IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Нали народа бил гладен бре?
    Некви фракции в ГЕРБ заформяте

Коментар

• Делян Добрев: Няма как парното да поевтинее с 10%
      Източник: Агенция "Фокус" 11:38 / 09.12.2012
      ©

Няма как парното да поевтинее с 10% при 9% намаление на газа. Това каза министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг Михаил Антонов не е регулатор, но и аз не съм този, който да определя, каза още министърът.

"Има си регулатори, които да кажат каква ще е цената на парното.", уточни министър Добрев.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ко стааа? Чунчо, да не ти хакнаха акаунта?
        Нали народа бил гладен бре?

Коментар

• Днес е Международният ден за борба с корупцията
          Източник: News.Plovdiv24.bg 12:05 / 09.12.2012 Отпечатай Изпрати
          © Internet

На 9-и декември се отбелязва Международният ден за борба с корупцията. Инициативата е на ООН. На днешната дата през 2003 г. на политическа конференция на високо равнище в мексиканския град Мерида е открита за подписване Конвенцията на ООН срещу корупцията, която е приета от Общото събрание на ООН на 31 октомври 2003 г.

Този международен договор предвижда мерки за предотвратяване на корупцията, наказване на виновните, а също така механизми за международно сътрудничество в борбата с нея. Той задължава страните-членки да провеждат политика на противодействие на корупцията, да одобрят съответни закони и да учредят специални органи за борба с това явление. Конвенцията влиза в сила през декември 2005 г., след като е ратифицирана от 30 държави.

Коментар

Тази свинка няма ли да я гътнат по Коледа.?????
            Ко стааа? Чунчо, да не ти хакнаха акаунта?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Искра Фидосова променя избирателната система с процедурни шашми

"Нарушавайки правилника на Народното събрание, при липса на кворум правната комисия под ръководството на Искра Фидосва (ГЕРБ) тихомълком промени избирателната система в България. В петък на извънредно заседание на комисията, на което "случайно" не бяха допуснати журналисти, народните представители отнеха правото на избирателите да преподреждат кандидат-депутатите в партийните листи чрез т.нар. преференциално гласуване."..> http://www.mediapool.bg/%D0%B8%D1%81...ews200464.html
              Тази свинка няма ли да я гътнат по Коледа.?????
              По кила сигурно надхвърля Мирко на Реда????

Коментар

Малък си явно! Пък като гледам и 10300 поста във форума. Не можеш да пораснеш!
                Дааам, малък съм. А съм и наемник. Нито купувам, нито продавам политици. Отвратил съм се от продажната им същност още преди 10 години.

Коментар

• http://news.expert.bg/n409570/

Коментар

• Искра Фидосова променя избирателната система с процедурни шашми

"Нарушавайки правилника на Народното събрание, при липса на кворум правната комисия под ръководството на Искра Фидосва (ГЕРБ) тихомълком промени избирателната система в България. В петък на извънредно заседание на комисията, на което "случайно" не бяха допуснати журналисти, народните представители отнеха правото на избирателите да преподреждат кандидат-депутатите в партийните листи чрез т.нар. преференциално гласуване."..> http://www.mediapool.bg/%D0%B8%D1%81...ews200464.html
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

А тези дет са преживели всички партии??? Аз пък съм се нагледал на процъфтяващ партиен бизнес, който умира веднага след смяна на правителството
                      Малък си явно! Пък като гледам и 10300 поста във форума. Не можеш да пораснеш!

Коментар

С Доган може,

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Пише го в дебелите книги. Който забогатее и бяга от властта накрая фалира. Наивник това последното е за теб! Замисли се!
                        В кой бранш ти е бизнеса?
                        А тези дет са преживели всички партии??? Аз пък съм се нагледал на процъфтяващ партиен бизнес, който умира веднага след смяна на правителството

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          С това си откровение придворният шут на Герб ,не осъзнава колко е смешен и противен. Няма такъв дебил!
                          Има една песен, която ще Ви пея на следващите избори, червени мекерета!
                          Ще ви гази валяка!........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            „Цветан Цветанов е мой приятел и е сред хората, които боготворя и са пример за мен. За мен той е най-честният човек, когото съм срещал. Той ме накара да повярва
                            м, че България може да се пооправи и че има свестни хора в политиката”. Това сподели певецът Веселин Маринов в предаването „Карболовски: Сфинктерно” по Нова телевизия.

Той призна също, че в момента сърцето му е свободно, няма жена до себе си и категорично не отрече слуховете, че се е събрал с Цветанов.

Той подчерта, че вече се е съвзел след раздялата и се чувства щастлив. "Готов съм за всичко в живота", посочи той.

Маринов посочи, че ще пее и за следващото правителство, защото то пак ще е на ГЕРБ.
                            С това си откровение придворният шут на Герб ,не осъзнава колко е смешен и противен. Няма такъв дебил!
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Чунчу, от теб искам само едно. Когато след изборите направите коалиция с БСП, Доган или Пръмова да им теглиш една майна на ГЕРБ. Става ли?

Ама без да ми обясняваш, че доброто на БГ го изисква
                              Ще ги заплюя публично ако се коалират с БСП. С Доган може, но да го държат изкъсо, да не крадат много. Лошо0т0о на Доган е ,че са турски подлоги и им плащат от там за да прокарват турските интереси в Бг.
                              Някой каза за ГЕРБ, че крадяли.
                              Има една стара приказка. Не може да бъркаш в кацата с меда и да не си оближиш пръстите.
                              Всеки използва власта за да защити бизнеса си, но едно е да вземеш поръчка и да работиш качествено и на пазарни цени от което да си прибереш 20% печалба а друго е да свършиш същата работа за 3 пъти по висока цена (с 220% печалба защото държавата плаща) с ниско качество и да окрадеш по този начин парите от бюджета. Има разлика нали ПЕСове лайнохвъргачи?
                              Пише го в дебелите книги. Който забогатее и бяга от властта накрая фалира. Наивник това последното е за теб! Замисли се!
                              В кой бранш ти е бизнеса?
                              Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 12:24.

Коментар

• Чунчу, от теб искам само едно. Когато след изборите направите коалиция с БСП, Доган или Пръмова да им теглиш една майна на ГЕРБ. Става ли?

Ама без да ми обясняваш, че доброто на БГ го изисква

Коментар

Working...
                                X