Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДанните на Младенов за младежката безработица се разминаха с НСИ и Евростат.Според социалния министър вече има резултат от националната инициатива за работа за младите хора и младежката безработица се е понижила. Младенов обаче не уточни откъде разполага с тази статистикаhttp://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rostat,142991/
Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Данните на Младенов за младежката безработица се разминаха с НСИ и Евростат.Според социалния министър вече има резултат от националната инициатива за работа за младите хора и младежката безработица се е понижила. Младенов обаче не уточни откъде разполага с тази статистикаhttp://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rostat,142991/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВъв връзка със заснемане на сцени за сериала „Под прикритие” се въвеждат промени в организацията на движение в столицата в рамките на няколко дни, съобщиха от Столична община...бля бял и :
От 8:00 до 18:00 ч се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки за максимум 3 минути за заснемане на кадър по ул. „Макгахан” между ул. „Острово” и ул. „Панайот Хитов”.
Защо спря да коментираш, тъпотиите които пускаш?Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Във връзка със заснемане на сцени за сериала „Под прикритие” се въвеждат промени в организацията на движение в столицата в рамките на няколко дни, съобщиха от Столична община...бля бял и :
От 8:00 до 18:00 ч се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки за максимум 3 минути за заснемане на кадър по ул. „Макгахан” между ул. „Острово” и ул. „Панайот Хитов”.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБраво на тая мъдрица..И тя като Баце и Цък езикът и изпреварва мисълта .Направо ми се прияде. > Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, в интервю за предаването на БНТ.:Асфалтът създава възможност хората да имат храна.
Нали знаеш, че за една икономика най важното или едно от най важните и компоненти е инфраструктурата и по точно пътищата.По тях тръгва всичко.Случайно да си чувала за римски пътища и защо са били охранявани?
Поредния ти тролски пост.Това е.
Айде да не ни занимаваш с изкривените си възгледи.Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Браво на тая мъдрица..И тя като Баце и Цък езикът и изпреварва мисълта .Направо ми се прияде. > Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, в интервю за предаването на БНТ.:Асфалтът създава възможност хората да имат храна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПиле що тъй поради липса на аргументи преминаваш към лични нападки?И да те светна ,съм повече наясно от тебе какво става в подчиненото на Цвък министерство.И за туй в предният ми пост написах ,че им трябва РЕСТАРТ .Относно Бивола ако ти трябват оригиналиш грами си ги вземи от А.Чобанов. Изнесеното си е истина ,но неудобна за партийните лизачи .
ОБИДНИТЕ ТИ КВАЛИФИКАЦИИ СА ОТ ПРЕДИ 5 ПОСТА И ТЕ СА СЪСТОЯТ В ТОВА ЩЕ СЕ ОБРЪЩАШ КЪМ МЕН СЪС "ПИЛЕ".АЗ ЛИ СЪМ "ПИЛЕТО" ИЛИ ВСИЧКИТЕ СЪФОРМУЦИ, КОИТО ТЕ ЧЕТАТ. ИЛИ ИМАШ ПРЕДВИД ЧЕ ТО И БЕЗ ТОВА НЯМА АДМИНИСТРАТОРИ НА РАБОТА ДА СИ ПИШЕШ ГЛУПОСТИТЕ.Ами кои ще те търпи? Я ни кажи. А какво остава за аргументите ти по жълти вестници, и кои бил по тъп и най тъп.Това не са аргументи "Коки", това твоите изкривени констатации.
Та ти нямаш нищо положително написано тук или в друга тема.Защо така?
Със пиле ще се обръщаш към мен само ако съм ти влезнал в гащите.Това разбра ли го ? Или ти невъзможно да го промислиш? аххахаха Как ще стане факт?
Изнесеното си е чист пасквил, защото няма оригинал и няма факти.Това разбра ли го.
А да не говорим, че става въпрос за 2005 година.
Много си навътре какво ставало в МВР ли? ахаххахаха
Айде де, моля те не ме побърквай от смях.В предния си пост ти написа за какво да ги получават,като нямало пари и какво били вършели военните.Затова те подпитах, че са държавни и със съмнителен морал.
Та ти в два поста неможеш сама да се оправиш, си тръгнала на мен да обясняваш.
Ама ти наистина си май доста проста пу..аLast edited by СоКоЛоВ"; 17.11.2012, 14:39.Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСлед като окупираха вече несъществуващия ЕСъи предстои завладяване на Босфора и Дарданелите по линия на "Саут Стрийм"
,следващата стратегическа задача е Суецкия канал и Персидския залив
и свързването им в Защитен Вал по подобие на линията "Зигфрид"
- Siegfriedstellung
http://en.wikipedia.org/wiki/Siegfried_Line
Ма туй не е за пилешката ти куха манерка...
......
Не ли същото в нашият парламент, БСП със своите агнети на Русия неможа нито голям шлем да направи, нито нищо. Само препъна/саботира/ развитието ни с още 10 години.
Не са окупирали никого, просто са освободили хората първо от режимите под които са били толкова много години и от липсата на всякакъв морал.
Това са направили със сигурност, а дали е по добре от тоталитарен режим.Това вече ще го каже твоята пълна с помия манерка.Нали така.
Както и защо Китай облекчи валутния си курс към плаващ, както правят капиталистическите страни?Има ли пълната ти манерка отговор за това?
А дали е пилешка или друга, ти как прецени?С тази ти преценка направо блесна.
Абсолютен и много мазен трол русофил.А това резултат на какво е ще кажат другите.
Ужас. Модераторите защо пак спите бре, нали заплати ще искате.Вижте кои е трола да го знаете добре. И я да ви видим сега.Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВ" Разгледай мнениеНе ми се обяснява ефективността и ефикасността на българската армия в момента.Има ли значение това за някого.За теб какво е значението?
Преразпределението на бюджета не зависи от теб и мен, а от политическата приемственост или плурализъм. Ако въобще знаеш какво значи това.
Коки, как пък забелязваш, че състава им е тъп и по тъп.Това със съмнителния морал го загатна ти в поста си долу.Като питаш какво вършели.Това как го правиш?
Това не издавали слабостта ти?Не смяташ ли, че първо се бъркаш с тъпотиите си в сфери в които нямаш никаква представа и не смяташ ли да спреш с неадекватните и невежи постове които пускаш, от типа: "Нямало било пари ама военните ще вземели по 300лв". Че то това са си 150 евро бре Коки.
Със "Пиле" ще се обръщаш към семейството си.Което те е родило и отгледало толкова злобна и неадекватна. От колко поста надолу ми говориш на "Пиле".Това кои и докога ще се търпи от супер адекватните администратори на сайта фирма.
Това сега разбрали го?
А какво да ти кажа за пасквилите на "Бивола", кои от кои по тъпи и манипулиращи.
Как ще докажеш техните твърдения, би трябвало директно от грамата на посолството.
А ти както и медиите, които също се държели според теб от ГЕРБ, нямате оригинал на грамата.Ами хайде де потърсете оригиналите и ги публикувайте, да видим кои е автора и какви факти има вътре.Къде са всички тези предпоставки за да си правиш ти такива изводи,че и да ни пишеш тука и ни губиш времето.А? И така пускате пасквили и дезинформирате.Това сега разбираш ли го?
Или ще трябва да ти се разяснява по подробно.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВ" Разгледай мнение... Защо това се случва?....и предстои завладяване на Босфора и Дарданелите по линия на "Саут Стрийм"
,следващата стратегическа задача е Суецкия канал и Персидския залив
и свързването им в Защитен Вал по подобие на линията "Зигфрид"
- Siegfriedstellung
http://en.wikipedia.org/wiki/Siegfried_Line
Ма туй не е за пилешката ти куха манерка...
......
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Израел удари Хамас, Външно евакуира 14 българи от Газа
"Израелската авиация нанесе силен удар по централата на палестинското движение Хамас, контролиращо Ивицата Газа, пише Франс прес.
Въздушните атаки вече продължават четвърти пореден ден. Най-малко 38 палестинци и трима израелци загинаха, след като Израел уби лидера на Хамас в сряда.
Посолството на Израел оказа съдействие на 14 български граждани, работещи в Нетивот. Те ще бъдат преместени временно в Тел Авив. Други двама българи от същата група пък вече са в България.
Междувременно Русия и Йордания нарекоха реакцията на Израел да обстрелва нейна територия „непропорционална“ и призоваха за незабавно прекратяване на военните действия в Ивицата Газа.
Американският президент Барак Обама пък подкрепи правото на Израел да се защитава от ракетните удари на Палестина в телефонен разговор с израелския премиер Бенямин Нетаняху.
В момента Израел подготвя наземна операция. "
Вижте различията в позициите на Русия и САЩ. Защо това се случва?
Тия Руснаците подкрепят тероризма ли или просто имат сфери на влияние, които вече изтърваха от контрол.А защо ли ги изтърваха?Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКато се има предвид ,че и МВР -то спада към т.н от теб държавни предприятия следва,че и същите са със съмнителен морал.Нали ?Или?И понеже съставът им е от прост , по -прост Пиле вземи кажи на Баце или Цвък да им направят един РЕСТАРТ .
Преразпределението на бюджета не зависи от теб и мен, а от политическата приемственост или плурализъм. Ако въобще знаеш какво значи това.
Коки, как пък забелязваш, че състава им е тъп и по тъп.Това със съмнителния морал го загатна ти в поста си долу.Като питаш какво вършели.Това как го правиш?
Това не издавали слабостта ти?Не смяташ ли, че първо се бъркаш с тъпотиите си в сфери в които нямаш никаква представа и не смяташ ли да спреш с неадекватните и невежи постове които пускаш, от типа: "Нямало било пари ама военните ще вземели по 300лв". Че то това са си 150 евро бре Коки.
Със "Пиле" ще се обръщаш към семейството си.Което те е родило и отгледало толкова злобна и неадекватна. От колко поста надолу ми говориш на "Пиле".Това кои и докога ще се търпи от супер адекватните администратори на сайта фирма.
Това сега разбрали го?
А какво да ти кажа за пасквилите на "Бивола", кои от кои по тъпи и манипулиращи.
Как ще докажеш техните твърдения, би трябвало директно от грамата на посолството.
А ти както и медиите, които също се държели според теб от ГЕРБ, нямате оригинал на грамата.Ами хайде де потърсете оригиналите и ги публикувайте, да видим кои е автора и какви факти има вътре.Къде са всички тези предпоставки за да си правиш ти такива изводи,че и да ни пишеш тука и ни губиш времето.А? И така пускате пасквили и дезинформирате.Това сега разбираш ли го?
Или ще трябва да ти се разяснява по подробно.Last edited by СоКоЛоВ"; 17.11.2012, 13:47.Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
Коментар
-
По какво си приличаме и по какво се различаваме с Румъния?
Размерът на необслужваните кредити у нас е драстично по-висок. По официални данни вече надхвърля 25% и продължава да расте. Публична тайна е, че част от тези кредити са отпускани при занижени критерии. До момента се пази пълно мълчание какъв процент от тях са следвали „румънската” или по друга подобна схема..Още инфо четете тук > http://e-vestnik.bg/16164Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Коки -О пиле я ми отговори на дописаният ми коментар , а именно:Някой ще ме светне ли какво толкова правят военните ни ,че им се раздават допълнителни пари?Първоначално изпратено от СоКоЛоВ" Разгледай мнениеАми Коки не ме интересува, това са държавни предприятия със съмнителен морал. Нали? ИлиИ понеже съставът им е от прост , по -прост Пиле вземи кажи на Баце или Цвък да им направят един РЕСТАРТ .
Коментар
Коментар