени хора, замърсена екология, губене на часове. Догодина асфалтираме напролет и някъде май месец ще предадем на българските граждани. Всичко друго са празни приказки. Думите отлитат, построеното остава, заяви министър-председателят.

Коментар

Да много бих искал някой от милиционерската партия, най-добре Стамболов, да коментира тази наглост. Тук вече прекалиха! Мутренско правителство, с мутренски забавления и мутренски нрави!
                              То да беше само тука с мед да ги намажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

Говорителката на варненската полиция Калинка Пенчева (поредната Калинка!!!) пред bTV каза: „Лицето Боян Максимов не е толкова велико, че да се занимаваме с него. Какво да кажа, той е един глупак. Един селски глупак, който се чуди какво да прави.”
                                Toва е истинското лице на ГЕРБ.Невежи бездарни но арогантни и агресивни

Коментар

Working...
                                X