IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    За това ли размножавате улични песове??? Само на тях обяснявате вече. Никой друг не ви се връзва
    Наясно ли си комунистическата компроматна машина с какви ресурси разполага. Мисля си ,че водим словесен предизборен двубой с Руската компроматна машина , която, подпомага руските монополи да ни ограбват, но сега им е малко трудно. На всяка цена държат да сложат слабо правителство на България и да си развяват Байряка.
    Доказали са го като са помагали на много опозиционни сили да назначат руски граждани да ни управляват. Пример. Димитров. Коларов, Червенков, Луканов, СерГеят. и други.на ръководни постове.
    Отговори ми на един въпрос. Как БСП разбраха ,че някакви хора са отишли при Президента Плевнелиев и са му предлагали подкуп,
    И като той не е приел го натопиха ,че прикрива престъпници и ,че не ги е изпял на провукватурата.
    Първо ако ти предлагаш подкуп и не ти стане играта ще мълчиш като бит задник , за да не те окаушат.
    А БСП са наясно кой е предлагал и за какво. Значи извода е ,че това са умишлено изпратени хора ,за да се създаде изкуствено компромат, и да се настройва негативно общественото мнение спрямо политическият противник.
    Ама за да прозреш тези неща се иска развита аналитична мисъл. А тук хора с такава не виждам Повтаряте като папагали клишетата казани от серГеят.
    Как да знаете какво мислите преди да сте го казали?
    Last edited by 4un4o; 26.10.2012, 10:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Ти можеш ли да обяснип на някой уличен ПЕС, Що е то пазарна икономика и има ли почва у нас?[/SIZE]
      За това ли размножавате улични песове??? Само на тях обяснявате вече. Никой друг не ви се връзва

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        позачетох се малко назад
        прави ми впечатление обрата в тази тема
        Та като казвам това, веднага ще ти посоча примери. Икономиката на всички европеиски държави включително и на Германия се свива, А нашата икономика бележи ръст 1% което е резултат от налятите 17.552 милиарда в нея.
        Вие и вашият любим лидер серГеят, още си вярвате ,че в България криза няма и не може да има. Това са още постулати от Комунистическата идеология. Кризите са за Капиталистическата система. При комунизмът кризи няма Има направо фалит и гражданска война.
        08:14. Еврозоната е в капана на японския модел, тъй като паричната маса и кредитите се свиват. Telegraph

Как да ти обясня , че Бойко спря кражбите по митниците и във властта и затова събра тези 17.552 милиарда които наля в икономиката. а сега започва и увеличения на бюджетни заплати и пенсии.
        Ти можеш ли да обясниш на някой уличен ПЕС, Що е то пазарна икономика и има ли почва у нас?
        Last edited by X_Y; 26.10.2012, 10:19.

Коментар

• Хвърлих едно око на БНТ сутринта.... Гледам , поканили в студиото в Пловдив онова момиче, дето написало писмо на СД, пък той я потърсил по телефона. Тази сутрин вече каза, че първо се е обадил на родителите и, а след това говорила тя.... Явно в главите на повярвалите си, че са в елита на нацията, се въртят странни неща, щом ни занимават с това трети ден, на всичкото отгоре и с шубето дали пък някой наистина не си е помислил, че е адски неправилно министър да говори с 15 годишна, без знанието на родителите и. Голем цирк и това писмо....Започвам да си мисля, че като от всички действия на управляващите непрекъснато ми се крещи, че съм идиот, то значи съм идиот... Да знаете, ако се появи във форума "Дедо Вълчо идиота", това съм аз
          И това ще мине ...

Коментар

• http://www.plovdiv-online.com/konfli...enefist%D0%B0n

Коментар

позачетох се малко назад
              Даааам, така си е. Не знам на какво се дължи. Или на слабите Герберисти тук, или на хората вече съвсем им писна от простотиЙ

Коментар

стига си повтарял като латерна, брееее
                Наляли са дръжки

Ако не беше нескопосаната им, антипазарна политика, иззетите 17 милиарда, да са се мултиплицирали няколко пъти.
                Погледни вече 4-та година за какъв ръст става въпрос...на икономиката, дето Борисов за пример дава
                Не му обръщай внимание. Все едно че го няма. Всякакъв спор с него е само губивреме. Все едно да спориш с радиото.

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                позачетох се малко назад
                Какъв обрат? Ей сега ще излезе Стамболовчо и ще ни залее с гербаджийска пропаганда.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• позачетох се малко назад

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Напротив: наляли са в икономиката ни 17.552 милиарда лева повече от тройната коализия. Харченето на Бюджетни пари е манна небесна за бизнеса.
                    стига си повтарял като латерна, брееее
                    Наляли са дръжки

Ако не беше нескопосаната им, антипазарна политика, иззетите 17 милиарда, да са се мултиплицирали няколко пъти.
                    Погледни вече 4-та година за какъв ръст става въпрос...на икономиката, дето Борисов за пример дава

Коментар

• Забелязали ли сте как като вземеш да се отнасяш с някой глупак като с глупак и той почва да се опитва да се доказва, че не е такъв. И се оплита като пиле в калчища, защото просто това му е много над капацитета. Пък не може да си вдигне потенциала.

Е това гледаме в управлението на ГЕРБ последно време. Някакви идиоти които всячески се опитват да докажат, че не са идиоти и така успяват да правят все по-големи простотии.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...lnena/?ref=rss

Коментар

• поглед към проектобюджет 2013 > http://www.youtube.com/watch?v=SDssp...feature=relmfu
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• поздравче..сетете се за кой

http://vbox7.com/play:f628498a
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Прав си Бате .И знаеш ли кое е още по страшно?Че они ми се струва ,че ще фалшифицират изборите за да ни управляват още един мандат .И тогава вече ще ни довършат.
                              Няма как да стане.С фалшификации може ако са на кантар.При положение че разни сидеровци и яневци и седерасти не влязат в парламента нищо не могат да фалшифицират.С ДПС и БСП няма как да направят коалиция не знам с Куневица как е.Аз най бих се изкефил да са първи но да са в опозиция.

Коментар

• Това правителство надминава собствените си рекорди по наглост. След въвеждането на данък върху лихвите в Закона за облагане доходите на физическите лица чрез промени в Закона за ДДС, сега вече удариха всички в земята:

Парламентът бетонира оспорвани ВЕИ-такси през закон за износ на оръжие
                                ....

През закон, уреждащ износа на оръжие, управляващите от ГЕРБ се опитват да бетонират приетите в средата на септември временни такси, които производителите на енергия от възобновяеми източници трябва да плащат за достъп до електропреносната и електроразпределителната мрежа и срещу които се провеждат ежеседмични протести от страна на инвеститори във вятърни и слънчеви мощности. Предложението за вкарване на зелената енергия във военния закон е направено в парламентарната комисия по икономика и енергетика, съобщи "Капитал дейли" в четвъртък.

Това е станало с предложена поправка в преходните и заключителните разпоредби на Закона за експортния контрол за продукти, свързани с отбраната и на изделия и технологии с двойна употреба. Корекцията от своя страна предвижда промени в Закона за енергетиката и Закона за производството на енергия от възобновяеми източници (ВЕИ), обясни пред Mediapool зам.-шефът на парламентарната икономическа комисия Диян Червенкондев от ГЕРБ. Запитан какво налага регламентирането на енергийни поправки в оръжеен закон, той обясни, че така било най-бързо и необходимите предложения щели да бъдат направени следващата седмица в парламента.
                                Като "ядрен човек" имам определено не много положително отношение към ВЕИ. Но като дългогодишен държавен служител съм изумен от тази безумна постъпка! Не мога да си представя такава наглост и абсолютно волунтаристично отношение към законите! Потресен съм! НА ЗЛЕ ОТИВА ДЪРЖАВАТА!
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X