Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвестения край на "инвестицията" влогЪ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеМакар, че ще съм засегната от този данък, го подкрепям.Всички искаме държавата да отделя пари за това или онова, а в същото време плащамее най-ниските данъци на най-ниските доходи.Съгласна съм и за допълнителни данъци - акциз върху вредните храни - чипсове, снаксове и т.н., дори ергенски данък или семейно подоходно облагане.Не може тези дето раждат и гледат деца да плащат същия данък общ доход с хайманите дето обикалят само кръчмите, а през деня пишат по форумите само
Второ какво да ги правим неженените който имат много деца от различни жени като Коко Динев... и на него му трябва облекчение на данъците че май му станаха децата 5 на брой
Трето аз ако съм женен в чужбина откъде в бг ще знаят че съм женен... докато съм в ес не съм длъжен да уведоямвам БГ посолството за промени в гражданския си статус ....Last edited by marketleverage; 21.09.2012, 16:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнение.. акциз върху вредните храни - чипсове, снаксове и т.н...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение+100
всеки лев над 30 % от дохода трябва да се ХАРЧИ ... стига с този тъпизъм ,че ВСЕКИ трябва да инвестира , я в имотче , я в книга , я в на баба ми шортите.... то се вижда масата какъв инвеститор е ... скача на 3 стотинкови акции , защото с 20 лева (Императора) става инвеститор първи клас ( пак според Императора) .....
И съм почти сигурен че нямаш никакъв доход различен от заплата и то не от най високите като на някой CEO, CFO, COO ect на международна компания...
Това за харченето е толкова зле че се чудя как да започна да обяснявам... Може би да почна че богатите и заможните са нетни спестители и ще си останат богати, заможни заради това (поне тези който го спазват) а то е никога да не живееш над стандарта си и да пестиш / реинвестираш това което е отгоре...
Да вземем едно хипотетично заможно семейство на възраст малко над 50 правещо 150 000 на година от бизнес си.. отгледало и оженило две децата си - разпилели се по света... такова семейство в България харчи за живот около 50 000 на година като с тази сума поддържа стандарт на средна класа в западна Европа и не се лишава от нищо (не карат бентлита на изплащане) ама имат нов шевролет за 25 000 лв, купуват си редовно нови дрехи (само че не сa дизаинерски Gucci или Loui Vuitton), ядът само добра храна, покриват си всички сметки без забавяне, а другото го спестяват и реинвестират защото знаят че ако разчита на пенсионната система в бг накрая ще бъдат бедни, много бедни... затова не харчат...
та ако спазват това всичко над 30% да се харчи, и ти си права (прав - ника ми изглежда женски) може би трябва да минат на бентли, мъжа да тръгне пие синьо джони по софииските заведения и евентуално и наркотици да почнат да употребяват за да може да си изхарчат всичко над 30% от парите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеНе може тези дето раждат и гледат деца да плащат същия данък общ доходСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеХайде отново в първи клас!
Актив е всичко което ти носи пари. Депозита носи пари /лихва/. Следователно трябва да се обложи.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Други възможни данъци
Макар, че ще съм засегната от този данък, го подкрепям.Всички искаме държавата да отделя пари за това или онова, а в същото време плащамее най-ниските данъци на най-ниските доходи.Съгласна съм и за допълнителни данъци - акциз върху вредните храни - чипсове, снаксове и т.н., дори ергенски данък или семейно подоходно облагане.Не може тези дето раждат и гледат деца да плащат същия данък общ доход с хайманите дето обикалят само кръчмите, а през деня пишат по форумите само
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЯвно много здраво се изнася капитал.
Га ядахте кИфтетата когато идваха чужди инвестиции не рИвахте? Сега като си ги прибират, защо рИвете?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-i-den,140424/ Ланде , закривай темата . Да се връщаме при златото или при консервите .
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-i-den,140424/ Ланде , закривай темата . Да се връщаме при златото или при консервите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеИ като само трупат депозити, по които плащат лихви, а не дават никакви кредити, от които да им дойдат приходи, как изобщо правят печалби тия банки? Това ще го обясниш ли?
То у нас всички плачат. И милионерите включително, че бизнесът им не върви и печелят само по 10 милиона годишно вместо 30. И рев. А банковата система е на печалба. Да реве.
Иначе нямам идея и защо тогава депозите не са на 2%, а кредитите на 4. Маржа на печалбата остава 2 % Явно много здраво се изнася капитал.
Виж в Бенелюкс и Швейцария как се грижат да облагат всичко живо дошло от лихва:
http://ec.europa.eu/economy_finance/...tion950_en.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеТози дънък спокойно може да се нарече - Тупане на брашнен чувал, само така герпаджии!
Вие не разбрахте ли, че ще се въвеждат навсякъде нови преки и косвени данъци. Навсякъде откъдето може се остържат още малко пари за раздутата държавна администрация... Това ви го казах още преди 2 години1 още когато започна да се говори за мерки на икономии в Гърция, Португалия и Ирландия!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа не би сега да няма данък в/у имотите?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа, ама не! Както е казал многоуважаемия Петко Бочаров.
Банките още през юли проплакаха, че са пълни с кеш, който не отпускат като кредити:
http://www.klassa.bg/news/Read/artic...B8%D0%BD%D0%B8
То у нас всички плачат. И милионерите включително, че бизнесът им не върви и печелят само по 10 милиона годишно вместо 30. И рев. А банковата система е на печалба. Да реве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБанките още през юли проплакаха, че са пълни с кеш, който не отпускат като кредити
Ако бяха пълни с пари които няма какво да правят лихвите по депозитите щяха да са 0%... Да, ама не са!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар